Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 51 to 60 of 60

Thread: Ruteri [zbirna tema]

  1. #51
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    224
    Rep Power
    15611

    Default

    Quote Originally Posted by Dominus Et Deus View Post


    Jedva poslato !
    ovo XX zamijeni sa brojem, na pr 02 je log out, 03 prouzrokuje grešku i td

  2. #52
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Earth
    Posts
    18,585
    Rep Power
    1046355

    Default

    Eto se 'logout'-ovah ali i dalje ne kapiram nista

    Jel' ti muka u tih par koraka da napises kako da se iskljuci WPS?
    Tako mi Posejdonovog trozupca!

  3. #53
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    224
    Rep Power
    15611

    Default

    Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Eto se 'logout'-ovah ali i dalje ne kapiram nista

    Jel' ti muka u tih par koraka da napises kako da se iskljuci WPS?
    Nije mi muka da napišem, al kad pokušaš da otvoriš wps stranicu automatski si izlogovan ali evo otvoriš bilo koju stranicu, (mozilla Inspec elements) nađeš link od nekog dugmeta i zamiješ request url sa net_wlan_wps_t.gch i zamijeniš ime dugmeta u recimo wps sačuvaš izmjene i klikneš na izmijenjeno dugme

  4. #54
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    199
    Rep Power
    71

    Default

    Zna li neko kako da na ZTE V2 (telekomovom) ruteru dodjijem jednom telefonu odredjenu ip adresu, tipa 192.168.1.253, da stalno dobija tu ip adresu? Tacnije, dje je podesavanje za to u ruteru, jer ja nisam mogao da ga nadjem nikako?

  5. #55
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    224
    Rep Power
    15611

    Default

    Quote Originally Posted by Dominus Et Deus View Post
    Zna li neko kako da na ZTE V2 (telekomovom) ruteru dodjijem jednom telefonu odredjenu ip adresu, tipa 192.168.1.253, da stalno dobija tu ip adresu? Tacnije, dje je podesavanje za to u ruteru, jer ja nisam mogao da ga nadjem nikako?
    Network LAN DHCPBinding

  6. #56
    Join Date
    May 2007
    Location
    Republika
    Posts
    2,777
    Rep Power
    22354

    Default

    Ljudi, ljudi... U T-com nema rutera sem onih koji su no-wifi, a kad ih imat ne znaju... Moje pitanje je da li mogu nedje drugo da se nabave kroz Titograd a rijec je o tome sto mi brat zivi na Malo brdo i koristio bi mobilni internet koji bi preko wifi rutera prosirio kroz smjestaj... Ae pricajte sto imate

    Zahvalan!
    honey boo boo

  7. #57
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    222
    Rep Power
    82

    Default

    izvinjavam se, laik sam za ove stvari pa moram da pitam. Da li se ovaj uredjaj moze koristiti kao pojacivac signala za wifi? U dogovoru sa komsijama koji su u stanu iznad mene koristim njihov wireless. Zanima me da li sa ovim mogu pojacati signal u svom stanu? ( u sobi mi je dosta los signal)

    https://www.aliexpress.com/item/Tenda-AC6-Dual-Band-1200Mbps-Wifi-Router-WI-FI-Repeater-Gigabit-Wireless-WI-FI-Router-11AC/32696497569.html?spm=2114.30010208.3.228.V6thIq&ws _ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_1006 8_9985_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_1 0062_10056_10055_10054_10059_10099_10078_10079_100 73_10100_10096_10070_10052_423_10050_10051_424,sea rchweb201603_1&btsid=067e85ee-2564-4dba-89c1-973f80ef2b88

  8. #58
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    239
    Rep Power
    1287

    Default

    Zna li ko može li se na ovaj ruter spojiti neki drugi koji bi bio ripiter bačao signal na drugu lokaciju.

    Sent from my LG-H870 using Tapatalk

  9. #59
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    17,746
    Rep Power
    1075274

    Default

    Quote Originally Posted by Alexinho11 View Post
    izvinjavam se, laik sam za ove stvari pa moram da pitam. Da li se ovaj uredjaj moze koristiti kao pojacivac signala za wifi? U dogovoru sa komsijama koji su u stanu iznad mene koristim njihov wireless. Zanima me da li sa ovim mogu pojacati signal u svom stanu? ( u sobi mi je dosta los signal)

    https://www.aliexpress.com/item/Tenda-AC6-Dual-Band-1200Mbps-Wifi-Router-WI-FI-Repeater-Gigabit-Wireless-WI-FI-Router-11AC/32696497569.html?spm=2114.30010208.3.228.V6thIq&ws _ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_1006 8_9985_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_1 0062_10056_10055_10054_10059_10099_10078_10079_100 73_10100_10096_10070_10052_423_10050_10051_424,sea rchweb201603_1&btsid=067e85ee-2564-4dba-89c1-973f80ef2b88
    Može, u suštini ključna riječ koju tražiš je repeater. Ne treba ti router već access point i ne moraš poručivati sa Alija, imaš toga i ovdje.
    I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.

  10. #60
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    721
    Rep Power
    43965

    Default zte SPEEDPORT ENTRY 2I

    znate li koje sve nalozi za prijavljivanje rade za ovaj ruter??
    drug ima,a ne ulogovah se.Mada sam na https://www.telekom.me/content/pdf/s...vo15022017.pdf nasao da pise iptv,a sifra je ispod.Moram probat.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. P: ADSL i WIRELESS ruteri
    By Block in forum Ostali oglasi
    Replies: 2
    Last Post: 28-01-14, 14:55
  2. Prodajem t comovi wirles ruteri
    By nenodrs in forum Računarska oprema i tehnika
    Replies: 0
    Last Post: 05-03-13, 13:54
  3. SpeedTouch i Pirelli ruteri u 1 = Pomoc
    By xyRox in forum Internet
    Replies: 2
    Last Post: 10-01-13, 18:35
  4. Info D-Link ADSL WIFI ruteri
    By DJuzla in forum Računarska oprema i tehnika
    Replies: 0
    Last Post: 03-12-12, 08:31

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •