Kinesko rukovodstvo, podrzalo stav Rusije prema Ukrajini, izjavio Lavrov.
1. pobjedi Janukoviča i gušenju/osipanju protesta
2. pobjedi opozicije i prelaskom Partije regiona u opoziciju
3. federalizaciji zemlje i dugogodišnjoj nestabilnosti
4. novim građanskim sukobima, a možda i građanskom ratu
sporazumnom raspadu Ukrajine i formiranju dvije ili više novih država
nekom drugačijem epilogu-objasniću/ne mogu da procijenim
Ali ima u svemu tome i dobrih stvari jedna je od kojih ona cinjenica da su krimski talibani dobili po ... :lolblue:
PRATITE I EKONOMSKI RAT
Nekome se zapad izgleda opasno zamjerio, jer im ovakvo vrtoglavo zaduživanje nije bila praksa.
KAKO RASTE AMERIČKI DUG IZ SEKUNDE U SEKUNDU!!!
http://www.usdebtclock.org/
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Rusi počeli i "vježbe" u Kalinjingradu između Poljske i Litvanije, tako je počela i invazija na Ukrajinu... nadam se da će to biti ipak samo pokazivanje sile i ništa drugo
She is only here to annoy herself!
Dajte batalite ovo uporedjivanje pa gotovo poistovjecivanje odnosa Rusije prema Ukrajini i odnosa Srbije prema Crnoj Gori. Prvo R88 pa sve cesce i ostali, pa evo i A+A koji odlicno zna da to nije ni slicno, a ne isto. Rusija je gotovo uvijek pomagala Ukrajinu, za razliku od Srbije koja je gotovo uvijek radila o glavi Crnoj Gori i jos uvijek radi.
Poslije ovakve izdaje i onoliko fasizma, Rusija ima odrijesene ruke sto se tice Ukrajine. One profasisticke spodobe neka bioloski istrijebe i neka im Bog pomogne !!!
Nemojte se zaludjivati da ce Rusija ista vojno poduzeti, osim ako nacisti iz Kijeva ne naprave zescu glupost, nekim napadom na Krim ili nesto slicno sto bi izazvalo intervenciju Rusije
Očito su vlastodršci SAD-a skapirali da protiv sebe """nemaju""" ni Irak,ni Afganistan ni Tunis ni Jemen ni Jordan ni desetine drugih malih "nebitnih" zemalja, koje decenijama tlače... Pa se još sjetih kako je isti ovaj Kerry u izbornoj kampanji za predsjednika 2004. rekao kako se on borio za Ameriku u Viijetnamu.... mašala im dokle doguraše.
Kerry je očito zaboravio na Irak pa poručuje Rusiji: "Ne možete napraviti invaziju na drugu zemlju pod lažnim izgovorima", Moskva: "Ove kritike su nedopustive, Zapad je na strani neo-nacista"
http://www.advance.hr/vijesti/kerry-...i-neo-nacista/
Last edited by Xerxes; 03-03-14 at 16:32.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Ukrajinci shvataju sto im se sprema pa ih pola prelazi na stranu RusaIzgleda da Rusi oce da vrate status supersile i rekreiraju sliku bivseg SSSR-a
15:00 - Specijalne snage Vojske Ukrajine, koje su stacionirane u Kirovgradu odbile su naredbu centralnih vlasti da krenu na Krim, prenosi Agencija Itar-Tas, pozivajući se na vojne izvore. Kivograd se nalazi u centru Ukrajine, a vojni izvor je kazao ruskoj novinskoj agenciji, da su ukraijnski specijalisti odbili naređenje koje je u nedjelju uputilo ukrajinsko Ministarstvo odbrane.
nisam rusofil ali kad vidim koga su ovi stavili u vladu a i da za sada sve prolazi bez ispaljenog metka pocinjem da navijam za ruse i "ne zavedene" ukrajince...to su najblizi narodi i ne treba da se svadjaju.
Borzou Daragahi@borzou·2 mins
EU considering “targeted measures”, including an arms embargo, against Russia after Crimea invasion, @FT reports
![]()
![]()
Oficiri ukrajinske flote u Sevastopolju odbili da pređu na stranu Rusije kao Berezovski.
http://www.theguardian.com/world/201...mea-berezovsky
Sinoćnja vijest vezana za ukrajinske marince pod opsadom u Feodosiji
http://www.theguardian.com/world/201...rimea-standoff
Last edited by ASC; 03-03-14 at 17:35.
Zakuvava se opasno.
Zbog krize u Ukrajini sazvana je još jedna sjednica Savjeta bezbednosti Ujedinjenih nacija. Početak je zakazan za ponedjeljak u 21:30h po našem vremenu.
Last edited by mok4; 03-03-14 at 17:42.
Ad astra.
http://fc09.deviantart.net/fs71/f/20...gs-d3h3qzs.jpg
Ja imam slicnu tetovazu ovoj, da li to znaci da sam ja zao. Ne znam zbog cega poredis...
One Ring to Rule them all...
znači
Sve se bojim da im Staljinove Orgulje ne budu zasvirale ujutro..
![]()
Kako stvari stoje izgleda da je neminovno da dodje do sukoba na Krimu i to vrlo brzo.
Ad astra.
Ja ne znam sto je muka sa ovim narodom...
Jedni su na strani mahnitog Putina koji zadire u tudju drzavu, dok drugi odobravaju i podrzavaju ove kretene sa kukastim krstovima.
Ima li neko, osim mene, da je na strani jadnog i napacenog ukrajinskog naroda, koji samo zeli da postane dio civilizovane porodice drzava - poznate kao EU?
Sent by iPhone using Tapatalk
samo da ova slavna ruska flota ne zavrsi kao u ratu protiv japana.![]()
Na strani sam Rusije ali ne bi zelio da dodje do rata..Jednostavno bi ugrozilo stabilnost regiona i narusio bi se mir u Evropi..Ne prilici nam to u ovakvim vremenima..Ali kad se mora onda se MORA..Potpuno opravdano..Ukrajina moze put EU ali bez Krima..Takodje isto Rusi zele da pokazu snagu sto je razumljivo..Kad Amerika i NATO to moze,zasto ne i oni?
Last edited by miha; 03-03-14 at 18:05.
Narednih nekoliko sati će biti ključni.Ukrajinci moraju da ignorišu ovu agresivnost Rusa koji samo čekaju povod za dalje djelovanje.
Dako na ovoj sjednici SB večeras nešto dogovore.
Ad astra.
Jel ono Ukrajina nas blokirala kad smo trebali da uđemu u svjetsku trgovinsku organizaciju? I to Julija ako se ne varam
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks