Dje da pogledam neki middle class brand gume tipa Hankook, Kumho, nešto slično..? U pitanju je gradsko auto 165/70R14, ljetnja guma isključivo.
Edit: A može i neka bolja ako je to tu u 20/30e za sve 4.
Uzeo
Kumho Ecowing ES31 95V - 87.80 Eura / komad
preko Kvantexa. 20 % popusta za forumaše.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Dje da pogledam neki middle class brand gume tipa Hankook, Kumho, nešto slično..? U pitanju je gradsko auto 165/70R14, ljetnja guma isključivo.
Edit: A može i neka bolja ako je to tu u 20/30e za sve 4.
Last edited by Mirakul; 04-07-25 at 10:59.
kod banja
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Placa se.
Samo obratite pažnju kad vam stežu točkove da ih zategnu kako treba.
Iskustvo od jutros. Zamijenih set točkova stavih druge i lik ladno nije stegao prvi lijevi točak ostalo jeste. Na početku vožnje sve normalno od Budve do Sv Stefana sve ok, e onda počinju problemi počinje nešto da lupka u prednji lijevi točak, ja reko mora da je šolja amortizera. Ja stadoh provjeravam amortizere ništa ne čuh, nastavljam da vozim, al ne preko 30km/h napravih kolonu, i počinje jače i jače da se čuje. Stadoh opet izviše Petrovca i aj reko da pogledam opet, savijam se ispod auta, reko da se nije plastika otkačila, otvaram haubu opet gledam, al ništa čudno ne vidim, aj reko da probam ključem od točkova kad ima šta da vidim. Jedva se drže šarafi. Lik ladno nije stegao to kako treba... ostate točkove isto dotegnuh i bez ikakvih problema.
Nadam se da si nazvao taj servis i skrenuo im paznju da ko glavu ne izgubi zbog takve neodgovornosti!
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Moje iskustvo je kontra smjer. Ne da ih nije zatego nego pištoljem pretego pa kad sam gumu izbucao na Žabljaku jedva skidoh 2 šarafa a za ostale sam jurio majstora po selu te je grijao brenerom dovarivao... ma sto me jada bilo ubilo.... ne ponovilo se!
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ja sam sam sebi 2 puta zaboravio da zategnem sarafe, eeee tog haosa...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks