Vjeruj mi da griješiš, igra je stvorena za kontroler. Ja sam počeo sa tastatura i mišem ali se brzo prebacih na DualSense gamepad, mnogo je jednostavnije i bolje. Tj. može da se igra ali bazično, ko želi iole naprednije da igra gamepad je must. Baš ne vidim način da stalno mijenjaš stavove (kameni, vodeni) u zavisnosti od potrebe, spajaš komboe i slično bez gamepada. Uz sve to bacanje šurikena, healing dugme, pola tastature bi morao da mapiraš Sve igre by Sony su odrađene odlično za kontroler.
Što se tiče utisaka slično kao i prvog puta kad sam igrao - svijet je prilično prazan, interakcije sa NPC-evima gotovo da ne postoji (i jedno i drugo je glavni problem bio Hogwarts Legacy recimo) ali na drugoj strani fantastična priča, odlična grafika i fenomenalna mehanika borbe. Sad me nešto vuče da igram jer stvarno fenomenalno izgleda na računaru, kod mene sve odvrnuto na ultra u QHD u prosjeku oko 160fps tako da je doživljaj još i bolji.
PS: Imate i hrvatske titlove (sve Sony igre imaju zbog CRO PSN store-a)
Last edited by BiTrAtE; 20-05-24 at 09:34.
Ja sam je samo probao na PS5 prije par mjeseci ali mislim da je ta igra 'istekla' ili sto vec... Bas cu pogledat' ovih dana da li je ima uopste vise. Ako nema, onda ce se probat' ova na PC... kad nadjem vremena.
--------------------------
Do Not Disturb.
I slabiji računari guraju na medium-high HD. Baš je dobro optimizovana igra, za razliku od većine novih izdanja.
I priča je odlična ali ono što je meni ključno jeste kvalitetna mehanika borbi.
Subjektivno. Preferiram miš i tastaturu za ovakve stvari.
Meni je osjećaj kad igram sa gamepad-om kao da nisam povezan sa igrom. Zaista ne znam kako to da objasnim, ali kao da postoji neka barijera između mene i igre. Sličan osjećaj imam kad kucam, tj. osjećam se bliže tekstu koji pišem kad ga pišem olovkom na papiru. Eto, ne znam kako drugačije ovo da ti objasnim.
Bogomi, kad ti zavibrira, itekako je dobar osjećaj povezanosti
Svaki dan je dobar za upiranje.
Igra li ko Hellblade 2? Ima li još bolesnika?
Evo skinuh.... danas ce se probat' makar
Al' nece da mi azurira drajevere... ni da se loguje na nVidiju.
Mislio sam da je do neta (One mi se raspada ovih dana) ali nece ni na drugom netu... 504, Bad gateway, Timed out.
Last edited by Fidel Castro; 22-05-24 at 13:16.
Do Not Disturb.
Koristiš li ovo nvidia expirience pa kroz njega hoćeš da ažuriraš? Briši to bloatware smeće, i skini driver sa zvaničnog sajta - https://www.nvidia.com/Download/driv.../224750/en-us/
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Samo je 'doslo' uz graficku valjda, pojma nemam.
Mislim evo sam upalio igru i sljaka i bez azuriranja al' eto...
Pa obrisacu onda, nema sto... ionako mi svako par dana javlja kako moram da azuriram drajvere a nisam odavno jer bas ubija koliko cesto mora po 400-500mb da skida...
Do Not Disturb.
Tako je. Gejmplej u punom Unreal Engine 5 filmu. Nije za svakoga, što zbog tematike, vizuelne prezentacije i atmosfere, kojoj nije ravno 90% epskih akcionih filmova, koji se snime godišnje.
Ko je igrao prvi dio, ima je što da proživi.
Opet ja sa Star Citizenom.Utegli su ga, mnogo manje bagova 3.23 LIVE verzija je mnogo bolja od svih do sada.Ludo zabavljanje u Stanton sistemu.Ko još nije probao neka proba.Revolucionarna MMO svemirska simulacija multižanrovski naslov. Evo i koda ako neko odluči da pravi nalog STAR-DVW7-D5SM .Moj nick u igri SpaceMegaCar
https://robertsspaceindustries.com/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uzeo sam po prvi put PS Plus i ako ima ko da predlozi nesto manje poznato, mimo standardnog: God of war, rdr2 i sl, rado cu poslusati. Iako nijednu od navedenih nisam probao, tako da cu sigurno imati i sa njima da se zanimam.
Prvo sto sam skinuo su Guardians of the galaxy i djeluje simpaticno.
Auu ljudi kakvo osvježenje poslije toliko smećarskih naslova u zadnjih par godina….Skinite na Steam-u demo Alters… može da bude remek djelo!
https://altersthegame.com/
AC Valhalla. Ubisoftove naslove nikad ne igram odmah po izlasku zbog raznih tehničkih problema i bagova. Uvijek sačekam. Valhallu sam počeo mnogo kasnije i baš mi prija. Na 50h sam sad i još me vuče da dalje igram. Uzeo sam je sa svim ekspanzijama. Po mom mišljenju najbolji od ove nove trilogije. Makli su stvari koje su mi bile smorčina prije. Grindovanje odje nijesam osjetio, nema loota svako malo, fetch side questova (odje su zamjenjeni world eventovima koji su dosta zanimljiviji i je oduzmu više od 5 minuta, dosta puta i manje), borbe brodova (ne mogu smislit) i svako malo prekidanje u modernom vremenu. Isključio sam pojavljivanje svakakvih ikonica po mapi, nego istrazujem i sam otkrivam dje je šta dok idem svojim putem i dosta je imerzivnije. Ne gledam ovaj naslov kao AC nego kao vikinški rpg i dobro mi je legao.
Kad ovo predjem razmišljam da krenem Dragon's Dogma - Dark Arisen ili Dragon Age Inquisition. Nikad ih nijesam igrao prije, nekako nikad nijesam obratio pažnju na ta dva naslova, prošla su mi ispod radara. Ima li ko kakvo mišljenje šta prvo počet od ta dva?
Blade Runner meets BioShock or L.A. Noire mixed with Cyberpunk 2077.
Sad sam napravio čuveni 'clutch' na CS2 bratee 1vs3 izrokah ih najace i istulih bombu u zadnji sekund. Za 8-6 na casual.
Izašao Silent Hill 2 Remake danas, proletješe mi 2 ipo sata kao ništa. Davno sam igrao orginal (ima taman 15-20 godina, haos) tako da će se taman odigrati ovo sa merakom. Grafički igra izgleda prelijepo (UE5 Engine) a i zvuk ne odstupa (dobre slušalice su pod must).
Ovako sam ja bio zadovoljan kada je izašla Age OF Mythology Retold.
Sitna poboljšanja ali igrivooooo...
Samo jednu misiju dnevno, da potraje
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Čista igračka perverzija Star Citizen ( Squadron 42)
https://www.youtube.com/live/m3eHBhH...vwVG3r5F5-fY6H
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks