Zamalo dodjose sva tri indijanska meca u Centralnoj Americi 0-2. Kvote bile 11, 7 i 6.25
Ova dva 0-1, ovaj 0-3, pade drugi u 45+5, treci u 77.
Uplatih ih, a onda drugi trebalo bit sva tri 0-3, kako ih iskucah na aparat poobarase kvote, prodje me volja i dodadoh 0-2 Rumune. To obali u 94.
Zamalo da iskoristim indijanske kvote na indijanskim mecevima. Ali prc. Na kraju demonizovan sto bi reko moderni Marko Miljanov.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Nemam neku spec analizu, danas mi se prosto igra na golove..
Jedan na jacu kvotu:
Probao bi mozda ovo 3je favorita da daju po 2+ gola u prvo, kvota je oko 25 u LOB.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by Shadow'91; 09-06-25 at 15:51.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Pasha ima li te ili si digao ruke od kocke?![]()
Hahahahah, nemam kad od hamburgera.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lose juce, nidje gola..
Srbija mi se danas igra na golove, bas nesto gledam statistiku, vec dugoooo nisu nikoga dobro nakantali, imaju 2 utakmice zaostatka za ostakom grupe tako da poeni trebaju, a i malo samopouzdanja da se ulovi..
5+ (3.90), 6+ (7.60), 7+ (16.00) ili
Srbija pp2+ (2.55), pp3+ (6.30)
Austrija mi se isto przi na golove, misim realno San Marino lol...
6+ (3.25), 7+ (5.70) ili
Austrija pp3+ (3.20)
Rumuni su mi za klasu ispred Kipra.
Isao bih na
3+ (1.65) ili
Rumuni po gol u oba pol (2.05)
Nisam jos odlucio kako da sastavim tikete, ali bice neki mix svega navedenog.
Kvote su iz Sbbeta.
Koga zanima Maxbet promocija za ovo klupsko:
Sto je ovo nocas, eo ura da se nidje ne moze uplatiti karticom, sve izbacuje poruku greska na serveru.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks