Ja ne mogu.....
Za pocetak moze li ko da salje poruke, neka im je blokada izgleda,ni 1600 ne mogu dobiti... :calm:
---Chelsea Fc---
Ja ne mogu.....
Ni ja......
ni ja
Dobro to je poznata cinjenica da ne mozemo,ali kad cemo moci ,ima li neko informaciju iz prve ruke![]()
---Chelsea Fc---
Radi se na otklanjanju kvarova, svim potrošačima koji su htjeli a nisu mogli da ostvare pozive ili pošalju poruke, biće nadoknađeno sa 10eura u slobodnoj potrošnji. Rok za trošenje tih 10eura je 3 mjeseca.
Mtel Imate Prijatelje
Obavještavamo korisnike da imamo tehničkih problema sa slanjem SMS poruka. Naše ekipe rade na uklanjanju problema, obavijestićemo vas čim problem bude otklonjen. Izvinjavamo se i zahvaljujemo na strpljenju.
Mtel Imate Prijatelje Violeta Mesaros naravno, po rjesavanju problema, potrosnja na neuspjesno slanje SMS poruka ce biti nadoknađena korisnicima.
50 mins · Like · 4
E da su samo poruke, nego i pozivi. Sem toga, mene bi valjalo da mi stignu neke poruke a vjerujem da su sad izgubljene.
Valjalo bi da internetu vrate brzinu ka' što je u ugovoru. Sjebali su je zadnjih dana, isto kao što su i prije mjesec bili.
Ima li ko problem sa mobilnim podacima?Imam upacen paket za net ali se desava vec par dana da cim nemam wi-fi mobilni podaci blokiraju,i jedini nacin da ih opet imam je da iskljucim i ukljucim telefon.
Sad mi stiže poruka "Poštovani od ponedeljka minimalna dopuna je 2eura".A što se radi sa ciganisanjem na svaku stranu.
E jes i meni isto... Kakve dzukeletine nerealno
AJMO CRNA GORO !!!
Baš su me prijatno iznenadili, prifalilo para izgleda.
Mislili su da ce povecati svoju zaradu ali se bojim da ce izgubiti korisnike koji dopunjavaju svoj racun sa euro mjesecno i tine ga odrzavaju zivim. Dosta je ljudi koji koriste neku mrezu samo da bi primali pozive iz svoje mreze...
M-tel, malo si se zeznuo ovaj put.
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
A i tako gledano a plus nekom prifali na račun u tren za poruku isl i krene da dopuni euro pa ne može, razmisli oće li 2e i reče ko ih jebe. To pogotovo važi za mlađu populaciju, osnovna i srednja a i tu ide dosta brojeva
A vjerovatno imaju profil potrošača/korisnika i na osnovu toga donose odluku.Kakvi god da su ne idu na slijepo.
Normalno je da ne idu na slijepo. Imaš softver koji odrđuje čak automatski jesu li ljudi koji zovu call centar srećni, zadovoljni, nervozni itd.
Ne kažem da mtel ima to, samo kažem da dobar softver danas zavrašav veliki većinu posla.
Jeli istina da je mtel poceo da testira 4g u PG?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ništa se zeznuli nijesu,jer evo i T-mobile je od danas povećao iznos minimalne dopune a isto će da uradi i Telenor,što znači ko je do sad imao neki broj samo da bi primao pozive ili šta već i dalje će isto tako samo će sad morati da dopunja malo vise. P.s. Ne mora svaki mjesec da se dopunja račun da bi se održavao,važno je da se vrši komunikacija preko tog broja a za dopuni čini mi se da se 3 mjeseca ako ne i duže.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks