View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 68 of 185 FirstFirst ... 185864656667686970717278118168 ... LastLast
Results 1,676 to 1,700 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mnogo bi bolje bilo da je poll postavljen ovako: "Mislim da će sljedeća gradska vlada (koja god bude izabrana) najviše uraditi na ovom projektu: 1... 2... 3..." i "Voljela/io bih da sljedeća gradska vlada (koja god bude izabrana) najviše uradi na ovom projektu: 1... 2... 3..."
    Ovako se samo vrti tehnička polemika o Murti i Kurti...

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,943
    Thanked in
    786 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Znamo mi ko je g. Rakcevic, znamo i moguce price za pol. propagandu, ali ja Vas pitam za Vase misljenje.. Zasto podrska g. Lekicu a ne "svojima" koje je stvorio/stvarao, pomagao, vodio ? Ili bilo sta o tome? Vase vidjenje?

Hvala Lepo
    Upravo je on bio taj koji je 2001 godine vjencao SDP i DPS i onda se par godina posle toga lagano povukao iz politickog zivota kako bi se posvetio privatnom biznisu i gomilanju kapitala.

Zbog cega se on vraca u politiku sada meni nikako nije jasno. A jos mi nije jasno zbog cega bi neko njegovog profila - covjek koji je prvi posle LSCG-a poceo da zagovara pricu nezavisne CG stao na stranu nekoga ko negira nezavisnost, nacionalni identitet i suverenitet iste te zemlje koju je stvarao.

Quote Originally Posted by logoff View Post
    Mnogo bi bolje bilo da je poll postavljen ovako: "Mislim da će sljedeća gradska vlada (koja god bude izabrana) najviše uraditi na ovom projektu: 1... 2... 3..." i "Voljela/io bih da sljedeća gradska vlada (koja god bude izabrana) najviše uradi na ovom projektu: 1... 2... 3..."
    Ovako se samo vrti tehnička polemika o Murti i Kurti...

Prava svrha ovih izbora je testiranje terena za smjenu vlasti na drzavnom nivou. Sto se tice lokalnog nivoa, siguran sam ko god da dodje iz opozicije nece dozvoliti da se desavaju stvari koje su se desavale dok je DPS bio na vlasti.
    Samo za 45 dana u Beranama bilo je vise rasprave o resenju deponije nego za proteklih 8 godina, pocela je revizija u opstinskim sluzbama, sistematizacija se sprema. E onda kada se opstne ociste od prekobrojnih i partijski zaposlenih i postanu funkcionalne tek onda mozemo pricati o projektima i realizaciji istih.
    Last edited by Gandalf_White; 25-04-14 at 10:40.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Prava svrha ovih izbora je testiranje terena za smjenu vlasti na drzavnom nivou.

To i kažem, testiranja, provjere poslušnosti, ispitivanje pripadnosti, ... Sve neka papirologija a od konkretnog posla vrlo malo. Mislim na sadašnji period, prije izbora.

E onda kada se opstne ociste od prekobrojnih i partijski zaposlenih i postanu funkcionalne tek onda mozemo pricati o projektima i realizaciji istih.
    Da si rekao da ćemo osvojit svj. prvenstvo u fudbalu, da će Kinezi napravit autoput za 15 dana ili da će ukrajinska vojska dobit rat protiv ruske sve bih povjerovao da je moguće. Ima ona stara poslovica: prije će u CG bit otpušten zaposleni u administraciji nego što će... pa ovdje ide nešto što je malo vjerovatno.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,943
    Thanked in
    786 Posts

To i kažem, testiranja, provjere poslušnosti, ispitivanje pripadnosti, ... Sve neka papirologija a od konkretnog posla vrlo malo. Mislim na sadašnji period, prije izbora.

Da si rekao da ćemo osvojit svj. prvenstvo u fudbalu, da će Kinezi napravit autoput za 15 dana ili da će ukrajinska vojska dobit rat protiv ruske sve bih povjerovao da je moguće. Ima ona stara poslovica: prije će u CG bit otpušten zaposleni u administraciji nego što će... pa ovdje ide nešto što je malo vjerovatno.
    Znam tacno na sta mislis, ali to ce se desiti jednog dana. Bolje je omladini sto su ih familije pozaposljavale po opstinama, vodovodima, komnalnim i ostalim sluzbama da ostanu bez posla pa da nauce nesto novo i da se trude. Nego da vegetiraju u opstini za 280e i da se zaglupljuju. Dobro opstini, dobro narodu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Procitao sam (ako je korektno prenijeta Lekiceva izjava data u intervjuu RTCG) da DF nudi podrsku Bogojevicu poslije izbora u Podgorici, pod uslovom da se SDP obaveze da ce izaci iz vlasti na drzavnom nivou. To bi, dalje, podrazumijevalo i formiranje tehnicke vlade sa jednogodisnjim mandatom, nakon cega bi bili raspisani parlamentarni izbori.

DF, za sad, ima kontrolu i mudro diktira igru.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,943
    Thanked in
    786 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    Procitao sam (ako je korektno prenijeta Lekiceva izjava data u intervjuu RTCG) da DF nudi podrsku Bogojevicu poslije izbora u Podgorici, pod uslovom da se SDP obaveze da ce izaci iz vlasti na drzavnom nivou. To bi, dalje, podrazumijevalo i formiranje tehnicke vlade sa jednogodisnjim mandatom, nakon cega bi bili raspisani parlamentarni izbori.

DF, za sad, ima kontrolu i mudro diktira igru.

Nemoj da te moj ton uvrijedi ili nesto. Ali mozes li mi reci na koji nacin DF diktira igru posto je ocigledno meni nesto promaklo. Osim idiotskih izjava Medojevica svako malo niko drugi nista ne progovara.

Dalje misljenja sam da ce jedini pravi gubitnik ovih izbora biti SNP. Ne pozicioniraju se kako treba. Tj ne pozicioniraju se uopste, nego ustaljena opoziciona borba. Daj da ispljujemo a da nista konkretno ne radimo.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

gradonacelnik Marti Misteria..
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 25-04-14 at 11:52.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahaha, a građani su svi oni likovi iz Alana Forda

Thanks Thanks Given 
    3,281
    Thanks Thanks Received 
    1,636
    Thanked in
    887 Posts

Nemoj da te moj ton uvrijedi ili nesto. Ali mozes li mi reci na koji nacin DF diktira igru posto je ocigledno meni nesto promaklo. Osim idiotskih izjava Medojevica svako malo niko drugi nista ne progovara.

Dalje misljenja sam da ce jedini pravi gubitnik ovih izbora biti SNP. Ne pozicioniraju se kako treba. Tj ne pozicioniraju se uopste, nego ustaljena opoziciona borba. Daj da ispljujemo a da nista konkretno ne radimo.
    Lekić: Ako bi SDP prihvatio da izađe iz Vlade, mogli bi dobiti mjesto gradonačelnika u Podgorici

Lider Demokratskog fronta Miodrag Lekić kazao je večeras u emisiji U Centar, autora Andrije Nikolića, da bi, u slučaju da Socijaldemokratska partija izrazi želju da iz njenih redova bude gradonačelnik Podgorice, Demokratski front pristao na to, ali pod uslovom da SDP izađe iz Vlade, kako bi se stvorili uslovi za vanredne parlamentarne izbore.-Ako SDP zaželi da ima gradonačelnika, ili ta koalicija prihvati da izađe iz Vlade i da formiramo novu vladu, na bazi nove parlamentarne većine, tehničku vladu od godinu dana, kada bi se raspisali fer izbori, ne bih zakucavao da gradonačelnik bude iz DF-a, ako bi oni htjeli da odigramo krupni potez, izjavio je Lekić, dodajući da o tom scenariju priča hipotetički.

http://www.portalanalitika.me/politi...orici#JOSC_TOP

Скроз коректна изјава, и пребацивање лопте на терен коалиције позитивна сдп.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    8,702
    Thanks Thanks Received 
    5,458
    Thanked in
    2,071 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post

gradonacelnik Marti Misteria..
    Hvala Lepo
    Tarzana smo imali na pravom mjestu, samo ostale da smo našli... :mrgreen:

Lekić iskusno, za razliku od Nk DF se ovaj put pripremio, da vidimo jesu li SDP i Pozitivna...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo djeluje kao dil. Rakčević podrži DF, a DF nudi mjesto gradonačelnika za SDP. Rakčević kao transmisija za buduću saradnju do juče nespojivih političkih opcija.
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovdje su neke pčelice sebi dale mandat da aktivno pljuju po koaliciji SDP-PCG, sa akcentom na SDP, a sve prikriveni pod lažnim plaštom patriotizma i intelekta. Sreća pa to forumaši prepoznaju i samo nonšalantno skroluju kada ugledaju dobro poznati NIKNEJM!

Elem, što se Rakčevića tiče, hm, generalno vlada razočarenje među svim ljudima koje poznajem, a procrnogorski (da tako kažem) su orjentisani... Što se mene tiče, cijenim toga čovjeka, ali ovo mu je zaista skok u vlastiti trbuh. I vrijeme će pokazati.
    Iako on priča da je podršku dao Lekiću, a ne DF-u. Jutros ga i Medojević potkači i reče kako oni nisu to što priča Rakčević, nego nešto drugo.

Ono što je najvjerovatnije istina i što mi je nekoliko dobro informisanih ljudi ponovilo je, valjda, da su mu tamo obećali neku fotelju, pa nije mogao odoljeti. Čudno mi, jer je to ipak biznismen, ali fotelja je fotelja, izgleda.

Ne znam samo kako će se on snaći sa svom tom družinom, biće da će mu fotelja biti sva od trnja, iako se iste dočepa.

Ono što je loše, a to je da je krenulo prljavo, DF napada SDP-PCG aktivno, kada god imaju priliku, pa i kada nemaju ni razloga. Ne znam samo na koju kartu igraju.

Ono što je dobro, a vezano je za Podgoricu, koalicija SDP-PCG je pokrenula i nešto apstinenata.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Stani, SDP-u se nudi da izadje iz vlade i dobije mjesto gradonacelnika.
    Evo kako ja to vidim. Dodje Abramovic kod Suareza i kaze mu ajde mali raskini ugovor sa liverpulom kako isti ne bi uzeo titulu, u medjuvremenu igraces u cska do transfer sezone a onda cemo te dovest u novi tim celsija koji ce se boriti za titulu ali ti ces biti na klupi za rezervne igrace, pa ako osvojimo titulu bez tebe ti mozes da se vratis u liverpul koji ce biti tad porazen, a ako budes dio pobjede moraces da asistiras samo dok ce slavu i popularnost odnijeti Toress...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Tarzana smo imali na pravom mjestu, samo ostale da smo našli... :mrgreen:

Lekić iskusno, za razliku od Nk DF se ovaj put pripremio, da vidimo jesu li SDP i Pozitivna...
    Ahahahahahhaha imamo i Zagora hahahaha uguših se :lolblue:

A Čiko za preśednika skupštine :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    8,702
    Thanks Thanks Received 
    5,458
    Thanked in
    2,071 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Ovdje su neke pčelice sebi dale mandat da aktivno pljuju po koaliciji SDP-PCG, sa akcentom na SDP, a sve prikriveni pod lažnim plaštom patriotizma i intelekta. Sreća pa to forumaši prepoznaju i samo nonšalantno skroluju kada ugledaju dobro poznati NIKNEJM!

Elem, što se Rakčevića tiče, hm, generalno vlada razočarenje među svim ljudima koje poznajem, a procrnogorski (da tako kažem) su orjentisani... Što se mene tiče, cijenim toga čovjeka, ali ovo mu je zaista skok u vlastiti trbuh. I vrijeme će pokazati.
    Iako on priča da je podršku dao Lekiću, a ne DF-u. Jutros ga i Medojević potkači i reče kako oni nisu to što priča Rakčević, nego nešto drugo.

Ono što je najvjerovatnije istina i što mi je nekoliko dobro informisanih ljudi ponovilo je, valjda, da su mu tamo obećali neku fotelju, pa nije mogao odoljeti. Čudno mi, jer je to ipak biznismen, ali fotelja je fotelja, izgleda.

Ne znam samo kako će se on snaći sa svom tom družinom, biće da će mu fotelja biti sva od trnja, iako se iste dočepa.

Ono što je loše, a to je da je krenulo prljavo, DF napada SDP-PCG aktivno, kada god imaju priliku, pa i kada nemaju ni razloga. Ne znam samo na koju kartu igraju.

Ono što je dobro, a vezano je za Podgoricu, koalicija SDP-PCG je pokrenula i nešto apstinenata.
    Pušti praznu priču nego reci nam odgovor na Lekićevu ponudu...?

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Stani, SDP-u se nudi da izadje iz vlade i dobije mjesto gradonacelnika.
    Evo kako ja to vidim. Dodje Abramovic kod Suareza i kaze mu ajde mali raskini ugovor sa liverpulom kako isti ne bi uzeo titulu, u medjuvremenu igraces u cska do transfer sezone a onda cemo te dovest u novi tim celsija koji ce se boriti za titulu ali ti ces biti na klupi za rezervne igrace, pa ako osvojimo titulu bez tebe ti mozes da se vratis u liverpul koji ce biti tad porazen, a ako budes dio pobjede moraces da asistiras samo dok ce slavu i popularnost odnijeti Toress...
    Nemaš briga Pg je završena 95%, ne znam što se zamaraš...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Baš da čujemo šta vele iz SDPa i PCG. Interesuje li ih mjesto gradonačelnika i šta o tome misli Bogojević. Bil se toga prihvatio? Ako ne bi, za šta se onda oni bore? Da li za DPS?
    *O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
    (H. Hese, Sidarta)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da bi bili u toku i našli odgovore, potrebno je i čitati malo. Listajte malo unazad, imaju svi odgovori.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Pušti praznu priču nego reci nam odgovor na Lekićevu ponudu...?

Nemaš briga Pg je završena 95%, ne znam što se zamaraš...
    grijesis.. zavrsena je 99% kao i titula liverpula.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    8,702
    Thanks Thanks Received 
    5,458
    Thanked in
    2,071 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Da bi bili u toku i našli odgovore, potrebno je i čitati malo. Listajte malo unazad, imaju svi odgovori.
    Valjda ne bude i zvaničan odgovor takav... Ideja vrhunska ali izvedba sprdanje od samog početka...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,943
    Thanked in
    786 Posts

Od danas vise nece biti prepucavanja izmedju DF. Kako nezvanicno saznajemo SDP je prihvatio ovu ponudu.

Kao sto sam rekao sinoc. SDP ce da ide samo tamo gdje ce dobiti SVE :

Thanks Thanks Given 
    8,702
    Thanks Thanks Received 
    5,458
    Thanked in
    2,071 Posts

Reakcije:

SDP: - Držaćemo se principa koje smo zacrtali stvaranjem ove koalicije, pozicije nas ne zanimaju... Želimo promjenu sistema, ne fotelje... (mada ako nam date SVEEEEEEEE razmislićemo)

DPS: - Dok se opozicija kolje oko imaginarsnih funkcija, mi odrađujemo posao na terenu, PG sa 95% došla na 99%...

SNP: - Mali zovi centralu da nam kažu kako da reagujemo...
    - Zovem ali se ovi iz BG ne javljaju...?
    - Je li te Koštunica pravio slonu, Moskvu zovi...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Djelimicno sam ti odgovorio u nekom od prethodnih postova. Ja vidim tri kljucna momenta u njihovoj kampanji, zbog kojih (smatram da) su u prednosti:
    1. Na politickom trzistu na kojem je "brend"= lice, a ne program, odluka da kandiduju Lekica, kapitalca u zenitu, je cist profit. Ova odluka dodatno dobija na znacaju, ako uzmemo u obzir da su konkurenti prepoznatljivom Lekicevom licu suprotstavili anonimuse ili kompromitovane kandidate.
    2. Pridobijanje Rakcevica je jedna vrsta amortizacije kojom se pokusava utisati ravnogorski eho - smanjuje se distanca suverenisticki opredijeljenih biraca i apstinenata prema politickom subjektu koji je, sustinski, okupljen oko ideja cetnickog pokreta, ali ovo bi moglo biti posebno znacajno za atak na biracko tijelo Pozitivne koje jeste ujedinjeno oko ideje promjene vlasti, ali nije ideoloski-nacionalno homogeno (i ima i umjeren odnos prema identitetskim pitanjama).
    I, konacno, ovakvim manevrima (kao sto je ovakva ponuda) oni 3. "ceraju zeca iz sume", vrse pritisak na SDP. Svaka politicka partija/grupacija ima jasno postavljen cilj uoci ovih izbora - svaka, osim koalicije SDP-Pozitivna: vlast zeli da zadrzi svoju poziciju, opozicija da zamijeni vlast, a SDP-Pozitivna se u medjuprostoru samozadovoljava (narodski receno - jebiguzaju se), povremeno koketirajuci sa DPS, sto nije dugorocno isplativo, pogotovo ne za Pozitivnu. Stice se utisak da su oni zadovoljni time sto su unaprijed zadali i izracunali kalkulaciju "tas na vagi".
    Ako izostane konkretan odgovor poslije Lekiceve ponude (je li pouzdan izvor za tvoju informaciju?), mozemo reci da se DF uoci izbora u Podgorici pozicionirao kao jedina opoziciona snaga (ili barem jedina ozbiljna, obzirom na to sta se desava sa SNP).

Ne vidim zasto bih se uvrijedio, obratio si se pristojno i postavio korektno pitanje.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,943
    Thanked in
    786 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    Djelimicno sam ti odgovorio u nekom od prethodnih postova. Ja vidim tri kljucna momenta u njihovoj kampanji, zbog kojih (smatram da) su u prednosti:
    1. Na politickom trzistu na kojem je "brend"= lice, a ne program, odluka da kandiduju Lekica, kapitalca u zenitu, je cist profit. Ova odluka dodatno dobija na znacaju, ako uzmemo u obzir da su konkurenti prepoznatljivom Lekicevom licu suprotstavili anonimuse ili kompromitovane kandidate.
    2. Pridobijanje Rakcevica je jedna vrsta amortizacije kojom se pokusava utisati ravnogorski eho - smanjuje se distanca suverenisticki opredijeljenih biraca i apstinenata prema politickom subjektu koji je, sustinski, okupljen oko ideja cetnickog pokreta, ali ovo bi moglo biti posebno znacajno za atak na biracko tijelo Pozitivne koje jeste ujedinjeno oko ideje promjene vlasti, ali nije ideoloski-nacionalno homogeno (i ima i umjeren odnos prema identitetskim pitanjama).
    I, konacno, ovakvim manevrima (kao sto je ovakva ponuda) oni 3. "ceraju zeca iz sume", vrse pritisak na SDP. Svaka politicka partija/grupacija ima jasno postavljen cilj uoci ovih izbora - svaka, osim koalicije SDP-Pozitivna: vlast zeli da zadrzi svoju poziciju, opozicija da zamijeni vlast, a SDP-Pozitivna se u medjuprostoru samozadovoljava (narodski receno - jebiguzaju se), povremeno koketirajuci sa DPS, sto nije dugorocno isplativo, pogotovo ne za Pozitivnu. Stice se utisak da su oni zadovoljni time sto su unaprijed zadali i izracunali kalkulaciju "tas na vagi".
    Ako izostane konkretan odgovor poslije Lekiceve ponude (je li pouzdan izvor za tvoju informaciju?), mozemo reci da se DF uoci izbora u Podgorici pozicionirao kao jedina opoziciona snaga (ili barem jedina ozbiljna, obzirom na to sta se desava sa SNP).

Ne vidim zasto bih se uvrijedio, obratio si se pristojno i postavio korektno pitanje.
    Zanimljivo razmisljanje i dosta precizno. DF bi najvjerovatnije bila i moja opcija da u njemu nema Mandica, Medojevica, Danilovica, Koce Pavlovica - sto ce reci vecine te partije. Gospodin Lekic je vrijedan postovanja ali nema ono sto nam treba - AUTORITET. Neko kao sto je bio Slavko Perovic, kao sto je sada Milo ili Ranya sto zna da ga ubode. Takav lider treba CG.
    Ali mozda bi trebao razmisliti i o tome da je politika trgovina. Tvoja vrijednost je uslovljena trenutnom politickom situacijom(ne nuzno i brojem glasova). Za DF se zna da ce uzeti veliku vecinu opozicionih glasova, informacije sa terena(izvor iz DPS-a) su takve da DPS nece ni priblizno imati vecinu(minimum 4 odbornika manjka). Tu su sad SDP i PCG kao tas na vagi. E sada se oni "jebiguzaju" kako bi sebi kupili sto bolju poziciju posle izbora i to je poptuno normalno. Nemojmo zaboraviti da je i LSCG 2001 godine pregrizao i usao u koaliciju sa SDPS da bi sacuvali CG od prijetnje velikosprskih hordi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema sumnje da je politika trgovina, ali ne treba zaboraviti da u ovaj posao ne ulaze svi sa istim kapitalom. I SDP i Pozitivna imaju odredjenu hipoteku; svakim danom odugovlacenja tj. zavlacenja strpljenje biraca se trosi, a hipoteka uvecava.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Lekić: Ako bi SDP prihvatio da izađe iz Vlade, mogli bi dobiti mjesto gradonačelnika u Podgorici

Lider Demokratskog fronta Miodrag Lekić kazao je večeras u emisiji U Centar, autora Andrije Nikolića, da bi, u slučaju da Socijaldemokratska partija izrazi želju da iz njenih redova bude gradonačelnik Podgorice, Demokratski front pristao na to, ali pod uslovom da SDP izađe iz Vlade, kako bi se stvorili uslovi za vanredne parlamentarne izbore.-Ako SDP zaželi da ima gradonačelnika, ili ta koalicija prihvati da izađe iz Vlade i da formiramo novu vladu, na bazi nove parlamentarne većine, tehničku vladu od godinu dana, kada bi se raspisali fer izbori, ne bih zakucavao da gradonačelnik bude iz DF-a, ako bi oni htjeli da odigramo krupni potez, izjavio je Lekić, dodajući da o tom scenariju priča hipotetički.

http://www.portalanalitika.me/politi...orici#JOSC_TOP

Скроз коректна изјава, и пребацивање лопте на терен коалиције позитивна сдп.
    Namazan potez - ovo drastično smanjuje broj opcija ''Smajli'' koaliciji, sad imaju ponudu,pa nek' se ofiraju,jer priča kako ''mogu sa svima,a neće ni sa kim'' ne može dovijeka da traje.Naravno,ne očekujem nikakav smislen odgovor na ovo- Rankiša će dva puta stavit' desnicu na srce,Bogoje će da mrmlja o ''vrijednostima'',a Pajo da miriše maslačke i izigrava fikus u ćošku.
    Što se Rakčevića tiče,njegova podrška ima više simbolički značaj (nema tu nekog naročitog broja glasova),jer će dodatno obesmislit halucinacije o ''četnicima'' koji ugrožavaju ''nezavisnost, nacionalni identitet i suverenitet''.
    A to što nije podržao Ranju & co ima veze i sa ličnom pizmom (na to se ,u cg, vazda može računat') ,sa željom da se,ako odluči, u politku vrati preko veće liste (što ''nasmijani'' definitivno nijesu),jer je pravljenje svoje stranke žešće težak posao sa neizvjesnim krajem.Na kraju, ima veze i sa,izgleda,nešto drugačijim shvatanjem crnogorstva koje ,kod pojedihih,funkcioniše isključivo u svrhu držanja Srbima ''šake u perčin'' i beskonačnog ponavljanja priče o ''ugroženosti cg''.
    Shit has hit the fan !

Page 68 of 185 FirstFirst ... 185864656667686970717278118168 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)