Vratih se Minecraft-u...ali se ne sjećam jesam li ranije morao da guglam kako se pravi torch ili sword. Evo mi sveska pored mene s uputstvima
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Vratih se Minecraft-u...ali se ne sjećam jesam li ranije morao da guglam kako se pravi torch ili sword. Evo mi sveska pored mene s uputstvima
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
If there's two things that I hate-
It's havin' to cook, and tryin' to date...
Ja se vratih na Suikoden 1 i 2 prosto mi je igra fenomenalna i prica isto...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Uzeh Call od Duty Cold War i izgleda ne mogu da ga igram.
Zaključan Campaign -> mora da sam povezan na internet da bih ga kao skinuo.
Imam samo zombi mode.
Je li ko probao Remnant 2? Razmisljam se...
Sniper 5 multiplayer...eo 2 mjeseca puzim cucim i nisanim...ludilo.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
↯↯Dodje li ti nekad da skocis sa mosta,da li je i tebi nekad svega dosta↯↯
eFootball 2024, mnogo igriviji, mnogo bolji gameplay no prosli
Mislio sam bice vise modova i event-a, ali dako ubace
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ima li neka (nekomplikovana) cross-platform igra koju bi preporucili?
Konkretno da je ima na PS5 i PC.
Trenutno sa bratom igram "Falling Guys" i treba mi nesto slicno jer mi ta ista dosadi poslije par partija ili nekih po ure.
Samo da nisu neke klasicne 'pucacine' poput COD, CS, PUBG i sl., to mi je odavno dosadilo.
--------------------------
Do Not Disturb.
Rocket League, For Honor, Street Fighter, Deep Rock Galactic...
Evo ti ovdje spisak svih igara pa vidi ako ti se nesto svidja.
https://www.digitaltrends.com/gaming...latform-games/
Taman sam sinoc prelistao tu stranicu (prvi rezultat Google-a) ali nisam nasao nista zanimljivo, makar na prvu loptu.
Par nekih naslova koji su mi zvucali interesantno (vise nostalgicno poput Crash-a, Worms-a i sl.) su se toliko promjenili da mi nisu ni malo primamljivi.
A ovi drugi naslovi su obicno previse 'kompetitivni' i vremenski iscrpni.
Recimo ovu sto pomenuh (koju trenutno igram) je bas lagana, partija traje minut-dva, dok god se kvalifikujes ides dalje i tako jedno 4-5 'ispadanja' dok jedan od timova ne dobije.
Ne mora da bude slicna tematika ali da bude lagana i kratka u smislu trajanja partije.
Do Not Disturb.
Samo da prijavim da je bolja od Elden Ringa, a rame uz rame sa Mass Effect. Eto, vjerovali ili ne. Toliko kultno, epski, fenomenalno igra izgleda. S razlogom se smatra "najboljom igricom koju niste igrali". Nevjerovatno kako su oba dijela slabo ispromovisana, svima ispod radara prolaze, nidje se ne prica o njima, a uvijek i od svih najpozitivnije ocjene dobijaju. Jer su stvarno oba dijela zvek.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks