"The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."
Kao Bjelopavlić sa obije strane logično da sam imao dosta bliske rodbine u NK uključujući i babu. Mahom su ili pomrli ili odselili, što govori, nažalost, i o sudbini Nikšića. Sada uglavnom bacim pogled desno na zaobilaznici kad idem na ŽB ili u CRO i to je to.
Devedesete su bile već ozbiljno nezgodne u NK kad sam svraćao tamo. JBG slijepo crijevo prema raznim ratištima.
Ženski svijet koji sam upoznao bješe zanimljiv, no gotovo svaki put sam upoznavao neke sa nedovršenim vezama. Mislim one su dovršile vezu, ali dečki su mislili drugačije. I pričale mi neke detalje proganjanja posle raskida.
Tada je jedan sa nedovršenom vezom kao argument izvadio eksploziv i digao sebe i dragu u vazduh neđe u kvart kod bolnice. Kod babe blizu kapele su dolazili sa saučešće neke prijateljice na kafu i prilično detaljno razglabale forezniku toga slučaja da su mi ogadile taj dan. Doduše i učinile me opreznim glede Nikšićanki sa nedovršenim vezama, e sam se pazio da neđe moja foreznika ne bude tema kakve kave.
Vidjeh u medijima neki sličan slučaj nedavno. Još baš djeca. Užas. Ozbiljno posesivni momci. Ostao mi takav utisak.
Što bi Džibo rekao:
Da se opet rodis pored ovih cestaEdit: Tačno je Ostatku nazdravlje...
s kojih vjetar nosi prasinu u grad
i na krivom mjestu biti tako lijepa
to moze biti vise zajeb nego dar
Ima jos oziljak, tj. udubljenje na fasadi sgrade u kvart od kicmenog stuba te djevojke, od tada skoro 25 god.
Ma devedesete su bile bolesne u svakom kutku ex-Yu, Niksic je samo jedna od tuznih prica. Kao neko ko je tamo zivio u tom periodu imam osjecaj da se dosta toga preuvelicavalo, iako je nesumnjivo bilo ekstremista zbog blizine frontu.
Inace citam danas da se planira ozivjeti FK Celik, to bi bilo lijepo, na stranu politicka prica.
"The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Šta mislite o ovoj pjesmi, iskreno?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ne razumilju ljudi ove stvari, moja @Raquel
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
roknrol-grand produkšn
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Dejane sad odgledah. ty za Marunovića, probudi koju emociju finu...
Niksicani, da li neko ima kontakt za nabavku zelenila tuda u okolini? Slobodno mi javi u DM
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Neki momak od 16 godina dobija nagrade za pčelarstvo, komšije mu otrovale pčele. Sasvim slučajno to je u onaj isti Nikšić gdje onoj ženi svakih par mjeseci zapale sijeno, štalu, truju stoku i sl. Svako malo trovanje pasa. Naprave im park neko ga iskomada sjekirama preko noći. Milo je odatle, ubijao je mačke kad je bio mali. Filip je odatlče, protjerivao ljude sjevera kad je bio ministar unutrašnjih poslova. Brano je odatle ubija ljude po bolnicama. Krivi je odatle leši se od alkohola. Koji je **** sa tim gradom zna li ko? Mislim raspada se cijela država ali to što njima kroz glavu prolazi ni na Cetinje nema, na CT će ti trovat životinje i plait imovinu ako si Srbin a ovi unišić iz čiste zavisti pa što si da si. Nediskriminatorno su zavisni i pakosni. Tzv equal opportunity pakost.
By Staeri
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da nije nesto do vidrovanske vode, ko zna...
Drugovi Niksicani, sta se desava sa ski centrom Vucje?
Da li uopste neko radi tamo?
Da li ima snijega?
Da li postoji neki kontakt, a da nije ovaj na sajtu, jer se niko ne javlja na taj broj?
Da li je moguce da se niko ne obrce na onu ljepotu gore...?
Mozda ima tema nedje drugo, ali ne mogu da nadjem...
Gracias na informaciji.. Da nema neki broj na koji se mogu dobit informacije o skijalistu itd...?
I mene interesuje da nema neki broj za informacije i da nije palo sto snijega da se djeca mogu skijati
Da li neko zna dje se u Nk moze naci mjesto za masazu?
Fizio centar, u robnoj kući, imaš ih na Fb i Insta.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Nikšićani, ima li snijega kroz grad? Trebao bih popodne do NK, pa me najviše zanima stanje na putu od Vilusa do grada i u sa.om gradu.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
jok, samo po livada
prohodno je, lagano
Hvala velika technus
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks