Ima li nedje tema za ligu nacija ? Nesto ne mogu preko ovog nesrecnog tt-a da vidim.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Morata
Arnautović
Murići i
Mbape... kvota 67
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Ima li nedje tema za ligu nacija ? Nesto ne mogu preko ovog nesrecnog tt-a da vidim.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Za nocas da se proba:
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Da probamo danas na golove:
čekao sam ovaj meč za fine pare 2+pp.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Subotu, dok nam je dijete po svojim mnogobrojnim aktivnostima i rođendanima, i te sate koje moramo da potrošimo čekajući dijete, moja supruga obično iskoristi za šoping. Ja naravno mrzim da razgledam stvari po radnjama, a pogotovo mrzim kupovinu garderobe, i onda mi je veliko mučenje da joj pravim društvo. Vrijeme obično kratim tako što dajem zajedljive komentare na račun stvari koje gleda, dijelom da bih nju nasmijao, a dijelom da bih sebi koliko-toliko olakšao boravak u mrskoj Delti.
Danas baš i nisam imao strpljenja za našu uobičajenu ekskurziju, pa dok se ona bavila isprobavanjem pantalona, ja sam otišao u kladionicu ne bih li ispisivanjem što dužih tiketa potrošio što više vremena dok ona završi po radnjama. Ponekad, samo ponekad, isplati se stara tradicija igranja engleskih niželigaša 3+. Ponekad, i samo ponekad, odlazak u kupovinu garderobe ima smisla, pogotovo ako ga ne iskoristim za samu kupovinu. U stvari, kad malo razmislim, čini mi se da je supruga potrošila više nego što sam dobio, tako da sam u stvari ja opet na gubitku? Makar je praćenje tiketa popodne bilo zabavno, par utakmica je došlo na samom kraju.
![]()
jel moguće da si na ovakvu ljepoticu stavio ovoliku uplatu?
ps. ne vidi se ovo nakon slike tikete.
Nema nakon slike tiketa ništa tj ne bi trebalo da bude? Wall of text koji sam ispisao pa slika, tako da ne znam na šta misliš?
Koliku uplatu da stavim na tiket od 10 parova, a igram dva takva sa 10+ parova. Pa to nikad neće doći, bankrotirao bih jureći dobitke. Još da lažem pa da kažem da pratim te timove, a ne da sam ih stavljao po sistemu "Morecambe i Blackpool su "moji" klubovi, Peterborough stavljam uvijek jer ga stavlja bivši ali jako dragi kolega, ženi se dopada ime Maidenhead, Forest Green jer joj je to omiljena boja itd.".
mora da je to tapatalka, nešto. zna da zabudali. 1e makar, ne više. ali ovakvi tiketi su baš sjajni. čuveni englezi u 4, pa neka padaju golovi. Blackpool iz doba kad su igrali pl gotivim, sa onim dresovimaPeterborough mi donio mnogo para, krenuo bio sa njima fm, nije loše išlo.
Real 2/2-2/2i3+
Klasicni posro
Pogledaj moj tiket! https://maxbet.me/ticket-preview/?ticket=IG6RCSD
Jedan doktorskina 2od3 mi ponude 150eur caahout, e misim se hebite se, idem do kraja, pa sta bude
Svaka cast!
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
J Brown >26.5 (Celtics)
mislim da je 🏡 da se stavi noćas
Znaci za mi je ka da sam se ja kladio.. To mi je jedino bilo zanimljivo kod ove utakmice, da bih je ispratio zbog ovoga
Клађење је зло.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
ne znam je li ovo opstepoznato, ali jedan basket pro tip od lika koji sastavlja kvote - over je uvijek nastelovan na poen vise nego sto bi trebalo.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Umjesto dvije kuce, sada bez ijedne kuce
Promasio 3 slobodna, sigurnije je bilo points + reb + assits kao glavni ball handler, ali tuki sad
Da sam vidio na vrijeme vjv bi zategao dobro...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Evo ga jedan dobar nocas
https://ibet2.lobbet.me/lite/externa...130?lang=sr_ME
Evo nesto zanimljivo za nocas, Maxbet je u pitanju.
Ova kvota na Rumune mi je nesto previsoka, fino igraju u zadnje, a nije vala Austrija Brazil..
Ja bih probao danas:
Holandija ukupno golova na mecu 3+ (1.65)
Rumunija da daje 1+ golova (1.85)
Chile u20 ukupno golova na mecu 3+ (1.56)
USA ukupno golova na mecu 3+ (1.77)
I razmisljam se da li dodati jos:
Albanija - Srbija ppx (1.95)
Mislim da ce ovo bit pegla od utakmice i da ce i jedni i drugi pazljivo igrati zbog medjusobnih netrepljivosti, niko ne zeli da izgubi
Odlicne analize, nesto cemo vidjeti
Tu es mon héro!
E znao sam da ce da zajebe Holandija, a ipak je stavljam...zamalo, svaka cast
Tu es mon héro!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks