Senna
Ovo je odlicno ko voli Formulu i da vidi zivot i karijeru jednog od najvecih vozaca svih vremena
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Dina, nisam zadovoljan ali ide.
The Shrinking sezona 2 jos bolja, bas digli na jos veci nivo neke price, osam epizoda pogledao iz cuga, ima jos 4 da izadju, nisam mogao cekat.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Počeh FROM
https://www.imdb.com/title/tt9813792/
Jes' da nije završena, ali po vašim komentarima...
It's a funeral we're going to
Death, death of darkness.
A kako mi se sada gleda, puna minje glava teorija..
Steta sto nijesmo otvorili posebnu temu
Svaka čast ako posle ovakvog kanala od treće sezone i dalje mislite da producenti znaju kuda idu
Mislim da ce kroz jos 3-4 sezone scenaristi provaliti dje sve ovo ide...
Provalice kad pocne da opada gledanost pa shvate da je moraju zavrsiti, kako znaju i umiju. Divim se ljudima koji se muce da gledaju ovakve serije, cak se divim i sebi sto se navukoh kao malo dijete, racunajuci da ce se makar nesto razjasniti, a samo uzaludno potrosih vrijeme na 2 sezone
Odgledah tajlandsku mini seriju "Tommorow + i", 4 epizode, zasebne price, naucna fantastika.
Neki pokusaj 'Black Mirrora", osrednje i nerazradjene epizode sa nekim cudnim humorom, jedino treca epizoda valja dje se dotice AI i Budizam. Seriju mozete preskociti, u rangu je najlosijih Black Mirror epizoda
https://www.imdb.com/title/tt31158590/
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Odgledah i Dimension 404. Kombinacija "The Outer Limits" i "Twilight Zone", ali laganijeg tona. Nista specijalno, nije za neku preporuku, jedino za ubit vrijeme uz lagani sci-fi. Svakako bolje od gore pomenutog "Tommorow +(&) i"
https://www.imdb.com/title/tt5798078/
Have a parachute.
Pokusah da gledam Frasier-a (ovo novije), ali prosto to nije to, ne znam zasto su nazvali tako seriju, jeste da Kelsey jos ima Frasier-a u rukavu i on vuce kompletnu seriju, ali sve ostalo je potpuni promasaj, pogotovo mladji glumci (ako se to moze nazvati glumom)...
Ne znam kako se nakanih al odgledah From.. Glavni utisak su mi ove teorije fanova znaci nema sta ne procitah u dva dana a svaka ima nekog smisla. Sto ce meni ovo u zivotu
Послато са 23043RP34G помоћу Тапатока
E ja sam stala na 4toj epizodi. Znači, ne pamtim kad me je neka serija ovako smorila.
Ne znam ni da li da je nastavljam, jer kontam da će mi bit' teže da je pustim kako vrijeme bude odmicalo. Ne zato što će biti dobra, n'o zato što će mi biti žao da je ne privedem kraju.
It's a funeral we're going to
Death, death of darkness.
Ja sam je odavno batalio pa sam joj opet dao šansu ali natežem se nekako.... Smaraju me više ove mindfuck serije.
Kako su oni vampiri stalno u čistoj odjeći, šta kažu teorije?
Potvrdili su 4u sezonu, trebalo bi da ih bude 5.
Volim ovakve serije, nekako te uvuku da budes dio iste. Svi smo mi Dzejd, Bojd, ili bilo ko ko pokusa da razluci. Cak su napravili fejk sajt kompanije koja se vise puta pojavljuje u seriji, i fanovi tamo otkrili brojeve u kodu sajta. I jos dobra stvar je to sto izlazi jednom nedjeljno, pa nam daju sansu da se malo slegnu misli i razmisli. Nije serija za kezual gledalice, donekle.
Neka ovo bude moj Lost, e ga nijesam gleda.
Cilj jeste bitan, ali uzivam u voznji.
Uskoro mi jos izlaze Severance i Yellowjackets.
Silo mi sporo ide za sad, nikako da se povezemo da je pustimo uvece, ali dobra mi se cini i preporuka za nju.
Last edited by St.Dzonny; 10-12-24 at 09:05.
"Bojd" glumi i u Lost, pomenuh neđe prije da me ne bi čudilo da se petlja i ođe u scenario...
Inače meni je Lost odličan, čak mi je i taj kraj skroz ok iako sam u debeloj manjini.
Valja li ulozit vrijeme, onako opusteno, u Lost iako znam kraj (jbg nije se moglo to saznanje nikako izbjeci)?
Inace, ivijek preporucujem da se bataljuje serija ako ne ide. Ne mogu prezalit izgubljeno vrijeme na Walking deadse, sto sam nastavio da gledam jos nekoliko sezona poslije druge.
Ja sam WD batalio posle četvrte sezone mislim, Lost mi je držala pažnju do samog kraja. Odlična glumačka ekipa + vajb otprilike kao u From, vuče te da gledaš jer hoćeš da saznaš šta li se zapravo desilo...
Imate li kakav predlog al neke koja je zavesena.. da se ne ceka nastavak dvije godine
Послато са 23043RP34G помоћу Тапатока
Zavrsih i "Philip K. Dick's Electric Dreams". 10 epizoda, od osrenjdih do vrlo dobrih.
Sci-fi serija koja na momente podsjeca na The Outer Limits i Black Mirror (dvije tri epizode bi mogle slobodno u Black Mirror univerzum), svaka epizoda je zasebna, i ako nekom treba sci-fi za ubit virijeme onda je "Electric Dreams" za prepouku.
https://www.imdb.com/title/tt5711280...?topRated=DESC
Najbolje epizode: Safe and Sound, Kill all others, Autofac.
Have a parachute.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks