Ja ga nikad nisam presao, ali ovo za citav art style stoji, i u tom segmentu je igra bolja od 99% AAA igara.
Meni je bolje legao Transistor od istog studija, i ovde ima naratora samo u nesto drugacijem obliku.
Takodje ima odlican soundtrack.
Pozdrav gejmerchadi
Nisam znao dje bih okacio igru koju sam juce igrao jedno 3 sata (vremena inace nemam) ali sam toliko odusevljen da moram ovo da podijelim sa vama.
Igra je BASTION izasla je 2011 i akcioni je RPG. Ono sto me odusevilo kod igre je da je toliko prosta ali NARATOR koji vas prati cijelo vrijeme je totalna ludnica. On prica pricu dok vi igrate konstantno. Muzika/art/naracija ma sve.
Ko ima vremena skine se za 15min jer je 700mgb, ali onda odusevljenje kako ljudi mogu da odrade nesto vrlo prosto a genijalno.
Ko proba neka ostavi feedback da ne bude da sam samo ja cudan ))
Evo i malo muzike )
One Ring to Rule them all...
Ja ga nikad nisam presao, ali ovo za citav art style stoji, i u tom segmentu je igra bolja od 99% AAA igara.
Meni je bolje legao Transistor od istog studija, i ovde ima naratora samo u nesto drugacijem obliku.
Takodje ima odlican soundtrack.
Nadam se da je moze lap top od 1gb rama pokrenuti
Tu es mon héro!
Bastion je jedno remek djelo, a i Tranistor istog studia je takodje dobar. Narator je toliko dobar da sam kupio Bastion Announcer pack za Dotu.
Igra koja je takodje odlicna je Tiny & Big: Granpas Leftovers. U pitanju je 3rd person platforma, koja je odlicno uradjena i ima bas zanimljiv gameplay i simpaticu grafiku.
Interesatana stvar mi je sto po nivoima su rasbacane kasete koje otkljucavaju soundtrack i ima bas zaraznih pjesama.
Moja omiljena koja se moze cuti i u trailer.
Odlicna igra ^
Ali kratka.
Probajte Cloudbuilt, izazovna ali jako zanimljiva igra.
eeee dje ovo izvukoste , ah srecne uspomene
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Destiny ps4
------------------
Niksic-Crnogorski Detroit
Veći budžet nego što su imali Titanic i The Lord of The Rings trilogija zajedno.
Gledah neke review-e, i uglavnom ovo kažu - gameplay dobar, impresivni otvoreni prostori ali koji ne djeluju "živo" i "relano", loša priča koja je ustvari samo "filler" - lošija nego na Borderlands.
Ako je ovo tačno, žali para.
Witcher 2 je koštao 10,36 miliona dolara a Witcher 3 će da košta 15 miliona.
Last edited by ASC; 11-09-14 at 22:13.
Ma jos jedno overhyped AAA s*anje. Cujes bre, Bungie i Activision. Kakva kretenska kombinacija. Svi kazu da je gameplay slican Borderlandsu, samo ima manje slobode i istrazivanja. 500 miliona su bacili na losiju kopiju Borderlandsa.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Prvog dana su zaradili tih 500 miliona sto su ulozili. http://www.vidi.hr/Racunala/Novosti/...ara-prvog-dana
niujedne mi gace lastike nema
Meni ovaj destiny lici na fps warframe, a warframe je besplatan.
Puštiš "duha" da obavlja svoje i štitiš ga od hordi vanzemaljaca - skoro svaka misija koju sam do sad vidio.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Mind: Path To Thalamus, uživanje.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
wtf ovo sam upalio i istripovao se nedje skorije najstrasnije, kakva igra sunce ti
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Igrica je veoma dobra. Prica,grafika gameplay sve je za cistu 10. Ja sam kupio ps4 prije jedno 2 mjeseca pa se jos malo ucim na joystick i kako da pucam i tako to. PVP mi je bash svidja. ima ih 5 razlichitih 6vs 6 i 3 vs 3. tako da ima za svakog po neshto shto se tiche pvp. Mozda sam igrao 4-5 sati za sad poshto sam zauzet na posao, tako za vikend ce bit loodilo.
------------------
Niksic-Crnogorski Detroit
Stoe poenta Mind-a?
I am so post-rock I shit sad birds.
Ovaj MIND mi izgleda kao neka opustajuca setnja samo to.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Probajte i Antichamber. S tim sto nije ovako lijepo iscrtan.
I am so post-rock I shit sad birds.
Sad bih kupio Mist na steam ali puno mi 12,99€, tako da se moram okrenut alternativi. Stvarno dobro izgleda tj. fantastično.
Love, peace and respect.
Moram se nekome pofalit, napokon zavrsih Deus Ex Human Revolution sa Pacifist achevment-om.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks