Ovdje su neke pčelice sebi dale mandat da aktivno pljuju po koaliciji SDP-PCG, sa akcentom na SDP, a sve prikriveni pod lažnim plaštom patriotizma i intelekta.

Sreća pa to forumaši prepoznaju i samo nonšalantno skroluju kada ugledaju dobro poznati NIKNEJM!

Elem, što se Rakčevića tiče, hm, generalno vlada razočarenje među svim ljudima koje poznajem, a procrnogorski (da tako kažem) su orjentisani... Što se mene tiče, cijenim toga čovjeka, ali ovo mu je zaista skok u vlastiti trbuh. I vrijeme će pokazati.
Iako on priča da je podršku dao Lekiću, a ne DF-u. Jutros ga i Medojević potkači i reče kako oni nisu to što priča Rakčević, nego nešto drugo.
Ono što je najvjerovatnije istina i što mi je nekoliko dobro informisanih ljudi ponovilo je, valjda, da su mu tamo obećali neku fotelju, pa nije mogao odoljeti. Čudno mi, jer je to ipak biznismen, ali fotelja je fotelja, izgleda.
Ne znam samo kako će se on snaći sa svom tom družinom, biće da će mu fotelja biti sva od trnja, iako se iste dočepa.