aleksa111111, Antares, dub_c, extravaganca, joni, Laz, mur3633, Stivi
Vidjeh i na oglase i neki A6 crveni XXXXX table, bi turbo ovo ono. Ciganska radost.
Da se pofalim sa jos jednom osmicom u kolekciji. Ovaj put 3 godine starija i benzinjara.
Sent from my iPhone using Tapatalk
aleksa111111, Antares, dub_c, extravaganca, joni, Laz, mur3633, Stivi
Neka je sa srecom. V8 pretpostavljam…
JUSUF
Hvala. Yeap.
Vazda mi je Audi bio najljepše auto. I jeste. Najljepšu liniju ima.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Jes zato što ga je Paša kupio
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Nije nego oduvijek.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
pravi audi
srecno bilo puno bezbriznih km![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram - Fb : Tico Detailing
A zašto slika ovog ljepota na na smiješne oglase?
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Možda je prošli vlasnik bio duhovit
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
Uocava li ko razliku posle godinu dana
https://www.autodiler.me/automobili/...-ad322813516me
https://www.autodiler.me/automobili/...-ad316804294me
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Prodat je, ali vjerovatno je sada bio skuplji.
JUSUF
u decembar je imao 240.000km , a sad ima 125.000km
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
A ja mislio da oglas sa 125000 star 4 godine.
JUSUF
Bgm kad se auto vozi kod nas 4-5 godina i jos mijenja vlasnike tu Bog otac ne moze znat km, i ovo mu je dobro ako mu nije skinuto 100 hiljada na uvoz
Sent from my RMX2202 using Tapatalk
Gledam kola cesto po inostranstvu na ove sajtove jer nikako da prelomim da dovedem nesto za sebe, ali mi nisu jasne cijene za pojedine modele kod nas i u inostranstvo.
(tipa kod nas jeftinije po 2000 eura nego tamo, a dje ti je carina)
A onda vidim da ima primjeraka sa 400+ hiljada kilometara koji izgledaju kao iz fabrike barem na oko, pa pretpostavljam da su to ti kod nas, samo vraceni na 220k.
I vani se mulja opasno, Njemacka puna Turaka, nasih i slicnih, sad su se pojavili i mileage blockeri za novija auta koji sluze da se sakrije km za lizing i za TUV, ta prodaja je problematicna svuda u svijetu, samo sto je to kod nas toliko bezobrazno jer nema zakonsku posljedicu.
Realno km je najmanji problem, ali kad zavuces glavu ispod sjedista pa vidis da je neko premostio airbag konektore samo da ne prijavljuju grešku na tablu, otkljucao zakljucane pojaseve posle udesa a nista od airbagova nije zamijenio, to su stvari za robiju, a toga je bas bas masu kod nas
Sent from my RMX2202 using Tapatalk
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
Evo ja sam zadnja dva mjeseca proveo listajući sve moguće i nemoguće auto oglase u zemlji i inostranstvu.
Jedino što s zaključio je da odavno nije goreg vremena bilo za kupovinu auta.
EU je dobio nove regule za prodaju polovnjaka, nove namete i obaveze dilerima, tako da je i vanka značajno poskupilo.
Pazi ovo. Dođem kod momka da ispoliram farove i sad radi jednu sedmicu. Auto kao sa trake stoji, reko jel tvoja? Ne ne polirana je komplet. Smijem li pogledat? Mozes mozes.
Na sat 380k i reko ne bi reka nikad da je prešla toliko.
Jes brate prava je kilometraža, ima neki Džonson sistem (ako sam dobro upamtio) i u to dolazi vlasnik (mislim da neki plac drži). Pita ga momak što ti je ovolka kilometraža? Veli a ne pitaj me ništa brate, vodio kod ovoga, kod onoga niko nije mogao maknut kilometražu, zakazao je kod Marovića kao on ako ne uspije neće niko.
Kako bajo priča o skidanju km, najopuštenije, kao da se ne radi o krivičnom djelu.
Hoće li se ikad uvesti red ođe?
Uh, lijepo li je kad ga iz salona izvedes.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks