Sad ne znam da li da se bakćem s njom... Još poslije ovog teksta:
https://www.vijesti.me/bbc/740042/od...ulturnoj-sceni
Severance sezona 2 stiže za nedelju dana njam njam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sad ne znam da li da se bakćem s njom... Još poslije ovog teksta:
https://www.vijesti.me/bbc/740042/od...ulturnoj-sceni
It's a funeral we're going to
Death, death of darkness.
Slazem se sa svim... prva sezona mi je bila sasvim solidna, ova prva polovina druge (valjda to tako dodje) 'nako. Ima tu par dobrih scena, tehnicki ima dosta zanimljivih detalja ali sve u svemu dosta "praznog hoda" a i previse nekih gluposti/nebuloza koje nisam bas lako svario, pogotovo "otpor" pred kraj i sve oko toga (da ne 'spojlujem' mnogo).
Ne ocekujem ni da ce druga polovina bit' znatno bolja...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Meni je nevjerovatno kako su producenti koji su radili LOST, a sada FROM, prosto na istu pricu uzeli opet pare, svaka im cast, znaci nije misteriozno ostrvo koje ne moze niko da napusti nego misteriozni gradic, likovi koji su skoro pa identicni iz LOST-a, ista prica, ama sve isto, imas lika koji je mistoeriozan i zna sve ali ne prica, ona Fatima ima misterioznu trudnoci (imali smo i u LOST), samo je Tabita uspjela da napusti gradic (isto kao Kejt ostrvo, ali se kao i Tabita vratila) u LOST su pravili splav da odu sa ostrva ovamo onu antenu i jedno i drugo se zapalilo/srusilo, imamo opet koreance i Bojda koji glumi sebe iz LOST-a, nevjerovatno...
Ali razlika je sto su producenti obecali da ce ovdje da zaokruze pricu a ne kao sa LOST-om, sam naslov kaze, sto su se izgubili...
Last edited by Whisperer; 10-01-25 at 08:59.
Ko umije, njemu dvije... serije.
Ljudi se generalno lože na misterije (ja prvi), jedini motiv da nastavim sa gledanjem a i svima vjerujem je da se otkrije što se zapravo desilo, kakvo je ono mjesto, šta su zapravo monsteri, njihovo porijeklo, itd...
No se bojim da ćemo popričekat na odgovore poprilično, a vjerujem da neke nećemo ni dobiti na kraju...
Kod mene je isto problem sto nesto kad krenem da gledam ne mogu da prekinem, a isto tako mogu sve da gledam, ali FROM je LOST sa TEMU-a...
Volim i ja kvalitetnu misteriju, kao npr. Dark kod kojeg se unaprijed znalo da će trajati 3 sezone i kreatori su unaprijed imali osmišljenu priču i znali su kako da je završe i sa koliko epizoda. S druge strane, From mi je nakon 2 sezone takva jeftinoća da mi ga je baš sramotno porediti sa Dark-om (a vidim često po mrežama razne meme-ove đe se isti poređuju, zajedno sa Lost-om). Jednostavno kad osjetim odugovlačenje u nedogled, bez skoro ikakvog razjašnjenja posle čitave 2 sezone (čuh da se navodno dosta stvari razjasni u sezoni 3, ali se sigurno neću dat zajebst' opet), meni je to klasična mužnja para/lazy writing/vrijeđanje inteligencije. Svaka čast ljudima koji mogu, imam ih takvih par u društvu i da dalje prate i razglabaju, ali kao što neko reče, za mene su to mazohisti Lost imam poodavno narezan po DVD-evima u namjeri da ga odgledam prvi put, ali obzirom na sve ove paralele sa From-om, a i na zastareli format od 20ak epizoda po sezoni đe sigurno ima masu fillera, čisto sumnjam da ću se ikad odlučiti na taj poduhvat
Gubljenje vremena vjeruj mi
Ja sad gledam iskljucivo samo serije koje su zavrsene. Bas od Lost sam tako poceo
Nema se vise toliko vremena za bacanje na razne gluposti
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Monday Night Raw (WWE) utorkom na Netflixu.
Šta se radi..
It's a funeral we're going to
Death, death of darkness.
Pogledah Snowfall, odlicna serija, dobro su je zavrsili i zaokruzili pricu iako malo timeline zbrzan.
Samo mi je nejasno za toliko godina da Franklin nema posteni security, a toliko para znaci svaki lik je imao bolju zastitu lise njega. Manje vise, svi su dobili sto su zasluzili.
E sad moze Silo, a nakon toga Severance
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
meni se nešto par poslednjih epizoda nisu dopale, iskren da budem. one mi i malko i kvare generalni utisak o seriji.
ja pogledah Reachera. sasvim okej priča, mislio sam da je onaj format jedan slučaj jedna epizoda ali ovaj mi je nekako bolji.
https://m.imdb.com/title/tt9288030/?ref_=ttep_ov
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Svaka preporuka, scenaristi The Office-a i tvorci Superstor-a...
Poceh the agency https://m.imdb.com/title/tt26656917/
nije lose za sad
nothing comes from violence and nothing ever could
Ko voli medicinske drame, topla preporuka za "The Good Doctor".
Kreator serije je David Shore koji je bio glavni za "House M.D.".
Silo - druga sezona. Ova deveta epizoda rastura, i sjutra/preksjutra izlazi finale sezone.
Iskreno, sezona kao sezona ima dosta filera po meni i praznog hoda, dobra je stvar sto su zamislili cetri sezone, inace bi ovako mogli pa jedno osam sezona sigurno. Steta je sto ce sigurno ova desete epizoda da bude cliffhanger i onda cekaj opet godinu sto je smor. I prije premijere druge sezone, kriticari koji su dobili da pogledaju su vikali vrh, groundbreaking i ostale hajp gluposti, znao sam da nema sanse da nadmasi prvu sezonu.
Prica kao prica je super, samo je toliko spora i ovaj sub-plot sa Juliette (terminator izgleda) se oduzio u Silo 17, e vala masu... odlican je rasplet, al se oduzilo. Bernard je totalno pobudalio i sto bi rekli - lost the plot od prve epizode. Ja ne znam kako nadjose Commona da glumi, al kako je covjek drven, brate mili... Na Lucasa sam malo zaboravio, al evo covjek postade glavni sraf i definitivno najzanimljiviji za pracenje.
Dajte mi neku seriju sa netflixa
Da li pocinjat ovaj yellowstone?
Plan mi je da se ne pomjerim do nedelje
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Izašla je poslednja epizoda. Cliffhanger je na kraju ali mi nije nimalo smetalo, fino su razvili i zaokružili priču u ovoj drugoj sezoni. Jeste sporija radnja i Common glumi ko bandera, ali ostali (novi) likovi su veoma zanimljivi, pogotovo Solo.
Ne bih ulazio u detalje da slučajno šta ne otkrijem i pokvarim.
lincoln lawyer. nije loša.
https://m.imdb.com/title/tt13833978/
odlegledah Shoguna. sjajna serija. drži pažnju, dobra priča. Anna Sawai zgazila, kakva lutkica. <3
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Izbrisa mi forum prsli reply, pa moram opet kuckat, uhhh.
Znaci, kakvo finale, fenomenalno! Slow-burn se isplatio na kraju sa zadnje tri epizode koje su bruka dobre. I cliffhanger je super, imam traume od debilnog The Walking Deada koji namjerno baca cliffhangere i cut to black, pa sam se bojao da ce i ovo ovi odraditi sa Juliette i cut to black, al smo dobili jako mnogoooo! (mala digresija, isto cliffhanger za The Bear - kako je bilo los, uhh treba ih spalit, bacena sezona 3) Ko ce sad cekat S3 i S4 (inace S3 se vec snima, a S4 je vec napisana!). Ja sam bio poceo da slusam knjigu, al mi se nesto nije svidjela pretjerano. Srecom, zivio AppleTV i sad odma krece Severance da se nadopuni ova praznina.
Sjajno sto dobijamo i before times pricu i kako je sve pocelo, auh jedva cekam. I naravno - PEZ, vrhunski. Ma otvarajte temu za Silo hahaha da spojlujemo ka ljudi.
Always,forever and beyond ...
A svima se svidjaju, ali nisam preveliki fan fikcije, plus citao posle gledanja, pa onaj plot iz prve sezone kako je napolje uzas ili ljepota je otkriven u drugom poglavlju maltene pa me to malo ubilo. ja sam ti klasicni visual learner haha.
Sad sam preslusao Project Hail Mary, snima se film sledece godine sa Ryanom Goslingom i apsolutno ne znam kako ce to da izvedu, dobro mi je pala.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks