Alko test se radi 15 februara.
Necu da trosim rijeci na admina sto brise i slicne nezasluzujete komentar. Pozdrav dobri ljudi koliko vas ima
Alko test se radi 15 februara.
DBovci u akciji opet.
admin se bas potresao zbog toga
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Neka, kuku
Last edited by Draka; 12-02-14 at 01:20.
po kakav test, i dje?
nemojte da lomite nista....
Kako je admin bezobrazan...
do kada će gušiti mlade umove u nastojanju da dobiju svoje mjesto pod suncem podforuma prodaja i oglasi?
ee moj Andrej, ne umijes ni naslov thread-a napisat' da valja
Who let the dogs out
Desavaju se greske sa naslovima... no to je najmanji problem. Problem je - u ciju korist bi se protestovalo?
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 12-02-14 at 09:24.
Nisam zalazila u to da li je dobro ili ne, da li neki ljudi imaju pravo da sebi dozvole da se demokratski pobune protiv mnogih pogresnih poteza ljudi u institucijama itd...sve to stoji I ok je.. Samo pitah u ciju korist bi bio protest? Koji su to pojedinci sto bi usicarili od "antibirokratske revolucije", ili kako bi vec to definisali...
Hvala Lepo
Svako neka protestvuje za šta god želi. Ima puno pravo na tome. Ali mirno. Niko nema pravo lomiti po gradu i uništavati. Ako vam je do uništavanja, ajte vi pa lomite privatnu imovinu političara, a ne kao ovi u BH, paliti državne institucije građana. Al niko nema petlje da udari na privatnu imovinu političara, tih istih političara koje krivite za ovo stanje.
U svakom slucaju Majo, ti ces mirno moci popiti kafu u Njegosevoj dok protesti budu ispred Skupstine, kao u Sarajevu sto si uradila![]()
Who let the dogs out
Koliko sam vidjela kako to djeluje u CG...svi oni koji su bili na celu bilo kakvih prosvjeda, ti ako su se uhlebili dobro u vlasti, institucijama, partijama, a masa koja je bila, ucenici, studenti, narod...svi ostali na isto, ako ne I na gore...
Zato mi je to tja... izbori su uvijek ogledalo mase, pa kakve god...
Hvala Lepo
Ja uvijek tiho protestujem, uz kaficu I sto dalje od guzve... Vidim I sad Sarajlije koji gustiraju kafice espresso pored mene, A ja jedina arapsku zutu sa kardamonom uz urme... Ne smetamo tudjim interesima. A jes premijer ili predsjednik turske ( veze nemam sa tim istocnim vrhovnicima pa ne raspoznajem koji je ko), fino, elegantno sa nekoliko mladica iz bezbjednosti bio u hotelu, I sve po protokolu. Vjerujem da se I on iznenadio mirnom arijom u Sarajevu..ali on mora da protokolarise a ja ne. Sitna razlika... Divan dan, suncano....
Hvala Lepo
A đe baš 15. februara, na Milov rođendan...
ja procitah potres petnaestog pa reko u jezik pregriza
Dobro rece mis lucifer, nijesmo mi dovljno gladni i nijesu dovoljno veliki racuni za struju da bi protestovali. Neee
Tu es mon héro!
I nismo naivni da nas neko nacera na protest, kao jadne Bosance
Kakav poTEST 15 februara?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks