Ne znam šta mi je gore, beba ork ili crni vilenjaci. Još samo da se razvije romansa između Saurona i Celebrimbora.
Inače onaj oblik u kom je preživio Sauron je baš loš, moglo je tu malo više maštovitosti.
Koje pare dadose za Rings of power... kakav potencijal od price.. i na kraju se dobije realno bzv serija, presmjesna glumacka ekipa, bas nisu dobri za ove uloge, bzv skroz... pogledah nesto malo prve sezone i stadoh.
Za ovo je Hobbit bog i batina.
LOTR i dalje nenadmasen
Last edited by Shadow'91; 01-09-24 at 15:24.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Meni je presmiješno što ovi moderni holivudski producenti, pisci i reditelji ne mogu nikako da se uzdrže od mijenjanja originalnog materijala.
"Lord of the rings" ima sigurno na stotine miliona fanova širom svijeta i svako od njih želi da vidi na ekranu/platnu vjerno prikazane knjige koje vole.
A ovi ajvani iz Amazona umjesto da pridobiju toliku publiku oni su bukvalno masakrirali originalni materijal za koji su potrošili milijardu dolara (do sada).
Zamisli pročitaš originalni materijal u kome je Sauron predstavljen kao oličenje zla i onda se pojavi Amazon i u cijeloj prvoj sezoni gledaš ljubavnu sapunicu između Saurona i Galadrijel.
Mr Inbetween - Fenomenalna australijska serija. Radnja je nekad malo sporija ali serija generalno odlično drži pažnju.
Epizode su dosta kraće u odnosu na američke (oko 25 minuta), tako da nema uopšte onog razvlačenja materijala da se popuni epizoda od sat vremena.
Ja sam počeo da je gledam prije 2 dana i već sam na pola druge sezone (ima 3 sezone ukupno).
Odlicna serija
Sent from my phone
Djeluje zanimljivo, počeću večeras taman prvu sezonu.
Poceh Umbre, dobra za sad, bas dobra
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Top je serija
@bitrate javljaj jel cemu do sad su nam se ukusi poklapali u 99 posto serija 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Odgledah prvu epizodu Slow Horses,Gary Oldman kralj.Obećava,ozbiljno obećava.
Kakva qrcobolja starog agenta Mi5 i kakav crni engleski humor ko voli.Čini mi se da sam sve epizode imala ujedno zoru bi dočekala.
E zato mrzim serije,no dobro.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
No pasaran!
pocela tulsa king
nothing comes from violence and nothing ever could
Počela Slow Horses sezona 4
Gary Oldman brat najjači
Sent from my moto g54 5G using Tapatalk
Počela je druga sezona za "The Old Man".
Počeo "The Pinguin", izašla jutros prva epizoda od ukupno 8.
Za sve mazohiste pocela je treca sezona From
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Možda se usudim kad izađu sve epizode od 3. sezone, nema šanse da opet gledam jednu epizodu nedjeljno - ono je mučenje pratiti, samo zapetljavaju radnju i taman kad pomisliš da će se nešto napokon desiti oni ubace neku novu nebulozu od misterije.
Ja sam gledao zaredom, nakon sto su izasle obije sezone From. I tako mi je bilo mucenje, upravo jer sam ocekivao bar neki rasplet ili objasnjenje makar necega, ali dobio sam kitu....tako da sto se mene tice, nista treca sezona, pa cak i kad cijela izadje.
Hoce li me forumasi razapeti pitam se...
ROP mi sasvim dobra serija. I prva sezona mi je bila dobra (ova je bolja) ne znam sto je svi hejtuju.
\\OFL•GIC
Izgleda ja i ti nismo knjige RoP citali....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako sam shvatio iz Silmarilliona je djelom povucena ROP prica (skup prica i mitova koji postavljaju tolkien svijet).
Vjerujem da je ljudima koji su citali LOTR i koji su duboko u mitologiji ovo vjerovatno za povracanje. Meni kao casual viewer je sasvim dobro.
\\OFL•GIC
Ne znam jesam li jedini kome je ovo mlako? Tj. gluma je odlična, glavni lik generalno odličan ali mi je scenario jeftin nekako, tek na momente mi je je bila zadovoljavajuća skroz.
Odgledah prvu sezonu, odgledaće se vala i druga ali nešto ne dijelim oduševljenje sa većinom
Mr inbetween je bas kidalica od serije.
Izadje From na gledajsaprevodom konacno, treba sad opet gledat ovo cudo
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks