Hahahhahaha malo je milion, trebali su 2 staviti.
Sent from my phone
A zamisli tek te mozgove ubica koje lete u ljude kakvi su to jebeni mozgovi užas.
No pasaran!
Hahahhahaha malo je milion, trebali su 2 staviti.
Sent from my phone
Nece veli da razgovaraju sa mnom,ok nece,neka razgovaraju sa nekim drugim,samo da nadjemo rjeshenje...
Ovo me malo podsjeti na Aliju Mandica,ima po Poslovniku mogucnost da udalji poslanike,on ih poziva da navodno se dogovaraju a zna da oni doc nece...no dobro,kolko skontah to ce bit rijesheno u utorak,igre politichkih misheva u CG.
...
Bio sam prije 20 g u prolazu,i proshetao malo tuda,mislim da si previshe rekao...trg u Čačku mi je recimo djelovao veci,a na njega bi kako mislim moglo stat max maximuma 12,000.
E ne znam je li rahmetli Palma shto rushio jer je mozda rachinao da ce kad tad doci do mitinga u Jagodini,pa da stane eto 20k,
...
AL ne zaboravi ovog momka daleko je bitniji u toj priči i od Palme.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 00:04.
No pasaran!
Ao nebitan je taj sad,Usniji okrenushe ledja MNOGO bitniji,e to je jebeno.
...
Vojsku je sjeba,BIA-u je dobrooooo ojača tako da kad mu BIA zabode nož u leđa toEto.Klasika.
I ne mogu da vjerujem da je ovaj Vulin ima spot sa Kobrama a lik znamo što je.Vučić je uništio VS.
No pasaran!
Mislim.
Jel vi znate uopšte koliko BIA poziva ljude na "prijateljske razgovore".Sad će onaj retajp lik iz Kotora forumaš da veli kako ja o tome zborim dok postavlja tamo neke srceparajuće video-a zapise na temi Jugoslavije.
Veli,svaka druga joj je BIA.Ka,mrš kralju.
Pojma o životu taj nema što je BIA.Ka mnogi.
Bivši obavještajac BIA je toliko netačno srao na Happy jer je lik ucijenjen.I to preko đece.A ja to odlično znam.Jel vi znate što BIA čini u Srbiji ili baš niste toga svjesni?
No pasaran!
So:
https://radar.nova.rs/drustvo/bia-za...nje-aktivista/
No pasaran!
Zamisli kad je ***** sebe (Vučić) prozvao vrhovnik komadantem i kad je ovog jebenog slijepca stavio da ponižava dodatnu Vojsku Srbije.
Ali,to nije kraj no je ta baLJega špijunirala rusku opoziciju u Beograd na lEpome Plavome Dunavu i isporučio Moskvi špijunske audio zapise razgovora među iste ka Čvorović.
Lika su strpali deset godina u tvorza a je sletio u Moskvu.
I nije ni čudo što je ovaj Vulin bio jedno vrijeme na vrhu BIA jer je ljiga jedna neviđena.
No pasaran!
Znaš koliko je sati kad su "serbskoj majci" ne daju da organizuje koncert kao "nagradu" jer je odbila javno da stane na stranu Vučića , a kćer joj je javno podržala studente.
https://nova.rs/vesti/drustvo/sky-mu...rt-u-beogradu/
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks