Uzete maglenke kod Acimica. Otkljucan na max snagu. Zmija.![]()
Samo da vam kazem da ne uzimate onaj Quad Lock. Kakva je ono prevara. Dadoh 130€ za onaj set futrola za tel, stacionar i ono protiv vibracija. Po ure mi treba da nakacim tel na stacionar. Majku im bezobraznu. Ono sa reklame nema veze sa stvarnoscu.
Uzeta Scorpion kaciga. Jedina je ona od flip up kaciga uzela max bodova za bezbijednost i u zatvorenom i u otvorenom modu.
Uzeh ove Alpina patike i rukavice.
Za jaknu gledam jos sto mi je najbolje za ovo prelazno vrijeme i ljeto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se radujem ja opremi, vise no motorima cini mi se
Kod mene quad lock radi posao evo vec par godina na nekoliko motora, nisam vala imao problem. Ako mislis da nece iz prve da legne, ponekad, desi se, treba malo i skila a i mozda treba malo da seee koristi pa da se istrosi/uhoda.
Druge stvarno nisam ni probao, sigurno ima boljih/laksih/ljepsih opcija.
Mozes li ove maglenke da rotiras da budu unutar crash bara? Izmedju crash bara i viljuski. Razlog je da ako ga naslonis nedje, ne krivis maglenku, lomis nosac/maglenku itd.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
E ne da nece iz prve nego mi treba po 10 min. Popizdio sam.![]()
Sto se tice maglenki, radili smo ih da sluze svrsi sto se veli.Nismo obracali paznju na to. Nadam se da nema ni potrebe.
A mogu se staviti dje god, ovi nosaci se okrecu 360 stepeni.
Last edited by Pasha; 16-03-25 at 08:38.
Kakva noć.![]()
Prekrasna.![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Odoh u subotu do CF Moto sav naoštren jer svi dobiše motore u CG bez ja. Kad ono tamo kamion se istovara. Rekoše da su ih dobili 10 od cega je 7 ili 8 prodato. Rekoše ove nedelje da ćeme zvat da ga preuzmem pa onda da mu montiram sve sto sam kupio jer su štedili previše na handguards, skidplate, crash barovi, tailtidy, naljepnice naravno... držač za maglenke jos čekam sa alija
γνῶθι σαὐτόν
Srecno vi bilo na motorima....
Nama mladima dajte neke krpane stare bicikle da se poducavamo... inace nam ljubomora i ovistnost negine![]()
Kolike snage su maglenke, vjerovatno su led? Ne bi trebalo da puno vuku struje, ali treba i to obavezno gledati kad se kupuje dodatna oprema. Vidjeti koliko motor moze da podnese snage, jer sve to trosi i opterecuje alternator. Ako ima puno potrosaca znaju namotaji da pregore, takodje ako vidite da je akumulator dotrajao isto ga odmah zamijenite jer i u tom slucaju je vece opterecenje na alternator i moze da crkne. Vodite racuna o tome, nije to jeftin kvar.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Ako pitas za moja, uzeo sam Puig 3489N. Led.
Potrošnja: 40W (20W po svetlu)
Napon: DC 12-24V
Last edited by Pasha; 18-03-25 at 08:34.
Trebalo bi to 40W da bude od 1,6-3,3 ampera zavisno jel 24V ili 12V. Meni je 14,5 amprera alternator i 12V e sistem a prosjek potrosnje ostalih potrosaca je negdje oko 10 ampera (ne znam tacno za moj motor). Racunam da je to ok mnim
Last edited by Caesar; 18-03-25 at 11:01.
γνῶθι σαὐτόν
Pozdrav drugari. Đe rekoste da je najbolje polagati za a ketegoriju?
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Viđeh sad neki lijepi motor u Karađorđevu.![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ulcinj...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bogami znaci dosta ovaj dodatni set maglenki, sad mi se svi sklanjajupomalo mi je kicasto, al sluzi svrsi.
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Nema auta put Bd da mi se nije sklonio.
Kad pricamo o maglenkama, ja ih ugradio na Kimka
Koristim ih jedino kad nece neko duga da ugasi
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Napokon je i moja bebica stigla, lets get the party started!
Husqvarna 701 enduro
700 ccm
74 hp
146 kg (~ 155 kg s tekucinama)
Quickshifter
Abs
Traction control
Cornering abs
5 mapa..
Caesar, crane_operator, dante pg, daxon, deejay zeka, diVerso, dub_c, HaRRyy, hercules, Illuminated, Incognito, Lackie, METZ, ramaro, Stivi, Utoka, VooDooPrle, wulfy
Neka je sa srecom , taj 701 je cisti sex , samo polako sa njim dok se ne sprijateljite jer je to zvijer
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Uh, 701 enduro je najzabavniji motocikl koji sam vozio (2018 godište). Sve mane koje ima taj motocikl jednostavno su nebitne zbog ogromne količine zabave. Zabavna i na asfaltu, ali i van njega. Sa srećom, a da ćeš uživati to znam.
Sent from my Motorola 8400
Radno i kod nene![]()
γνῶθι σαὐτόν
dante pg, deejay zeka, diVerso, dub_c, extravaganca, HaRRyy, hercules, Illuminated, Lackie, METZ, Milos Darmanovic, mrgo, nimfa, Pasha, stevann, Stivi, Utoka, VooDooPrle, wulfy
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks