Hoce li ko odavde za Nk na otvaranje moto sezone..?
Ja sam od 1.Maja put primorja, pa ako ko bude raspolozan da se vozimo, nek pise.
Ja cu sjutra, ko hoce Bujrum nek pise.
https://www.instagram.com/p/DIO1UO5I...91NnYzamJyNQ==
Sto mislite o ovom motoru, je li ga neko vozio da zna iz prve ruke?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bas je lijep motocikl, hvale se svi na ove Zontes, a ovo nije ni skupo s obzirom da je novo, jedino ne znam sto se snage tice, mislim da je malo, ali zavisi, nekome je to dovoljno.
Covjeku kome sam prodao Kimka je 250cc i previse jer ne prelazi 80kmh![]()
Ja nisam imao nikakva iskustva sa ovim ADV motorom mada vidim ljudi stizu svuda sa njima, u Spaniju je npr isti motor ali drugo ime(Daytona) i svi ga hvale, grcka ih je puna takodje
sapunjate li ... motore
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
been there, done that !!!
Harry organizuj za praznike neku voznjju i kampovanje ?samo nemoj da nas neko opljacka
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Treba gledati sto manje da se peru motori sa ovom cetkom pod pritiskom. Uglavnom stradaju svi lezajevi, od upravljaca, tockova... Operem i ja povremeno ali vodim racune da nema pritiska dje su lezajevi.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Izveo malo staru curu pored mora...
Boga mi je cura ka' djevojka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel ko kupovao kakve "maglenke" sa neta ?
Da ne bacam 200€ (tj necu sigurno)
50-80€ mi okej
Ja sam uzeo ove, ili jako slične. Meni služe kao dodatni set maglenki da bih bio upadljiviji tokom dana, uveče ih ne palim bez ako sam baš nedje van grada dje nema nikog jer je previše sa ostalim svijetlima. Uglavnom koliko para toliko muzike, nisam baš odusevljen sa projekcijom svijetla. Nekako tanko projektuje kao mačje oko, očekivao sam da će više biti flood light efekat. Inače je metalno kućište tako da djeluju kvalitetno.
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Pozdrav iz Bijele
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Tu si mi dosao ispred kuce i nisi se javio...
Šibni mi br na pvt pa ti se javljam sl put.
Dosao sam i nekako sve na brzinu. Ovaj momak sto sam mu Kimka prodao, pozalio se da nece da mu vuce preko 50-60kmh a iz Plava ga docerali za HN bez greske evo mjesec dana, znam da je dobra momcina i onda sjedoh na motor i odoh da mu vidim to, kad ono neko mu dirao kutiju filtera za vazduh tj nije je zasarafio pa se pomjerila i crijevo izaslo iz karburatora, napravih mu to caskom, usput pice popili i ja se vratio nazad preko Kotora i Njegusa 😀😀
Dje imaju da se kupe gume ??
Zab na castelanu , vujacic ,grgu...
Ima li kakva kombina srb, hrv (najfetinija je za gume). Bosna ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks