Odličan je Pingvin.
Počela je druga sezona za Arcane, izašle su prve 3 epizode.
Koliko vidjeh na IMDB, tako će da izbace i ostalih 6 epizoda - naredne dvije subote po 3 komada.
Završio se The Penguin. Kao neko ko apsolutno ne voli crime drame i ko je ovo gledao isključivo zbog konekcije sa Batman-om, mogu da kažem da je serija fenomenalna. Finale odličan, sa 2 simpatična Batman tease-a pred kraju. Sad treba čekat skoro 2 godine na Batman II koji izlazi u oktobru 2026
Interesantno što noć prije finala skupih snagu da odgledam Joker 2. Kakvo nevidjeno ******, majko sveta.
Pingvin je fenomenalan, dobra serija od pocetka do kraja. Zadnja epizoda je remek djelo i odlicno pokazuje koliko je Oz stvarno brutalan lik.
Ne bih nista dalje dodavao radi spojlera, ali ako nemate sta da radite za praznike, Pingvin je velika preporuka.
Serija godine po meni.
kako je ugazila, uf. <3 sjećam je se iz How I met your mother. za Colina se i zna da je glumčina, al Cristina je vrhunski ovo odigrala. mada ja volim ove psiho uloge
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Spremam se za poslednju ep pingvina.. ne znam sto udjoh odje
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Gledam Rika i Mortija. Nisam prije nesto imao prilike. Odlični su.
"Vidiš li: svet pun sebe grca -
Očiju punih, prazna srca."
Odgledah sve 4 sezone, prve dvije su mi top a treća i četvrta sezona je već sprdnja ozbiljna.
Bukvalno sam htio da batalim sa gledanjem posle one epizode đe njih troje smotanih sa dva pištolja u startu i beskonačno metaka, opkoljeni skroz u onaj podrum arhive, pobiju preko 30 specijalaca pod punom opremom.
U četvrtoj sezoni su uveli i Terminatora, ali bukvalno.
U svakom slučaju ću nastaviti sa gledanjem zbog fenomenalnog Oldmana ali nikako je ne posmatrati kao neku ozbiljnu špijunsku seriju.
Posle druge sezone mi već prelazi u red "zanimljivih, mozak na otavu serija".
Last edited by BiTrAtE; 14-11-24 at 20:33.
The Day of the Jackal
Odlicna serija
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Počela Silo, Season 2.
Say nothing obavezno odgledajte
Podgorica Podgoricanima!
Preporuka...
Šta gledati na Netflixu?
Od serija... Bitno je da je serija završena?
It's a funeral we're going to
Death, death of darkness.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Aj vala da probam.... thanx boys
(imam problem - svaka mi brzo dosadi)
It's a funeral we're going to
Death, death of darkness.
https://www.imdb.com/title/tt7660850/
vrhunska!
@outline bio si u pravu,prve dvije epizode spore,dosadne malo,ali nakon njih razbija!
Već sam na sredini druge sezone.
...
From S03 finale, kooonačno da se desi nešto zanimljivo. Na YT već izašle opservacije i razne teorije, serija i nije toliko plitko štivo kad krenu da se vraću unazad kroz sezone, pa krenu da povezuju događaje. Ima zanimljivih ideja, ne sumnjam da će nas biti mazohista koji će nastaviti da gledaju i četvrtu sezonu, za dvije godine
Jedva cekam da izadje 4a sezona, uvukla me fino serija..
Mozes li postaviti linkove tih youtube kanala ili klipova sa opservacijama?
Sta poslije ovoga gledat? Silo?
Ovo mi je bilo zanimljivo - https://www.facebook.com/groups/9472...Rj1AdeSX55w%2F
I odgledao sam od @Brainpilot-a klipove na YT, ima ih par:
Silo je odlična, ja čekam da se nagomila bar 4-5 epizoda druge sezone pa da krenem sa gledanjem, prvu sam progutao gotovo u cugu
A Man on the Inside - sjajna
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
https://www.imdb.com/title/tt4276618/
Nzm jel vec bilo ali bas dobro uradjena serija,bbc produkcija
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks