Originally Posted by
Stivi
Zna nekad i tubeles guma za napravi zajebanciju

. To zaboravih pomenuti gore … zimus sam mijenjao gume na KTM-a i izgleda prilikom demontaze je okrznuta unutrasnja guma koja je ustvari diht guma na felni. Izvedem motor iz garaze vidim na ekran poruka low presure , napumpam gumu odem za Nk sve ok , popijem kafu sjednem na motor ista poruka opet pumpa pumpaj . Sjutra ujutro isto i pravac vulkanizer ( misleci mozda pusta na obruc to je cas posla da se rijesi ) kad ono pusta na zicu . Obidjem sve vukkanizere svako kaze da se to ne moze zakrpit i da mora guma da se zamijenit , zovnem ac vivu kad guma se ceka mjesec ipo dana i kosta 49e …
Srecom momak Mladen iz Tutomoto (da ga pohvalim ovom prilikom ) mi dade part number i link njemackog sajta dje su oni porucivali kad im je nesto hitno bilo dok su bili KTM . Porucim i stigne DHL-om za nedelju dana i na kraj ispane 40e sa postarinom sa svim
Sent from my iPhone using Tapatalk
To se i meni desilo isto na 1190, ali "krivac" je bio Magnus jer nisu pazljivo skidali gumu...
Rekoh da ne idem do Djurasa u Dubrovnik da mijenjam gumu (kod kojih sam isao nekoliko puta, svaki put bez greske), rece Vlado iz Magnusa da ce mi dati istu cijenu kao u Dubrovniku sto mi daju... I ja rekoh ajde... Sjutra dan, lezi zadnja guma... Ja do Mladena u KTM, on kaze okrznut unutrasnji obruc... Jedva je Vlado prihvatio da je njihova greska (kao desi se da ti gumeni prstenovi sami popuste itd itd)... Na kraju pristade da oni plate taj dio, a ja o svom trosku da ga promijenim kod Mladena u KTM...
Inace mijenao sam i u Vujacic Company, imaju balansirku za motor, samo im se naglasi da je guma tubeless i da paze, nije bilo problema 2 put kad su mi mijenjali...
AC Viva je zaista "neozbiljan" zastupnik... Zao mi je sto KTM nije ostao u Tuttomoto, zbog cega sam vjerovatno zavrsio sa novim KTM-ovima...
Kod Andreja u Tottomoto (kaka god da je on, svako ima razlicita iskustva sa njim) mogao je svaki dogovor, i staro za novo, i popust za kes, i na rate ako se poznajete itd...
Kao sto pomenuh gore, ja prvi ne bih uzeo 790 da ne dobih dobru ponudu staro za novo i opcije placanja... Sad u AC Viva nema tih kombinacija, a cijene i cekanje djelova, plus servis ne bih dalje komentarisao...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Bookmarks