Trenutno:
![]()
svaka cast! ja se kanim da se igram sa dukatijem ovih dana, isto me malo strah![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Trenutno:
![]()
Naleceh na ovo hahah
Sate sate sate
Trenere 660, Velika Plaza. Drug se malo igrao na pijesak
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Last edited by Stivi; 22-03-23 at 22:27.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kako ide 1190 po pijesku?![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Bolje, plus ko voli da driftuje po mokrom asfaltu, 2 u 1...![]()
Zna li neko, ko balansira tockove za motor u PG?
Vujacic Company u Zetu bih ti preporucio iz svog iskustva.
Hvala ti.
Moram ih ja skinut pa odnijet, ili oni skinu, zavrse i namontiraju?
Kupio bih neki skuter od 250-300 kubika tu oko 2000e. U tom rangu najvise mi se svidja gilera nexus, kymco xciting, yamaha xmax. Beverly mi je nekako zadnja opcija prvo vizuelno a drugo vozio sam ih i nemam dje sa nogama. Ako neko ima u ponudi nesto neka javi.
Ono kad iz dosade ne znas sto ces vise. Ugradih danas štitnike od vjetra ili kako se već zovu, ne znam ni sam..
Moze li mi neko od vas iskusnijih predloziti sta da kupim - Hondu CB 500 X ili Jamahu Tenere 700? Moram napomenuti da sam pocetnik (ne racunam prdavca od 50 kubika koji sam imao ranije).
Od svih motora koje sam gledao poslednjih pola godine jedino su mi ova dva opcija.
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
Koje si visine? Zašto to pitam, ja sa 191 cm se ne mogu smjestiti u CB 500 X (mislim na duži put, ne gradsku vožnju gdje to nije toliko bitno) da valja. Ovu Teneru 700 nisam vozio, ali vidim da je približna (dimenzijama) kao predhodna 660 na koju sam se bez problema smjestio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Visok 189, tezak 105. Nesto mi je ljepsa cb500x ali vec mi je par ljudi reklo isto to, da bi mogla da mi bude mala. Tenere je definitivno “ozbiljniji” motor. Ja sam bio u fazonu da je za mene jedino 500 kub jer sam pocetnik, ali mi je opet zao da dam 7-8 k za motor koji cu brzo prerasti.
Hvala momci, svaka sugestija je dobrodosla, jos uvijek se lomim i ne mogu da odlucim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by diVerso; 31-03-23 at 08:08.
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
Tenere definitivno, ili ako se mozes pruziti za KTM Adv 890R ili Afriku Twin...
Možda motomorini x-cape?
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks