ovo je njihov 5. oktobar, nadam se da ce proci bolje od Srbije
Izgore zgrada vlade,leti kancelarijski namjestaj i racunarska tehnika kroz prozor.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...51930433_n.jpg
Last edited by PrijekiLijek; 07-02-14 at 14:09.
ovo je njihov 5. oktobar, nadam se da ce proci bolje od Srbije
She is only here to annoy herself!
Noga u dupe nacionalizmu... ko je još to očekivao od dragih nam komšija.
Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!
In vino veritas
Kako razmicu ,mada policija je stala sa strane ne reaguje vise jer su frke na sve strane pa su se razbili.Valjalo bi da se otvori neka tema posebno za ovo da ne zatrpavamo temu u ovaj nas podforum.
Горе зграде кантоналних Влада.Ово неко организује циљ је јасан и по мени потпуно легитиман:
Укинути свих 10 кантона, све кантоналне владе, премијере, и сву кантоналну администрацију, која је прескупа, непотребна, и огрезла у корупцији.Иста је сутација и у Федералној влади али тамо нема протеста, што потврђује мој став да се иде на рушење кантона.
И то би било лако изводљимо да Хрвати нису већина у 4 или 5 кантона (од 10), а они ће своје кантоне дати само ако се направи трећи, хрватски ентитет, ХерцегБосна што Бошњаци за сад никако неће, а и за то је потребна ревизија Дејтона.
Мислим да ови протести могу одвести и три правца:
Први, најизвјеснији је задржавање постојећег стања.
Други је укидање Бошњачиких кантона и промјена односа у Федерацији.
Трећи је усвајање новог Дејтона, рекативирање Херцег Босне као трећег ентитета.
Црногорце је одржало црногорско срце.
kako lemaju crnu policiju aoo
gledam na ovaj balkanski aljazeera i ne mogu da vjerujem šta se sve dešava po sarajevu,tuzli,zenici...prava katastrofa !
![]()
Svaka cast, nadam se da ce im proci.
rm -rf /
Mislim da je red i ovaj topic da se otvori, jer ako se ovako bude nastavilo, u Tuzli, Sarajevu i nekim drugim gradovima gore zgrade vlade tj presjednistva...
Evo gledam Sarajevo uzivo preko aljazire policija krenula na demonstrante, novinar pobjeze a trenutno nema slike... bas kriticno stanje.
Mada u kakvom je stanju drzava pitanje je na sta ce sve ovo izaci....
Nikad mira na ovim prostorima, zalosno...
Last edited by Rookie; 07-02-14 at 18:05.
The more things change, the more they stay the same.
Tuzla, Zenica, Mostar, Sarajevo... Ko zna dje jos... Uh...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
svaka čast, dako se ujedine konačno
32 grada.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Kapa dolje Bosancima
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
nista to ne valja, imam ja rodjaka tamo reka je to ne valja nista, sve znam ja jer mi je rekao
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ne svidja mi se "naslov" ovog topica.
Prije ce biti "zavodjenje reda u BIH"
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Otpjeva Loša još prije tri godine, ali se otišlo i dalje od facebook-a...
Auta vlastodržaca u koritu rijeke čekaju bolje dane...
![]()
Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Gladni bahatima ne vjeruju
7 februar 2014 Izmijenjeno 13:29 CET Trenutno je na ulicama bh. gradova malo onih koji precizno znaju šta hoće, ali svi znaju da ovo i ovako više neće.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti...ima-ne-vjeruju
Inače imam komšiju koji radi kod Lakovića i kaže mi da je nevjerovatno kako im je opao posao, valjda su građani CG sad na dijeti dok potroše višak kalorija koji su unijeli oko novih godina božića i ostalih svetkovina.
Važno je da se ne puca a ko nema što da večera i ne mora, ionako nije zdravo uveče opterećivati stomak.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks