Results 1 to 10 of 10

Thread: Na Vašoj lokaciji u ovom trenutku ne postoje tehničke mogućnosti za uvođenje ADSL-a.

  1. #1
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Titovgrad
    Posts
    4,863
    Rep Power
    3273

    Default Na Vašoj lokaciji u ovom trenutku ne postoje tehničke mogućnosti za uvođenje ADSL-a.

    Zivim u maslinama, broj mi pocinje sa 646. Moze li se uraditi sto povodom ovoga u skorije vrijeme?

    Na sva zvona se klapi o ADSL-u, a ja udaljen nepuna 2km od centra ne mogu da uvedem tu tehnologiju pustu...
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    I'm here to spread love all over the world!
    Posts
    4,957
    Rep Power
    1778

    Default

    Ja od skoro imam mogucnosti, mada sam i prije ispunjavao sve zahtjeve [imao sam ISDN] ali je iz nekih razloga pisalo da nema tehnickih mogucnosti[sad ce neko reci nije bilo DSLAM-ova dovoljno ]. Cim se pojavio ADSL over POTS, pojavise se i mogucnosti za ADSL.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Titovgrad
    Posts
    4,863
    Rep Power
    3273

    Default

    Imam i ja ISDN, no zaludu... Reko da ga vratim pa da iskoristim ove mogucnosti sto se pruzaju studentima, ali mi se nesto nece
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

  4. #4
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    19,990
    Rep Power
    120109

    Default

    Neke kolege iz maslina mi se zale isto da nemaju tenutno tehnickih mogucnosti za ADSL. Stvarno bi telekom treba vise da udovolji korisnicima iz maslina.
    Loe stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    9,240
    Rep Power
    1293052

    Default

    Quote Originally Posted by Stetni
    Imam i ja ISDN, no zaludu... Reko da ga vratim pa da iskoristim ove mogucnosti sto se pruzaju studentima, ali mi se nesto nece
    a zezas li se da imas teh. mogucnosti za isdn a nemas za adsl!!!!
    a bili prosla ona fora za nadogradnju isdn-a da bude adsl?

    Kokoka

  6. #6
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    19,990
    Rep Power
    120109

    Default

    Telekoma valjda
    Ja se prijavih no me jos nijesu zvali.
    Loe stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    10,581
    Rep Power
    14710

    Default

    @Djuzla

    Instalacija ADSL-a nije nikakva nadogradnja, bar ne u tom smislu. To sto koriste isti kapacitet (bakarnu zicu od Telekoma do tebe) to je druga stvar. Na pr. centrala koja ima ISDN 2090xx (Zagoric) nema mogucnosti za ADSL.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,054
    Rep Power
    103

    Default

    Quote Originally Posted by Stetni
    Zivim u maslinama, broj mi pocinje sa 646. Moze li se uraditi sto povodom ovoga u skorije vrijeme?

    Na sva zvona se klapi o ADSL-u, a ja udaljen nepuna 2km od centra ne mogu da uvedem tu tehnologiju pustu...
    U skorije vrijeme Telekom CG ce na novim lokacijama postaviti DSLAM uredjaje koji ce omoguciti da korisnici u svojim domovima mogu instalirati ADSL. Ukoliko na vasoj lokaciji trenutno ne postoje mogucnosti za uvodjenje ADSL, preporucujemo da se prijavite - cim se steknu tehnicki uslovi odgovarajuca sluzba ce vas kontaktirati.

    Molim vas da ovdje ne omalovazavamo nikoga, pojedince, sluzbe, vec da konkretno podijelimo misljenja, iskustva,... Tema je je ''...nepostoje tehnicke mogucnosti...'' molim vas da je ispostujemo sa svojim postovima. Jedini zvanicki useri iz helpdesk-a podrske za ADSL je helpdesk i podrska, svi ostali su privatni useri ciji se postovi trebaju odvojeno posmatrati od zvanicnog. Hvala na razumijevanju .

  9. #9
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Titovgrad
    Posts
    4,863
    Rep Power
    3273

    Default

    Quote Originally Posted by azrael
    Hahahhhahahahahahahhahhhahahahahahahahahahaha!
    hahahahahahahahahahahahahahhahahahahaa!
    E ne mogu vjerovati!
    Hahhahahahhahah!
    Vrlo nadahnut, strucan i znalacki formulisan odgovor. Da zlo bude vece, ne od obicnog usera nego od lica koje je zaposljeno u zalosnoj ICG ''podrsci''

    P.S. Zamolio bih drushkane iz tehnicke podrske da mi ne brisu postove i da mi odgovore ako je ikako moguce

    P.P.S. Kad si izbrisao moj post trebao si i kolegin, posto mi se ne cini da doprinosi puno temi...

    P.P.S. Zahvaljujem na odgovoru i porucujem: ne mozes izbrisat kolko ja mogu postovat
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

  10. #10
    Goran69 Guest

    Default

    Radi se na tome da se na svim lokacijama postavi adsl pa i na toj na kojoj je tvoja centrala. Posto ne vidim razloga da se ova tema razvlaci topic ce biti otvoren kada se to i rijesi.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ADSL...DA ili NE
    By EsCaPe in forum Internet
    Replies: 405
    Last Post: 22-09-08, 00:05

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •