Last edited by BAR; 21-05-14 at 04:05.
Црногорце је одржало црногорско срце.
to je samo Obrenovac, a ugroženo je sve od Valjeva do BG manje više cijeli sliv Kolubare sa pritokama i to je ogromna površina al to ne pominju
She is only here to annoy herself!
Poslanici nisu hteli da se odreknu paušala za pomoć ugroženima od poplava! http://blic.rs/i/467145
Eto na djelu pokazano koliko je političarima stalo do svog naroda. Samo do sopstvene gu*zice.
Nikada mi neće biti jasno zašto uopšte iko od naroda izlazi na birališta da ih glasa.
sad narod fino da se digne i katanac na tu skupštinu jer i tako ne služe ničemu
Srbija se vise nikad oporavit nece pomoci joj nema.preko 20 milijardi duga
Послато са ME173X уз помоћ Тапатока
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
otić će to brzo na 40-50 ako ne i jače a onda robovi i vazali, kad drugačije nijesu htjeli
Nazalost, stradalih je mnogooo vise od trenutne cifre. Barem tako nezvanicno tvrde spasioci. Cak su delovi ovamo bili zabranjeni za rasciscavanje.![]()
http://www.telegraf.rs/vesti/1071839...u-i-hranu-foto
Paraćin već danima traži pomoć, ljudi se masovno žale da je potpuno izignorisan
Volonteri i donatori u sopstvenoj organizaciji pokušavaju da pošalju pomoć, hranu, vodu i ostalo
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Sad cuh 22 zrtve ..
Citava ex-yu polako tone u duznicko ropstvo. Mi smo duzni oko 2mlrd, ali s obzirom na nasu privredu, tj. nedostatak iste isto nam se pise.
Forever young, i want to be forever young
Jel' realno da nece co'eku da kazu
http://www.index.hr/mobile/clanak.as...lack&id=748735
Bosna nakon apokalipse
http://www.index.hr/mobile/clanak.as...lack&id=748634
Forever young, i want to be forever young
Zašto žena ne kači slike mrtvih ljudi po internetu, svojih prijatelja i komšija JESI LI TI SVESTAN ŠTA SI UPRAVO NAPISAO ČOVEČE BOŽIJI?!
Miss lucifer, nemoguće je da bilo koja vlast u neratno stanje sakrije ovo što se piše.
Šta kada se povuče voda i otkrije se da nema na stotine ili na hiljade leševa? Da li će ona biti kažnjena?
Ne kažem da je tako, samo da ne blatiti postalo nešto sasvim normalno.
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy i9502
Ne znam ni ja brate moj niti licitiram sa bilo kakvim brojkama prekinite to da mi kačite! Ja samo prenosim šta ljudi pišu!
U potpunosti je svjestan
Kakvo je mentalno stanje kod Srba (u Beogradu sam). Vučić je izjavio da se po Internetu serviraju laži i da to treba ignorisati i narod odmah priča kako će ti "što podmeću laži" sa interneta završiti u zatvorima(ne bih se začudio).
Da li je istina ili nije ja sam od komšinice (koja je iz Obrenovca) čuo da je do trećeg dana bilo 400 žrtava. Ako ona laže i ja lažem
Last edited by Rakun; 21-05-14 at 17:17.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Poznata hrvatska književnica Vedrana Rudan na svom blogu se u autorskom tekstu "Maršal Đoković" u svom prepoznatljivom stilu osrvnula na vanrednu situaciju koja je proteklih dana zbližila zemlje našeg regiona. Mi vam njen tekst prenosimo u celosti:
Vedrana Rudan
Sudbina ili Bog, tko nas ovih mokrih dana zajebava? Jugoslavija je nestala u krvi. Konačno smo prestali biti braća. Planuo je mir. Zašto vodurina nije ostala u koritu?
Mir na području pokojne Jugoslavije ima nekoliko lica. Todorić kupuje Mercator, Ledo seli u Srbiju, posla nemaju ni Slovenci ni Hrvati ni Srbi ni Bosanci, oni se tako više ne zovu, ni Makedonci…
Mržnja koja nas je u ratu pretvorila u krvavo klupko pomogla nam je da u miru, oprani, gradimo dvorce našim gospodarima. Nazvala me danas prijateljica užasnuta od onog što Hrvatsku čeka u idućoj petoljetki. Ana tvrdi da će nam ukrasti vodu, jedino što mi Hrvati još imamo. Ameri će nam izbušiti Jadran i pretvoriti ga u baru.
Netko, još ne znamo tko, izgradit će Plomin III i uvaliti rak i onim Istrijanima koje još ne ždere, ako takvih ima u blizini Plomina II. Ana misli da ćemo uskoro izgubiti Hrvatsku. Ne brinem zbog toga. Što je danas Hrvatska? To je nešto u čemu se liže Ledo sladoled i pije voda Jana.
Hrvatska ima predsjednika koji svira k*rcu i obračunava tantijeme, premijer samo svoju sliku ljubi, mesad sjedi u Saboru i opušteno drka kad nema pauzu, naš premudri predstavnik u EU uvodi mir u Ukrajinu, šef oporbe ubija Tita u Hrvatima a Crkva, dok trpa lovu u džep zlatne haljine, na lošem čakavskom poručuje Hrvatima, molite se, ovce moje.
Nisu svi nesretni poput moje Anči. Ti sretnici, carstvo nebesko definitivno će biti njihovo, imaju Hrvatsku. Moram biti precizna. Oni su imali Hrvatsku.
Onda su krenule ove bujice. Deseci tisuća ljudi shvatili su da voda Jana nije jedina voda. Tko je kriv? Oni koji su krali pijesak sa nasipa? Dragi Bog? Sudba kleta? Neka institucije sistema rade svoj posao.
Vodurina, j*bena tekućina, uništila je sve što smo gradili proteklih dvadesetak godina. Izbrisala je granice, čak se i mržnja u kojoj smo se opušteno valjali utopila u njoj.
Četnik pomaže ustaši, ustaša pomaže četniku… Đoković je na fejsu nacrtao Jugoslaviju, pozdravlja i svoje i nas… Klanje nas rastavi, davljenje nas sastavi. Mi smo Đokovićevi, Đoković je naš!
O, sudbo kleta! Jedva čekam da potop prođe. Da se granični prijelazi obnove. Da opet budemo svoji na svome. Da mi Hrvati ližući Ledo sladoled j*bemo mater Srbima koji ga prozvode.
Ako se voda uskoro ne povuče ubit će nas ovo bratstvo i jedinstvo!
žene drame pogotovo u ovakvim situacijama, s druge strane ona nigdje nije napisala broj osim 13 a hladnjačama se vjerovatno prevoze leševi životinja jer bi inače vozač morao gas masku da nosi a i to ne znam da li bi pomoglo
MissLucifer ljudi koji su izgubili kuce i sve sto su imali ne mogu u ovim trenutcima da pisu i razmisljaju razumno-trezveno-objektivno,a naravno da je bilo propusta i uvijek ce ih biti u ovakvim situacijama..
I u buducnosti(nedaj boze..pu,pu,pu... da ih opet neka slicna situacija zadesi)bilo kojoj drugoj vlasti,uvijek ce biti na prvom mjestu TENT pa onda Obrenovac
Last edited by METZ; 21-05-14 at 17:28.
Ljudski je griješiti. Naročito u situacijama neposredne opasnosti i velike nesreće. Ali sakrivati svoje greške, kao što mačka zatrpava svoje *****, na najgori mogući način - to je ono što ja osuđujem.
Proći će poplava, doći će (dolazi) bijes i ogorčenje. Kad nas sve malo prođe ova opijenost bratstvom i jedinstvom, ljudskom solidarnošću i pozitivnim primjerima, ljudi će se okrenuti oko sebe i zapitati se da li je nesreća mogla biti manja i da li je reakcija mogla biti adekvatnija. A onda bi, po mom mišljenju, neko trebao žešće da najebe.
Ponešto (ajde da kažem) lijepo, slike iz Obrenovca od danas:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...39244061_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...43679040_n.jpg
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks