Kolika im je trenutno cijena na berzi? Koliko imas?
Prodajem Bitcoin-e po 90 eura.
Ko je zainteresovan neka PM-a.
Zamolicu bez spama.
Kolika im je trenutno cijena na berzi? Koliko imas?
"Ti ne budi ništa!", rekao mi je Bog kad me stvorio.
122.5 $ - sa MtGox-a. oko 95 eura ...
Mada raste iz dana u dan vrijednost.
Trenutno imam 3 BTC-a.
Imao sam 800 ali sam ih prodao kad im je bila vrijednost oko 30-tak $.(mislio sam da je to vrhunac, jbg)
Jesi tih 800 izrudario ili kupio?
"Ti ne budi ništa!", rekao mi je Bog kad me stvorio.
Izrudario kad je mali diff bio...
Imao sam mining rig 5 gh/s oko 4000 eura je tajo ulozio.
Sad sam ponovo poceo da rudarim ali scrypt valute i onda kasnije kad im se malo vrijednost poveca prebacim u btc.
ASIC-i ne mogu scrypt da rudare.Zbog toga to i radim.
Kako radis transakciju sa potencijalno zainteresovanim, nadjete se negdje sa laptopovima pa zavrsite uzivo, ili ides na varijantu 10% po 10% pa dok prebacite sve?(radi sigurnosti pitam, naravno)
Moze uzivo.Kako god.To je najmanji problem.
refresh
refresh
refresh
refresh
refresh
kupujem ja bitcoin, jel jos prodajes
Jbg nisam nikad slutio da bi mogla ovolika vrijednost da bude sacuvao sam odredjenu vrijednost, ali ne prodajem.
O cemu se radi oce li me ko prosvijetlit da ne googlam![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Virtuelna valuta![]()
Postoji bas dosta nacina da se ti coini "minaju".
Npr skines bitcoin software slicno uTorrentu. I dobijes npr svoj kod. I sad imas bas dosta sajtova kako da zaradjujes bitcoinove. Npr krece se bas nesto malo, kao npr 0,01 ili cak i manje.
Mozes gledati klipove, klikati reklame, provoditi vrijeme na sajtu.. I kad sve to uradis ukucas kod koji si dobio u svom bitcoinu i on ti tamo salje to sve.
E sad to je ono sto sam ja bio za 10,15 minuta pofatat. Ima bas dosta stvari..berza bitcoina, oficijalni sajtovi i slicno. Ipak proguglajte malo
evo npr jos jedan nacin mininga, samo ne znam da li je jos uvijek ovo moguce, niko ne spominje
Last edited by Draka; 13-11-13 at 23:11.
Trenutno je 442$ 1 bitcoin.![]()
ja cush da ce ici i pud 1000e ... =))
kopajte ...
Kako ce narod da fasuje pare na ovoMeni ovo djeluje da kad se sto vise ljudi ukljuci da ce to odjednom da padne i cao.. Naravno uzece pare oni koji su najbolje upuceni u ovo i u tome od pocetka.. Dobro za zajebanciju i neka manja ulaganja ali da se ulaze nesto vise u ovo neka hvala
![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
e moj archi...=)
Jezda i Dafina.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks