Mitas E07 ili + verzija, ako hoces neki duzi put koji ukljucuje i lagani makadam, ili pretezno da vozis asfalt/tvrdi makadam... E07+ je puno bolja na mokrom od obicne.
TKC 80 je odlicna za off, ali je meksa i duplo krace ce ti trajati od Mitasa...
Zavisi sve za koju namjenu hoces...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Mislim da sa e07+ nemas greske , ja sam je vozio na 1190 i odlicno mi se pokazala a i ovamo dosta iz ekipe vozi enduro na e07+ . Mada ako ne vozis puno off i ako ti nije zao para Pirelli Scorpion Reli STR brutalna guma samo se bas trosi brzo ali zato i drzi bruka . Na asfalt je kao full cestovne gume viseg ranga
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kad smo kod guma, prešao sam 15 000 na Pirelli scorpion trail 2 i prezadovoljan sam kako su me služile, inače se prednja više potrošila nego zadnja. Naručih trail 3 kažu da je poboljšana u odnosu na prethodnu generaciju. Dako stigne do praznika samo. Razmišljao sam o STR al opet ne vozim off road za sada, a za asvalt je dosta bučna rekoše.
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Jedan update .
Mastrade ima samo terraforce R
130€
91€ je ta guma u SRB poredjenja radi.
I onako me ta guma ne zanima.
Ali ovo je sramno od ponude.
Da ne pricam da moram sa gumom da se nosam ja kod vulkanizera i cuda..
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Ne moras da se nosas niđe ako ti nije zao da platis. U Magnus mjenjaju, samo im ostavis motor, isto tako u Aćimić, na Jazz isto mjenjaju i balansiraju.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
jbg malo smo trziste , svi porucuju odredjen broj guma na pocetak sezone i to gume/dimenzije koje najvise prolaze za ovo ostalo se snalazi . Ja pola godine nisam mogao nac zadnju gumu za AK550 , nego sam je na kraj preko motogume.hr porucio i drug preuzeo u Dubrovnik. Svakako je 30-40% bila jeftinija nego ovdje kod al veci je problem bio sto sve i da sam je porucio odje cekao bih je 2-3mjeseca
Najbolja opcija je HR ili SRB , da se poruci i onda jednu subotu upalis motor , provozas se i na usput zamijenis gume ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja sam za vespu mrtvu cekao 2 mjeseca gume u Vujacic, ni da vozim pagani zondu a ne vespu staru 15 god...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Evo nasao sam u BosnumSa posiljkom (Trebinje ) 85€ tamo cu je nedje montirat i cao..
Provozat se jedan dan ...
https://olx.ba/shops/Q_CENTAR/aktivni
13 000€ Africa Twin u Japan. Pa nisu loše marže ovim našima.
Domaća proizvodnja jbg.. mora kod nas bit bar 3k € skuplja
Pa ne dodje bas 3. 18 690€ je u Ac Vivu.
Ako dobro vidim, ovo je adventure sport dct esp, u Hrvatrskoj i Srbiji je oko 20k, manje-više
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks