Super super javljaj... Ja cu danas isto malo detaljnije da vidim Youtube jer sam juce 3-4 klipa pushtio i bili su ok...
Još malo utisaka Led notifikacija ipak ne radi da valja-kada stigne poruka i otključa se ekran LED notifikacija svijetli/trepti, čim se ekran ponovo ugasi nestane i LED notifikacija. Calendar aplikacija vrlo često izbaca obavještenja o rođendanima (koji uopšte nisu setovani) iako su isključena sva obavještenja i sinhronizacija sa google nalogom. You tube aplikacija, ako što sam i prije naveo, gubi sinhronizaciju slike i zvuka, dok preko browsera radi odlično. Ne znam jel ko primijetio ali više nema default browsera, sad su tu samo Chrome i UC. Zvuk prilikom razgovora je definitivno čistiji u odnosu na 124 ROW jely bean. Ako tokom 'mučenja' telefona primijetim još nešto, javiću
Super super javljaj... Ja cu danas isto malo detaljnije da vidim Youtube jer sam juce 3-4 klipa pushtio i bili su ok...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Je li bolji kvalitet zvuka na slusalicama?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Javljam Sluške nisam stavljao, nije mi nešto ni palo na um Pade mi na um da se možda na netu može naći onaj jelly been lenovo launcher od ranije, meni je odličan bio, možda će raditi.
Kvalitet zvuka u slusalicama mi je kao i ranije, jako dobar, mada ja ne koristim njegove slusalice, vec neke urbeats sto ih imam od ranije...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Imam internet na obje kartice-osjecaj mi je da mnogo brze prebacuje konekciju kad hocu da prebacim konekciju sa jedne mreze na drugu...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Da li je kao nekad potrebno instalirati modem od drugih modela (s820/s920 kako ono bješe)?
Meni pri pokusaja download kaze SD card error. Jeli moguce da je to zato sto sam reparticionisao i ostavio samo 50mb na internal SD card?
kako ovaj security izgasiti ne dozvoljava mi restore sms-ova.
mora se instalirati modem od drugog modela.
Jesi lo uspio da ga disable-ujes iz aplikacija? Kako mislis ne da ti restore? Kako pokusavas da restore-ujes sms-ove?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
preko superbackupa, i on mu ne dozvoljava nekako sam preko superusera ga zaustavio da to radi.
Ma nema to veze, zgazio me security on je prekidao prebacivanje
Meni laguje pomalo, nije fluidan kao 4.2. jeste li radili wipe poslije update?
Uradio sam i bilo je bolje.al definitivno stavi neki drugi launcher,taj bas laguje,sa drugim nema problema.naidjoh nedje da se sprema jos neki sitni update,al nije jos potvrdjeno nidje.
sad mi je nesto bzvz da wipe-ujem kad sam sve podesio a ne mogu sve od pocetka
instalirah nova launcher i bolje je
Last edited by pumba; 02-08-14 at 13:03.
Meni pashe Smart Launcher...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
probao sam i njega, ali mi nije legao
Zato ih i ima toliko... Za svakoga se nadje neki...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Sta predstavlja row?
rest of the world, ima i varijantq za kinesko trziste.
Zahvaljujem.
ja koristim kinesku verziju sa row softverom tako da nema razlike mada je potrebno uraditi neke softverske prepravke kad se uzme .
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks