Zato sto im je vecina publike 15-30 godina, a to je vecinom zatupljena omladina koja skroluje drustvenim mrezama dok bindzuje.
Zato je bitan kvantitet, a ne kvalitet.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ako je Netflix produkcija film.je 98% los..ne kapiram zašto al nekako je tako.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Zato sto im je vecina publike 15-30 godina, a to je vecinom zatupljena omladina koja skroluje drustvenim mrezama dok bindzuje.
Zato je bitan kvantitet, a ne kvalitet.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Glumacka ekipa mi je bila skroz ok, British English mi je vazda 'plus' ali jednostavno je film smece. Zaobici u sirokom luku.
--------------------------
Do Not Disturb.
[QUOTE=nimfa;6080091]Ako je Netflix produkcija film.je 98% los..ne kapiram zašto al nekako je tako.
Dobrodosli u "kontent" eru,
To vise nisu filmovi, to je "kontent"
Kinematografija se blizi kraju
Mnogo, mnogo dobra serija na netflixu, From (2022),
Horror, vise na psihologiju nego na jumpscare,
Par epizoda nista previse.
The Marsh Kings Daughter (2023) https://www.imdb.com/title/tt8002382/?ref_=tt_urv
Imao sam veca ocekivanja od filma, najvise jer me atmosferom dosta podsjeca na "Where the Crawdads Sing (2022)" ali to je to samo atmosferom, prica i sve ostalo je mnogo iznad ovog filma...nekako mi je scenario mlak, sve pretrcano, ne mogu reci da je gluma losa ali nije ni sjajna, nekako kraj film jeste prirodan ali meni je bilo sve jedno sta ce da se desi (i ako se moglo pretpostaviti kako ce da zavrsi), dosta mlak film...
Bad Boys: Ride or Die (2024) https://www.imdb.com/title/tt4919268...q_bad%2520boys
Ono sto sam i ocekivao sam i dobio, akcija, humor, nista specijalno ali gledljivo, i dalje ima hemije izmedju Vila i Martina, da li za jos jedan film? Vidjecemo...mnogo bolji mi je bio treci dio...
Luce (2019)
https://www.imdb.com/title/tt7616148/
Simpatično, odveć.
Lijepa glumačka postava.
Šta je Luce ili ko je Luce?
- Luce Edgar: When I first met my mother, she couldn't pronounce my name. My father suggested that they rename me. They *****d Luce, which means light.
It's a funeral we're going to
Death, death of darkness.
Pogledajte Stric.
Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.
Multi-oskarovac... Anatomy of a fall
Meni bzvz.. mislim ima kvalitetnih elemenata, gluma je solidna (glavna glumica cak i odlicna) ali sve u svemu nije ostavio neki utisak na mene a radnja mi je prespora.
Dosta 'mucnih' 2ipo sata.
Do Not Disturb.
pontonovo srce 😍
bas lijep film
nothing comes from violence and nothing ever could
Postoje katastrofe od filmova.. ali ovaj je toliko loš da ga ne možeš zaboraviti ni da izgubiš pamćenje
Beetlejuice 2
https://www.imdb.com/title/tt2049403/?ref_=ext_shr
ajfon najskuplji
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Infiesto, Netflix prsli
Darovito dajem ocjenu 1.5/10.
Do Not Disturb.
Vrana , odlican ne znam zasto je ocjena 5.3 za takav film i tu pricu to je to
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja tek sad vidim da je ribut u pitanju,pa komedije...da se razumijemo original ima i to ne mali broj problema ali je klasik i pored toga sto je sklepan kako su mogli i ne mogli
A ovaj smjehotres moram da pogledam asap
Zato što tu ocjenu i zaslužuje. Gledala sam davno prvi dio se Jet Lijem kad su umjesto ćorka stavili pravi metak i glumac je tu izgubio život (sin Brus Lija) i taj prvi dio je bio neka mršava šestica.Jedino pamtim taj skandal sa glumcem i neka bezvezna priča.
A ovaj mi je bio p a k a o i priča,i gluma ma sve samo mi je glavni glumac bio simpa što nema veze sa V2.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
No pasaran!
E ne znam ja sam uzivao u ovom rimejku...
Mada svi su ukusi razliciti npr Lord of rings meni je top vecini fanova je uzas...
Deadpol vs Wolverine meni tesko njesra sve vec vidjeno ,ostalima je vrhunac...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Meni se ni original nije nešto svidio, nego je postao popularan i stekao taj neki kultni status baš zbog toga što je bilo sa Brendonom Lijem.
A što se tiče serije Rings of Power (jer pretpostavljam da na nju misliš), to je po meni jedna od najgorih adaptacija ikada, bukvalno ništa nijesu ispoštovali iz knjiga, sve tokove događaja su pomiješali, likovi su totalno neprepoznatljivi... mogao bi napisati esej o svemu tome ali me iskreno mrzi da trošim vrijeme i živce.
AKo se tebi sviđa to je sasvim OK, ukusi su nam očigledno različiti i o tome se ne raspravlja.
film je klasik prevashodno vizuelno pa tehnički,potom kasting koji je za ambicije i budžet maestralan.problemi su nastali isključivo zbog objektivnih problema i otud štap kanap edit i posledično tok filma...
najtužnija stvar u cijeloj priči što su imali zicer,sve što su trebali je da odrade dobar kasting i snime rimejk po originalnom scenariju...
Slingshot uzelio se nekog sci fi filma vidio dobri glumci u najavi odgledao ovu papazjaniju od filma za koju sam se na kraju zapitao zasto su Kejsi Aflek i Lorens Fisburn pristali da snime ovakvu glupost.Uglavnom zbrckani pokusaj nekog psiholoskog drvljenja u svemiru kojem se od 15 minuta filma vidi u kojem smjeru ce ici.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks