Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 25 of 76

Thread: ZTE zxv10 h201l

  1. #1
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sweden
    Posts
    1,715
    Rep Power
    8450

    Default ZTE zxv10 h201l

    Ovaj wireless modem su mi skoro iz tcom ugradili ali imam problem, kako da se ulogujem na onaj 192.168.0.1 moram nesto za DNS da sredim jer ps3 ne moze da bude dugo konektovan na net, nema sansi restartovao sam, pokusavao na svim browserima, na 3 kompa wired itd.
    A onaj sto mi je ugradjivao takodje nije mogao sa mojeg nego sa nekog svojeg netbooka je odradio.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    223
    Rep Power
    1268

    Default

    Nije 192.168.0.1 vec 192.168.1.1
    iptv/iptv

  3. #3
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sweden
    Posts
    1,715
    Rep Power
    8450

    Default

    druze probo sam ja svaki

  4. #4
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sweden
    Posts
    1,715
    Rep Power
    8450

    Default

    help?

  5. #5
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    173
    Rep Power
    25

    Default

    Kod mene ide sa 192.168.1.254

  6. #6
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    154
    Rep Power
    24

    Default

    Quote Originally Posted by mikan27 View Post
    Kod mene ide sa 192.168.1.254
    I ja mislim da bi trebalo ovako

  7. #7
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    5,662
    Rep Power
    73635

    Default

    tako je ide 192.168.1.254, evo kod brata su dosli danas i ugradili taj novi
    user i pass su
    iptv
    iptv

  8. #8
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sweden
    Posts
    1,715
    Rep Power
    8450

    Default

    fala masu !

  9. #9
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Bar, Montenegro
    Posts
    42
    Rep Power
    0

    Default

    Zna li neko administrativni user i pass za ovaj router? Imam utisak da je ovo user limited, iptv, iptv

  10. #10
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    506
    Rep Power
    4474

    Default

    ima li ko administartor pasword?

  11. #11
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    720
    Rep Power
    43965

    Default

    user:Administrator
    pass:Hgw359Adm.

  12. #12
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    246
    Rep Power
    14

    Default

    Da ne otvaram novu temu, jedno pitanje. Postoji li nacin da se kod ovog rutera, podesavanjem samog rutera, pojaca kvalitet wireles signala? Na rastojanju od nekih par metara od rutera, jedva dobaci 2-2,5 Mbps. Flat 5 je u pitanju

  13. #13
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Somewhere u belong...
    Posts
    455
    Rep Power
    1011

    Default

    Quote Originally Posted by jovannk View Post
    Da ne otvaram novu temu, jedno pitanje. Postoji li nacin da se kod ovog rutera, podesavanjem samog rutera, pojaca kvalitet wireles signala? Na rastojanju od nekih par metara od rutera, jedva dobaci 2-2,5 Mbps. Flat 5 je u pitanju
    Taj ruter je nikakav sto se tice signala i tu nema pomoci, probao sam. Kupi obican TP Link i prikaci ga na njega ili trazi lelekomu da ti daju drugi model ako imaju.
    Last edited by Tauruss; 15-05-14 at 16:59.

  14. #14
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    246
    Rep Power
    14

    Default

    Problem je u tome sto ja nisam ni birao ruter, niti sam znao da cu ga dobiti.Dosli danas kad nisam bio kuci, uvalili ovo smece, telefon prebacili na voip, "mora tako". Ovakvog terora nema nadaleko.

  15. #15
    Join Date
    May 2011
    Posts
    496
    Rep Power
    145

    Default

    Quote Originally Posted by Tauruss View Post
    Taj ruter je nikakav sto se tice signala i tu nema pomoci, probao sam. Kupi obican TP Link i prikaci ga na njega ili trazi lelekomu da ti daju drugi model ako imaju.
    trenutno ni u jednoj radnji u kojoj sam gledao nema tih rutera koji mogu da podrze "digitalizaciju" kako je zovu ovi iz call centra kad zakazuju
    a taj ruter je obicno smece. i to i njihovi monteri precutno priznaju.

  16. #16
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    720
    Rep Power
    43965

    Default

    ZTE je goli krsh.Wifi veza ne puca,vec veza postane mrtva poslije nekog vremena.NEmoze se nista skinut iz komada.
    Last edited by napalm; 21-05-14 at 13:29.

  17. #17
    Join Date
    May 2013
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Pozdrav svima

    Evo sam i ja postao "ponosni" vlasnik ovog ZTE-a ... Na silu su ga ugradili i zamijenili dosadašnji Linksys, kao moraju zbog neke promjene centrale.

    Elem mogu li se, i kako, promijeniti default-ni administratorski (logon) username i password (iptv / iptv)? Kad se logujem, nešto ne mogu pronaći te opcije.

    Unparijed hvala na odgovoru

  18. #18
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    720
    Rep Power
    43965

    Default

    user:Administrator
    pass:Hgw359Adm.

    Ali nemoj mjenjat sifru od nijednog naloga,tako ces pomoci sebi , t-com ,a i ljudima sa foruma koji budu pokusavali da ti pomognu kad bude vrijeme (valjda nece bit )

  19. #19
    Join Date
    May 2013
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Hvala

    Btw, uređaj je golo vnogo, zamijenjen bez pitanja dok nisam bio tu, dat je uređaj mnogo gorih karakteristika (pogotovo wireless) zvao sam podršku, ne dozvoljavaju zamjenu password-a (a nigdje u ugovoru ne piše da je to zabranjeno i da moram dozvoliti bilo kome da petlja po ruteru) ... Imam osjećaj da će malo tržišna ili neko adekvatan da radi.

    Pozdrav!

  20. #20
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    720
    Rep Power
    43965

    Default

    Samo P-com i nakaceni klienti na ruter zicni i bezicni ti mogu cheprkat po ruteru.Tj. samo klienti sa tvoje lokalne mreze (zicno/bezicno nema veze).Udri wifi sifru i dobar si!!!Tim ruterima je podrska od ZTE korporacije odavno zavrsila.

  21. #21
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Bar-CG-Europe-Earth
    Posts
    563
    Rep Power
    17

    Default

    da nije ko uspjeo da napravi wireless bridge na ovaj ruter, evo prije neki dan mi g apostaviše, imam dd wrt firmware na tp linkov i sve je super radilo sa onim prethodnim d linkom, ali ovo ode u *****?

  22. #22
    Join Date
    May 2012
    Location
    Herceg Novi
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Da li ko zna kako bih mogao da promenim masku telefonskih brojeva? Ja hoću da koristim VoIP na ovom ruteru sa drugim SIP serverom, ali standardni podešavanja mi smjetaju, pa ne mogu da nih promjenim i preko administrativnog naloga.

  23. #23
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2,813
    Rep Power
    336525

    Default

    Poz ugradili su mi ovo smece od rutera. ZTE. Otvorio sam juce portove koji mi trebaju za PES online. I u toku noci se promijenila lan ip adresa na koju su portovi otvoreni. Kada sam pokusao opet da ih otvorim javilo mi je gresku.. ''sledeca operacija nema efekta, provjerite da li je ip lan MAC adresa legalna''. KOMEDIJA!

  24. #24
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    717
    Rep Power
    22818

    Default

    Quote Originally Posted by Jedi knight View Post
    da nije ko uspjeo da napravi wireless bridge na ovaj ruter, evo prije neki dan mi g apostaviše, imam dd wrt firmware na tp linkov i sve je super radilo sa onim prethodnim d linkom, ali ovo ode u *****?
    Isto pitanje. Ako ko ima odgovor ili moze da pomogne bio bi mu zahvalan na informaciji.
    Pozdrav.
    Prodaja Kindle E-Book Reader-a
    067/528-777
    FB Vaš Izbor
    [email protected]

  25. #25
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Bar-CG-Europe-Earth
    Posts
    563
    Rep Power
    17

    Default

    Quote Originally Posted by DellBoy View Post
    Isto pitanje. Ako ko ima odgovor ili moze da pomogne bio bi mu zahvalan na informaciji.
    Pozdrav.
    Ništa, ethernet kabl u WAN i to je to

Page 1 of 4 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. H201L ruter
    By Soniks in forum Internet
    Replies: 1
    Last Post: 11-04-13, 16:45

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •