"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Razlika je ogromna. Sad imamo svoju slobodnu volju(kolika god joj bila cijena), ali ko dozvoli da mu ubace taj cip.... neka kaze samom sebi.....pa-paaa
Pazite.... ovo nije nikakva zajebancija. Radi se o najozbiljnijoj stvari u istoriji covjecanstva! Imate internet i guglajte dok jos mozete, jer ce vam odredjene informacije otvoriti oci da vidite koliko je stvar ozbiljna. Radite to sad dok ne pocne cenzura. Kasnije mozda necete biti u mogucnosti. Jer kad pocne masovno cipovanje, sve sile ovoga svijeta ce na jedan vrlo perfidan i suptilan nacin vrsiti pritisak na vas. Ukljucujuci vladu, drustvo, rodjake, komsije...... jednostavno receno udarice covjeka onamo gdje je mentalno najtanji...... osjecace se odbacenim od drustva.
Caesar je ono vrlo mudro napisa...... mi nismo ni svjesni koliko nam je priroda slaba!
Scena iz filma Tenet gdje teroristi zaposjednu Teatar:
Der eigentliche Übermensch
Pa i snimljeno je u
Linnahall (city hall): "Kyiv Opera House"
59°26'48.1"N 24°45'12.5"E
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
https://www.vijesti.me/svijet/globus...avana-sindroma
U izvještaju Insajdera navodi se da su se prvi incidenti u vezi sa simptomima “Havana sindroma” pojavili i prije 2016.
Navodi se da “je vrlo vjerovatno bilo napada dvije godine ranije u Frankfurtu u Njemačkoj, kada je jedan zaposleni u američkom konzulatu pao u nesvijest, usljed nečega sličnog snažnom energetskom udaru”.
Američki Kongres je 2021. godine usvojio Havana zakon kojim se daje ovlaštenje Stejt departmentu, CIA i drugim američkim vladinim agencijama da isplate nadoknade zaposlenima i njihovim porodicama pogođenim ovim oboljenjem dok su bili na službenoj dužnosti.
Amerikanci nasli rupu u zakonu za varijabile
Kako bi se zvao ovaj Havana sindrom u Crnoj Gori?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
promaja
Ranije neđe sam o ovome čitao. Kad je već ova tema treba imati slobode i reći da postoji mogućnost da ameri baš tako neke smicalice rade drugima (u čemu su najbolji), pa da na ovaj način šalju sliku o tome kako su oni sami žrtve svega, a to bi ih potencijalno uklonilo sa liste "osumnjičenih".
Radili su.Ne bi rekla da su najbolji jer ovi imaju daleko veću istoriju od njih.
Kad su nastali neđe za vrijeme hladnog rata bili su najgluplji amateri i masu propalih operacija.ZaHebavali su ih ko je stiga od Rusa do Engleza dok se nisu ka malo ozbiljnije organizovali.Najgluplja im je jedna operacija baš na Kubi đe su uložili o sredstva i ljudsvo a gerilci ih sredili jer su imali tad od njih jače operativce.Morali su da bi bili jači angažovati opetivce sa dužom istorijom.
No dobro,odoh u reon istorije samo je poenta da (moje mišljenje) nisu baš najjači.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
No pasaran!
Znaci javis se u urgetni, prijavis zujanje ,nesvjestica toplotni udar i dobijes grdilo love .... top USA prevaranti i jos napadnes GRUa iz crtanog
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
E ne znam viđeh na ruski insajder juče istragu ovih novinara.Vijesti su mi šnj portal vrv su prepisali od ovih novinara čiji je tekst original u insajder.U suštini sumnja se bača na paklenu osmorku jedinice 29155 koja je između ostalih operacija umješana trovanje Emiliana Gebreva 2015.Treba ih odvojiti od zvaničnog GRU-a jer su im operacije u taj reon.
Istraga nije do kraja dokazana i slučaj stavljen ad acta.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
No pasaran!
Last edited by Caesar; 05-05-24 at 10:35.
"Vidiš li: svet pun sebe grca -
Očiju punih, prazna srca."
@cesar
Kako je komunistu odma identifikovao kao teroristu
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Ne prođe ovaj dio "po planu" xD
https://www.instagram.com/reel/C7-vm...NpZGJna25lNGI5
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks