Ja HBO plaćam zbog žene iako imam zavidne privatne trackere (BTN između ostalog). Dosadilo mi je da joj namiještam titlove svako malo, te skini ovo - ono... Ovako plug and play, sve podešeno.
Što se mene tiče torrenti of course, 4K/1080p remuxi.
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Vodite računa da na Netflixu rotira sadržaj, može biti dok se nakanite da pogedate nešto ono nestane... Ili obrnuto, dolazi novo.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
@ASC
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
@Zedd Hahaha Rosi...
Stadoh neđe u sred četvrte, gledao sam to i Attack on Titans al riknuo mi KODI sa ovim zadnjim updejtom :-/
Moraću da instaliram nekako staru verziju jer je za ovaj novi još slaba podrška u vidu addona. Samo mi je crnjak jer je sve na EON pa treba prvo neki browser da inst. pa da tražim stare verzije :-/
Sad šaltam između Peaky Blinders i F1 Drive to Survive na Netflix
Mogu vam sam reći da, kao neko ko nije pratio F1 prvenstva zadnjih sigurno 10 godina, sad jedva čekam da počne u martu
Kako su odradili dramu između vozača u timovima, tenzije uoči trke, ma baš navlakuša......scene u HDR su wow.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 24-02-21 at 16:25.
200 dolara na Kickstarteru... Nije ni puno kad pogledaš.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Neko gledao The stand ? Utisak
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Jedino sa pitaš na 1500.
Neki pakete magente imaju a neki ne.
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Prati li ko The Expanse? Vidim da se prikazuje nova sezona, nisam gledao, kakva je? Serija je inače pravo osvježenje za Sci-Fi žanr u zadnjih par godina.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Koju seriju da gledam, da me ne smori i da je završena?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks