Ovo je kljucno.
i 15% na rotten, placene kriticare ne bih komentarisao
https://www.rottentomatoes.com/tv/star_wars_the_acolyte
slazem se da su sve cesci slucajevi da ocjene na imdb/rotten nista ne znace i cesto varaju...ali kad vidis ovako nisku ocjenu publike za neki bitan IP kao sto je Star Wars, to je odmah signal da nesto smrdi. sacekao sam da se nakupi vise epizoda, a kad sam ih pogledao, licno sam se uvjerio koliko je losa. Ne bih u detalje ulazio zasto i kako jer ne bih trosio rijeci, Bor1s je u sustini sve rekao. Jedina svijetla tacka je scena u epizodi 6 cini mi se, kad novi negativac sa prezajebanom kacigom skida dzedaje kao nista.
Acolyte je smece neopjevano nevezano jel serija iz Star Wars univerzuma ili obicna serija, dijalozi, gluma, radnja sve teski krs i krindz, kanon Star Warsa je najmanji problem ovoj seriji cija je sezona od 8 polusatnih epizoda uspjela da potrosi ili da opere 180 milona dolara
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Evo potvrđeno za Slow Horses 4.septembar.
Dark English humor,yeah.
https://youtube.com/shorts/qLqhoP9cjEU?feature=shared
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Odgledah pola Scavengers Reign.. Jako zanimljiva misterija/horor/sajfaj.. Veliki akcenat na alien svijet tj. prirodu koja je miks Dalijevog suarelizma i Dante-ovog pakla.. Likovi takođe zanimljivi uz sve svoje vrline i mane..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Dje ima da se gleda, nema fakin netfliks?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Je li svima House of Dragons na španski voiceover, zadnja epizoda? Imam HBO Max, ali za džaba
I ja isto jutros skinuh torent, sve odlično kao i uvijek (SuccessfulCrab verzija).
edit: Sad provjerih na Max, radi i tamo normalno. Audio je originalni engleski, ima opcija za hrvatski titl (browser je Brave, ako to nešto znači).
p.s. Namjerno nijesam htio ništa da komentarišem da slučajno ne pokvarim nekom ko gleda tek noćas, ali nijesam nimalo zadovoljan ovom poslednjom epizodom.
![]()
Last edited by Bor1s; 05-08-24 at 22:06.
Hvala, bio sam greškom podesio audio na španski...
Gledam 'Glitch', navodno preporucena zbog toga sto mi se svidjela 'Dark' serija.
Upravo zavrsio prvi sezonu (6 epizoda) i dosta je to tanano, da ne kazem lose.
Ne znam ni sto je dalje gledam iskreno al' ajde...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ne znam je li ko pominjao The Sinner,ali u nedostatku necheg boljeg,nije losha uopshte...detektivska,psihodrama...
Ova Jessica Biel,ne znam,neshto je dizu u nebesa,a kod nas po ulicama milion zanimljivijih ženskih likova...Pullman,odlichna gluma,ali chesto i zbunjujuca.
...
Komedija horor, serija o vampirima, uključujući i one energetske
https://www.imdb.com/title/tt7908628/?ref_=ext_shr
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Zashto sam oduvijek smatrao da takve filmove-serije,gleda mladja populacija,ili žene..i eto svaki put na ovu temu se razuvjerim.
Ne mogu horore i Sf ni pod razno!
...
Ako ništa drugo, izgleda mi mnogo bolje od kuće zmajeva koja je potpuno podbacila.
Preporuka...
![]()
Druga sezona Mayor of Kingstown, valja li to? Meni je prva bila prilicno dobra.
Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.
Druga sezona nije losa, ali vidi se da je slabija od prve (i trece). Kao da nijesu imali materijala za cijelu sezonu pa su pojedine djelove/epizode razvukli da se to popuni.
Treca sezona je upravo zavrsena i vidi se poboljsanje u odnosu na drugu, (novi) negativci su zanimljivi i veoma brutalni. Definitivno mnogo bolje drzi paznju od druge sezone.
E da, treća, drugu sam pogledao davno, treća je izašla nedavno. Hvala, gledaće se, da ako dočekam i kraj Yellowstonea.
Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.
Serija je ok
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Riječima se ne može opisati koliko je smeće ova druga sezona (makar ove prve 3 epizode), a čisto sumnjam da će ostatak biti bolji.
Sauronov plan da zavadi orke i vilenjake je blagorečeno retardiran ali nekako uvijek prolazi, Galadrijel je nepodnošljiva, Elrond je hodajuća depresija, Durin za sve živo čeka odobrenje od svoje žene, ne-Gandalf i ne-Hobiti su potpuno nebitni i pojma nemam šta će uopšte u seriji, ista stvar sa likovima iz Numenora.
Više sam uživao gledajući Youtube kritičare kako se s**u po ovome, makar sam se ismijao.
Što reče jedan komentar - Tolkin se toliko prevrće u grobu da je počeo da proizvodi struju.![]()
Ja sam prekinuo drugu sezonu kad su spremili najvecu ljigavost namijenjenu modernoj publici: orci koji da mole da ne idu u rat jer su mu tu zena i dijete, ej, orci hipici, orci ozenjeni i pride sa djecom, nista sto su nastali na totalno drugi nacin a ne reprodukcijom i sto nemaju ni zene ni djecu, ni osjecaje osim osnovne da ubijaju i da se hrane
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks