Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 51 to 75 of 76

Thread: ZTE zxv10 h201l

  1. #51
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,177
    Rep Power
    8738

    Default

    Quote Originally Posted by Vido89 View Post
    Koje si sifre probao, nemoguce da nece ni jedna
    Probao sam HgwZTE359# i Hgw359Adm.

    user Administrator

  2. #52
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    245
    Rep Power
    15612

    Default

    Quote Originally Posted by zoster View Post
    Probao sam HgwZTE359# i Hgw359Adm.

    user Administrator
    Koji ruter imas ZXV10 H201L ili ZXV10 H201L V2.0

  3. #53
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,177
    Rep Power
    8738

    Default

    Quote Originally Posted by vido89 View Post
    koji ruter imas zxv10 h201l ili zxv10 h201l v2.0
    zxv10 h201l v2.0

  4. #54
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    245
    Rep Power
    15612

    Default

    Quote Originally Posted by zoster View Post
    zxv10 h201l v2.0
    U prilogu ispod imaš back-up.html i python program decompreser.py
    Uloguj se na ruter sa iptv, iptv otvori backup.html sa mozilom klikni na backup dugme sacuvaj fajl H201LV2.0_Cur_config.bin negdje, u isti direktorijum prekopiraj decompreser.py,
    instaliraj python i porkreni python decompreser.py u command promptu pa traži <Tbl name="DevAuthInfo" i tu ćeš sve naći.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by Vido89; 11-07-15 at 22:00.

  5. #55
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    767
    Rep Power
    43965

    Default

    Code:
    # decompress.py
    import re
    import sys
    import zlib
    import struct
    
    
    ime_fajla = 'H201LV2.0_Cur_config.bin'
    def extract_config_xml(ime_fajla):
        config_xml = b''
        for zlib_chunk in re.finditer('\x78\xda', config_bin):
            zlib_chunk_start = zlib_chunk.start()
            zlib_chunk_header = config_bin[zlib_chunk_start - 12: zlib_chunk_start]
            xml_chunk_length, zlib_chunk_length, config_bin_length = \
                struct.unpack('>LLL', zlib_chunk_header)
            if xml_chunk_length == 0x10000 or config_bin_length == 0:
                zlib_chunk_end = zlib_chunk_start + zlib_chunk_length
                zlib_chunk = config_bin[zlib_chunk_start: zlib_chunk_end]
                xml_chunk = zlib.decompress(zlib_chunk)
                assert xml_chunk_length == len(xml_chunk)
                config_xml += xml_chunk
        return config_xml
    
    
    
    
    with open('config.bin', 'rb') as f:
        print extract_config_xml(f.read())
    ovi sto znaju pytona neka bace pogled. ja sam stavio def extract_config_xml(config_bin): -> def extract_config_xml(ime_fajla):

  6. #56
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    245
    Rep Power
    15612

    Default

    Quote Originally Posted by napalm View Post

    ovi sto znaju pytona neka bace pogled. ja sam stavio def extract_config_xml(config_bin): -> def extract_config_xml(ime_fajla):
    Ispravljeno

  7. #57
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,177
    Rep Power
    8738

    Default

    Quote Originally Posted by Vido89 View Post
    U prilogu ispod imaš back-up.html i python program decompreser.py
    Uloguj se na ruter sa iptv, iptv otvori backup.html sa mozilom klikni na backup dugme sacuvaj fajl H201LV2.0_Cur_config.bin negdje, u isti direktorijum prekopiraj decompreser.py,
    instaliraj python i porkreni python decompreser.py u command promptu pa traži <Tbl name="DevAuthInfo" i tu ćeš sve naći.
    Nista se ne desava kad kliknem na Backup Configuration dugme

  8. #58
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,177
    Rep Power
    8738

    Default

    @Vido89 nemoj se opucat sa ovim oko promjene lozinke...posto vidim da se razumijes u rutere pogledaj ovo kad stignes http://www.forum.cdm.me/showthread.p...14#post4127714

  9. #59
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    245
    Rep Power
    15612

    Default

    Quote Originally Posted by zoster View Post
    Nista se ne desava kad kliknem na Backup Configuration dugme
    Ako imaš V2 ovog zte-a i ako si se ulogovao sa iptv iptv i otvorio taj html fajl u istom pretrazivacu (novi tab, na pr sa mozilom) mora ti izbaciti da sacuvas taj fajl.

    Edit: Ip adresa ruter ti je 192.168.1.254 nisi je mijenjao ?
    Last edited by Vido89; 12-07-15 at 18:58.

  10. #60
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,177
    Rep Power
    8738

    Default


  11. #61
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,177
    Rep Power
    8738

    Default

    To je to stari, nadjoh password... Hvala @Vido89

  12. #62
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    245
    Rep Power
    15612

    Default

    Quote Originally Posted by zoster View Post
    To je to stari, nadjoh password... Hvala @Vido89
    Ništa i drugi put

  13. #63
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,177
    Rep Power
    8738

    Default

    Quote Originally Posted by Vido89 View Post
    Ništa i drugi put
    Vidji ako znas ovo kako da upalim guest wifi, u situaciji dje su 2 rutera spojena, imas gore post sa zbirne teme o ruterima

  14. #64
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    245
    Rep Power
    15612

    Default

    Ako imate ZTE V2 da bi se doslo do backup fajla treba dodati vrijednost sesije u formu zahtijeva
    Code:
    action="http://192.168.1.254/getpage.gch?pid=101&&9423151853020338&nextpage=manager_dev_config_t.gch"
    Ulogujes se sa iptv/iptv ides na LogManagmen, (mozilla Inspect Element) klikneš na Download Log i "voilŕ"


  15. #65
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    102
    Rep Power
    311

    Default

    Ima li ovaj ruter MAC filtering?

    Pokušavam drugarici da to podesim, ali nigde ne nalazim podešavanja...

  16. #66
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    245
    Rep Power
    15612

    Default

    Quote Originally Posted by Nymann View Post
    Ima li ovaj ruter MAC filtering?

    Pokušavam drugarici da to podesim, ali nigde ne nalazim podešavanja...
    Path:Security-MAC Filter ali ti mac filtriranje nece rijesiti problem ako hoćeš da "me" spriječiš da se konektujem na tvoj ZTE

  17. #67
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    102
    Rep Power
    311

    Default

    Tog podešavanja nema.

    Tu sam i očekivao da bude, ali stoji samo Firewall.

    A za ovo drugo znam.

  18. #68
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    245
    Rep Power
    15612

    Default

    Quote Originally Posted by Nymann View Post
    Tog podešavanja nema.

    Tu sam i očekivao da bude, ali stoji samo Firewall.

    A za ovo drugo znam.
    Uloguj se sa Administrator HgwZTE359# ili Administrator Hgw359Adm.

  19. #69
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    429
    Rep Power
    41894

    Default

    da ne otvaram novi post kad se ovdje vidim svi kalemimo

    Postoji li opcija da se na ovaj ruter(zte zxv10 h201l zakaci aces point ali da pusti internet...
    na sve rutere sam to uspijo osim na njega....
    molim pomoc

  20. #70
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Niksic
    Posts
    245
    Rep Power
    15612

    Default

    Quote Originally Posted by Oskar View Post
    da ne otvaram novi post kad se ovdje vidim svi kalemimo

    Postoji li opcija da se na ovaj ruter(zte zxv10 h201l zakaci aces point ali da pusti internet...
    na sve rutere sam to uspijo osim na njega....
    molim pomoc
    Ako sam te dobro razumio ti hoćeš da zakačiš drugi ruter (AP) na ovaj zte, ako je tako nikakva dodatna podešavanja ti nisu potrebna na zte-u kako bi imao internet na tom AP-u, jer se taj AP kači kao klient samo mu podesiš statičku IP i ugasiš DHCP

  21. #71
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1,480
    Rep Power
    16345

    Default

    Crce nam ruter i donijese iz telekoma novi zte. Od dana kad su ga promijenili na telefon mi ne rade aplikacije tipa twitter, sofascore i ne znam mozda ima jos koja ali nisam gleda. Do cega moze bit problem? Sve aplikacije rade na mobilni internet, ali kad god se prikopcam na wireless aplikacija ne download-uje news feed. Takodje na drugi telefon nece da se lockuje wireless, vec radi i prikazuje kao da postoji neki problem. Zva sam ih iz Telekoma oni ne znaju do cega je, cak je i ovaj momak dolazio drugi ruter postavio ista stvar. Dakle na stari zte ruter je sve normalno radilo, dok na ovaj nista. Sto da radim?
    Io Sono Romanista

  22. #72
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Drugar treba da mi donese ZTE ZXV10 H201L v2.0 Telekom CG, interesuje me da li je ISDN ili POTS i koja mu je definitivno admin šifra?

  23. #73
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Kotor
    Posts
    9,193
    Rep Power
    852929

    Default

    Imam ptoblem sa ovim ruterom ZXV10 H201L V2.0, nema šanse da se konektuje bilo šta na njegov wi-fi a na comp radi odlicno.
    Password nema tako da je slobodan pristup mreži, najdalje ide na Obtaining IP Address i na kraju zakljuci sa SAVED.
    Resetovao sam ruter, on po defoltu vrati ime i pas za wi-fi, proba i to ali opet isto. Da li neko zna u čemu je caka.
    Inače, 1500 je neupotrebljiv..

  24. #74
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    134
    Rep Power
    23390

    Default

    Quote Originally Posted by topten View Post
    Drugar treba da mi donese ZTE ZXV10 H201L v2.0 Telekom CG, interesuje me da li je ISDN ili POTS i koja mu je definitivno admin šifra?
    Ja sam pokusala sve pomenute na ovom topicu i sa drugih foruma, nema sansi, nijedna ne radi. Ukoliko neko zna bila bih beskrajno zahvalna.

  25. #75
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Podgorica
    Posts
    468
    Rep Power
    13913

    Default

    Ljudi,pomagajte ako Boga znate..
    Da bih pojasnio sto bolje..Igram preko steama..Kupih FM 17 i treba da se igra online..Udjem,dignem server,ali moj prijatelj ne moze da se konektuje.Izbacuje mu "Unnable to connect to server".Tako da,on ga vidi,ali ne moze da uspostavi vezu.Probamo obratno,isti problem.Ja cak udjem kod njega na server,ali strasno sporo,da ne kazem nikako..treba mi 10 minuta bukvalno posle klika da odradi zadatu operaciju.
    Kako znam da je do rutera?Iskljucio sam ga i prikacio svoj telefon,i dao kompu moj net sa telefona,sve radi besprekorno.
    Dodao sam sve portove koje sam mogao da nadjem na internetu koji su potrebni za igranje,i opet nista...Svaki vid zastite sam iskljucio,windows firewall,antivirus,kako ja,tako i moj drug..Sto je i logicno da nije problem,jer kad mi je sa telefona net na kompu,sve je u redu...Postoji li koja opcija da si enable/disable da ruteru ili nesto slicno da odradim,a da sam preskocio? Cak sam stavio firewall od rutera na low..Verzija rutera je v2..
    Hvala unaprijed..

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Similar Threads

  1. H201L ruter
    By Soniks in forum Internet
    Replies: 1
    Last Post: 11-04-13, 16:45

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •