medjunarodna treba, ima voznje sat i po.
Otisao bi malo do Skadra prvog maja, cisto jer nikad nisam bio u Albaniji, pa imam par pitanja : )
Treba li medjunarodna vozacka dozvola?
Sta posjetiti? (pored tvrdjave)
Imali kakav trzni centar tamo posto sam cuo da je jeftino?
Koliko otprilike ima voznje od Pg?
medjunarodna treba, ima voznje sat i po.
Dje se vadi medjunarodna i koliko kosta?
vele da su napravili put do skadra, da je to pista, je li bio ko skoro
this is pointless
Auto moto savez , pc krusevac , 30 eura.
Kreč, kolica i mešalica.
Treba li i zeleni karton za Albaniju ?
Nekad treba nekad ne. To isto vazi i za medjunarodnu.
Zavisi na koga potrefis, jer neko zrazi neko ne...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
This time next year we'll be millionaires
Uf 30 eura dozvola. Ispade put od Novog do tamo i nazad 70 eura!
Sta je sa parkingom, dje je najbolje ostavit auto tamo?
Ja ti preporučujem da otpičiš do Tirane, u Skadar nemaš dje vrijeme da izgubiš, mali je to grad, i nerazvijen. Tvrđava i to je to
Otiđi da prošetaš do Tirane, put je perverzija, svratiš i do tržnog centra City Park http://www.cityparkalbania.com/
Znam ali do tamo i nazad po pet sati... mnogo za jedan dan. Ok je vama iz pg ( :
Ti bi vjerovatno preko sukobina išao je li? Ne znam, ja mislim da ti se ne isplati ići do skadra ;/ Možda do dubrovnika? Nego pošto si iz novog vjerovatno ti ne bi bilo prvi put
Isao bi preko Pg a vratio se preko sukobina. Mada gledam neke jednodnevne aranzmane iz Pg za Tiranu, 20 eura. Onda mi se taman tako vise i isplati. Kolima do Pg pa onda fino autobusom!
A u Dubrovnik sam bio vise puta ali iskreno nisam odavno i nikad nisam obisao grad ono "pravo", tako da i to imama u planu!
Što znam, ja bih ti preporučio u Tiranu da pičiš kolima. Tu međunarodnu izvadiš, ona traje nekoliko godina, eto valjaće ti fala bogu i za sledeći neki put da je iskoristiš. Do tirane ti je put odličan, širina, pravina, sve na vrh gasa 5om 6om brzinom, lagano Parkinga imaš kroz grad đe oćeš, kod tržnog centra takođe, vidi sam
Medjunarodna vazi 3 god i moras je imati . Najbolja je varijanta poci do Tirane , jer se u Skadar malo sto imas obici ....
I cijena međunarodne mislim da izađe 35 eura - 5 eura slike i 30 tamo da platiš, ili su slike 5 a tamo 25, tako nešto A moraš da je imaš jer znaju da vrate ljude koji su bez nje
U Skadar nemas sto vidjet, a meni se licno ni Tirana nije nesto spec. Generalno dan nikako da potrosis tamo.
dva i dva su tri
Ajde onda, sta sve vidjet u Tiranu za tih nekih 5-6 sati? Znamenitosti, ulice itd?
Treba ti zeleni karton,put odlican,medjunarodnu mi nijesu trazili.Obavezno se vezi pojasevima,jer ako si vezan ostalo ih uglavnom ne interesuje.Ovo kazem kada je Skadar u pitanju.Ima nekih trznih Centara,pijaca, ima i jedan dobar i jeftin riblji restran.Neznam dali ce ti raditi butici za praznike po kojima sam sretao mnogo Podgoricana i to onih koji imaju para a ipak su kupovali robu po Skadarskim buticima.Sto se tice Tirane to je malo teze obici za jedan dan posto dok stignes izgubis dosta u putu i dobro je da imas nekog ko poznaje Tiranu.
Koliko vremena treba kolima od PG do Skadra, a koliko od PG do Tirane ?
Bila sam u Skadar prije dvije godine. Možeš da kupiš neki suvenir, kao na primjer bunkerčić, lutkicu Skender bega... Nije loše, za jedan dan, pođi, kad si već odlučio, vidiš džamiju, crkvu onu, crkvu ovu, imaju jedan restoran u kući iz 17. vijeka, onda nemaju semafora uopšte, ali zato imaju trake za bicikliste i prilično razvijenu biciklističku kulturu. Uh zaboravih tvrdjavu Rozafu, to ti je pod obavezno, rijeka Bojana. Ništa specijalno nisam kupila, ne nađoh neki njihov autentični proizvod, mislim za popapati. Uglavnom, fino je bilo.
jeli ko bio u ovaj city park u tiranu...izgleda ovako fino na slike.
Da, da bila sam i tamo. Stvarno je ogroman. Sa dva ogromna orla na glavnom ulazu. Imaju Merkator, isti kao kod nas. Ništa autentično, mol kao mol.
Tamo valja posjetit glavni trg, jer tamo imas Skenderbegov spomenik, muzej, zgrade pozorista i centralne banke. Isto u blizini imas i Enverovu piramidu, njihove kule blizankinje, neki kafic na vrh zgrade sto se vrti. Valja poci i zicarom do planine Dajti. Sto se shopinga tice imas ovaj City Park sto pomenuse i Tirana East Gate, a ima i nekoliko manjih. Inace do ova dva trzna centra sto pomenuh ima redovan autobus (svaki centar ima svoj bus) koji ide na svakih pola sata od centra i cini mi se da je besplatan.
Merkator zatvorise, sad se costco otvara valjda.
Last edited by An0n1mUs; 02-04-13 at 04:07.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks