Sad vidim da imas novu Konu.
Od 2017. ili 2018. Hyundai koristi self learning senzore, 433 Mhz. Pozeljno bi bilo da su VDO/Siemens ili Schrader.
Koje si ti kupio?
P.S. Ja ti mogu nabaviti OEM za 45 eura po komadu a neka oni ne jedu *****.
Last edited by TAKUMI; 17-11-23 at 20:38.
Aj sibni mi to da vidim.
22 inca, 275/35 i 315/30.
Skinuti ljetnje i staviti zimske. Neces nista ostetiti.
205/50r17 jel i ovo jedna od onih neobicnih dimenzija guma?
Gledam neke felne koje su 6j, a na njih fabricki ide ova dimenzija..nije mi vala nikakva frka da ih uzimam, ne bih da se zeznem sa ovom dkmenzijom...a ne bih ispod 205 isao
U skadar na 1 mjesto pitah, 70e komad sa ugradnjom i balansiranjem..
Sent from my iPhone using Tapatalk
isplati li se ići po gume (viša klasa) u Trebinje ili za Albaniju? Kako ide ono sa povratom poreza?
Uzgajivačnica miševa & Centar za uništavanje vozila Vesko Dakić https://youtu.be/W2Dxh_A9vyM
Po pravilu moras imat nove gume u gepek da bi se odradio povrat pdv-a, mada se moze pitati/dogovoriti sa carinikom i drugacije.
U radnju u kojoj kupis gume naprave ti racun za povrat pdv-a, pecatiraju, potpisete i sa tim papirom kad izlazis iz Bosne ides mod njihovog carinika da ti to ovjeri. Sledeci put kad odes u Trebinje, ides u tu radnju dje si ih kupio i oni ti isplacuju taj pdv.
Vujacic ID, naplacuju li montazu i balansiranje kad se kupe gumekod njiih?
Ni jesenas![]()
To ti je uracunato u cijenu, siguran budi.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima li ko neki predlog za 225/45/19 zimske ? Jedino u Castelanu Miselinko 300€ po gumi. U ove druge (Vujacic, Simant) sve neki kinezi sto boba ne valjaju po 140/150 a ne vrijede pola toga.
Zovi greenel u tolose
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks