Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 51 to 61 of 61

Thread: Ruteri [zbirna tema]

  1. #51
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    327
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts
    Rep Power
    16570

    Default

    Quote Originally Posted by Dominus Et Deus View Post


    Jedva poslato !
    ovo XX zamijeni sa brojem, na pr 02 je log out, 03 prouzrokuje grešku i td

  2. #52
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Earth
    Posts
    23,906
    Thanks Thanks Given 
    374
    Thanks Thanks Received 
    628
    Thanked in
    356 Posts
    Rep Power
    1793606

    Default

    Eto se 'logout'-ovah ali i dalje ne kapiram nista

    Jel' ti muka u tih par koraka da napises kako da se iskljuci WPS?
    Phase out faza...

  3. #53
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    327
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts
    Rep Power
    16570

    Default

    Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Eto se 'logout'-ovah ali i dalje ne kapiram nista

    Jel' ti muka u tih par koraka da napises kako da se iskljuci WPS?
    Nije mi muka da napišem, al kad pokušaš da otvoriš wps stranicu automatski si izlogovan ali evo otvoriš bilo koju stranicu, (mozilla Inspec elements) nađeš link od nekog dugmeta i zamiješ request url sa net_wlan_wps_t.gch i zamijeniš ime dugmeta u recimo wps sačuvaš izmjene i klikneš na izmijenjeno dugme

  4. #54
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    215
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    72

    Default

    Zna li neko kako da na ZTE V2 (telekomovom) ruteru dodjijem jednom telefonu odredjenu ip adresu, tipa 192.168.1.253, da stalno dobija tu ip adresu? Tacnije, dje je podesavanje za to u ruteru, jer ja nisam mogao da ga nadjem nikako?

  5. #55
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    327
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts
    Rep Power
    16570

    Default

    Quote Originally Posted by Dominus Et Deus View Post
    Zna li neko kako da na ZTE V2 (telekomovom) ruteru dodjijem jednom telefonu odredjenu ip adresu, tipa 192.168.1.253, da stalno dobija tu ip adresu? Tacnije, dje je podesavanje za to u ruteru, jer ja nisam mogao da ga nadjem nikako?
    Network LAN DHCPBinding

  6. #56
    Join Date
    May 2007
    Location
    Republika
    Posts
    2,832
    Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post
    Rep Power
    29602

    Default

    Ljudi, ljudi... U T-com nema rutera sem onih koji su no-wifi, a kad ih imat ne znaju... Moje pitanje je da li mogu nedje drugo da se nabave kroz Titograd a rijec je o tome sto mi brat zivi na Malo brdo i koristio bi mobilni internet koji bi preko wifi rutera prosirio kroz smjestaj... Ae pricajte sto imate

    Zahvalan!
    honey boo boo

  7. #57
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    224
    Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    83

    Default

    izvinjavam se, laik sam za ove stvari pa moram da pitam. Da li se ovaj uredjaj moze koristiti kao pojacivac signala za wifi? U dogovoru sa komsijama koji su u stanu iznad mene koristim njihov wireless. Zanima me da li sa ovim mogu pojacati signal u svom stanu? ( u sobi mi je dosta los signal)

    https://www.aliexpress.com/item/Tenda-AC6-Dual-Band-1200Mbps-Wifi-Router-WI-FI-Repeater-Gigabit-Wireless-WI-FI-Router-11AC/32696497569.html?spm=2114.30010208.3.228.V6thIq&ws _ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_1006 8_9985_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_1 0062_10056_10055_10054_10059_10099_10078_10079_100 73_10100_10096_10070_10052_423_10050_10051_424,sea rchweb201603_1&btsid=067e85ee-2564-4dba-89c1-973f80ef2b88

  8. #58
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    239
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Rep Power
    1288

    Default

    Zna li ko može li se na ovaj ruter spojiti neki drugi koji bi bio ripiter bačao signal na drugu lokaciju.

    Sent from my LG-H870 using Tapatalk

  9. #59
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    20,955
    Thanks Thanks Given 
    404
    Thanks Thanks Received 
    959
    Thanked in
    442 Posts
    Rep Power
    1683470

    Default

    Quote Originally Posted by Alexinho11 View Post
    izvinjavam se, laik sam za ove stvari pa moram da pitam. Da li se ovaj uredjaj moze koristiti kao pojacivac signala za wifi? U dogovoru sa komsijama koji su u stanu iznad mene koristim njihov wireless. Zanima me da li sa ovim mogu pojacati signal u svom stanu? ( u sobi mi je dosta los signal)

    https://www.aliexpress.com/item/Tenda-AC6-Dual-Band-1200Mbps-Wifi-Router-WI-FI-Repeater-Gigabit-Wireless-WI-FI-Router-11AC/32696497569.html?spm=2114.30010208.3.228.V6thIq&ws _ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_1006 8_9985_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_1 0062_10056_10055_10054_10059_10099_10078_10079_100 73_10100_10096_10070_10052_423_10050_10051_424,sea rchweb201603_1&btsid=067e85ee-2564-4dba-89c1-973f80ef2b88
    Može, u suštini ključna riječ koju tražiš je repeater. Ne treba ti router već access point i ne moraš poručivati sa Alija, imaš toga i ovdje.
    I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.

  10. #60
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    963
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    8 Posts
    Rep Power
    47997

    Default zte SPEEDPORT ENTRY 2I

    znate li koje sve nalozi za prijavljivanje rade za ovaj ruter??
    drug ima,a ne ulogovah se.Mada sam na https://www.telekom.me/content/pdf/s...vo15022017.pdf nasao da pise iptv,a sifra je ispod.Moram probat.

  11. #61
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    327
    Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts
    Rep Power
    16570

    Default

    Iako sam kontaktirao ove u telekomu i ove iz zte-a ni od jednih ni od drugih nisam mogao da dobijem pozitivan odgovor da objave open source software korišćen za pravljenje ili modifikovanje firmware-a
    Na osnovu GPL license, oni moraju da objave sledeće: kompletan toolchain koji je korišćen za izradu kernel-a i aplikacija (gcc, binutils, libc) alate za pravljenje custom firmware-a (mksquashfs, mkcramfs ...)
    kernel sources sa pačevima kako bi linux mogao da radi na ZXV10 H201L V2.0 ali sam uprkos tome našao RTL SDK za ZXV10 H201L V2.0 koji možete slobodno da preuzmete i koristite https://github.com/vido89/RTL8672
    Pošto ne posjedujem ovaj uređaj ne mogu vam dati gotob firmware.bin na osnovu kojeg bi mogli da koristite ovaj ruter kao repeater

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. P: ADSL i WIRELESS ruteri
    By Block in forum Ostali oglasi
    Replies: 2
    Last Post: 28-01-14, 14:55
  2. Prodajem t comovi wirles ruteri
    By nenodrs in forum Računarska oprema i tehnika
    Replies: 0
    Last Post: 05-03-13, 13:54
  3. SpeedTouch i Pirelli ruteri u 1 = Pomoc
    By xyRox in forum Internet
    Replies: 2
    Last Post: 10-01-13, 18:35
  4. Info D-Link ADSL WIFI ruteri
    By DJuzla in forum Računarska oprema i tehnika
    Replies: 0
    Last Post: 03-12-12, 08:31

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •