Završih i drugu, ipak mi je prva mnogo bolja što zbog upečljativijih glumaca a onda i zbog priče koja je u prvoj sezoni jednostavnija, realnija a opet zanimljiva dok u drugoj je sve bilo ok do rasplet-a koji mi je bio skroz nerealan
[SPOILER]
U suštini rasplet oko Tanje Makvojd (poznatija svima nama kao Stiflerova mama) mi je jedino i smetao. Ako je ona bila u pravu da je muž nasankao zbog para zbog čega bi je onda vodili na orgije, opere, žurke i čuda i trudili se toliko, mogli su je odmah pozvati posle prvog viđenja na jahti i nekako je se "riješiti" ? U početku sam mislio da će da je ucjenjuju snimcima sa žurki za pare i to mi je skroz bilo ok i realno ali kad viđeh da od toga nema ništa i da je plan da se ona eliminiše, wtf? U suštini, možda sam i ja pogrešno skapirao ali u jednom momentu Džek kaže onoj maloj Perši da se ne vraće u hotel, da odmah ide na aerodrom i da se ne petlja sa gejevima jer su vrlo zajebani. To mi je došla kao neka potvrda ovog nerealnog raspleta. Šlag na torti je da je uvjek pjana i smotana Tanja, snimila i zgrabila pištolj i da je sa jednim šažerom žmureći eliminisa sve njih i to da je na brodu te "zajebane mafije" jedini pištolj bio u torbi onog žigola
[/SPOILER]
Bookmarks