Greška
Last edited by radja; 05-06-13 at 08:58.
call failed,koga godj obrnem,takodje ne mogu ni da se javim nikome ima li iko pojma sto bi moglo bit?
Last edited by Sidewinder; 11-06-13 at 21:34.
↯↯Dodje li ti nekad da skocis sa mosta,da li je i tebi nekad svega dosta↯↯
mogu li da ti ne odgovorim?
↯↯Dodje li ti nekad da skocis sa mosta,da li je i tebi nekad svega dosta↯↯
možeš na pm...
Starija tema ali da pitam neka naravno glupa pitanja jer se ne razumijem u ovo
Skoro sam cuo prvi put za Viber kao sredstvo POTPUNO BESPLATNE komunikacije a vidim tako se i "reklamira" po internetu i ja sam ladno mislio da moze da se prica potpuno besplatno,mada to mi je cudno bilo i tako trazim na internet i vidim da ipak trosi internet protok,nisam ga jos skinuo,zanima me koliko se otprilike trosi na pozive npr minut/sat vremena nebitno samo ako neko ima bilo kakav podatak,nista mi ne znaci ako mi kazete npr 10 MB jer ne znam koliko to dodje centi/eura otprilike (u Telenor mrezi) a takodje vidio sam da trosi internet protok i na poruke i takodje isto pitanje i za njih kao i za pozive ?
A sto se fino ne prebacis na postpaid? Imas Pricaj i surfuj pakete koji pocinju od 10 eura koji imaju neogranicen internet.
Ili tel nakacis na wifi
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Radi li vi viber na iOS ?
Radio je jutros... sad ni mrdnut
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Proradio
f6
aham ...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
whatsapp je po meni daleko bolje odrađena aplikacija... sa viberom stalno imam neke probleme.
Ima li jos ko problem da mu Viber sam generise fajlove .jpg ekstenzije koji se ne mogu vidjeti?
I am so post-rock I shit sad birds.
imam problem. sa vremena na vrijeme kad neko posalje fotografiju na viber trika nema d aje mogu otvorit no loading po po ure. a kad tu istu posaljem na email, ladno mi stize. ima li pametnih?
ko pijan? kakav sank?
Imam istu takvu situaciju. Kad mi neko posalje sliku, ne otvara se i samo stoji Loading. Ali ni ne moram da je tu otvaram, posto mi se automatski sacuva u galeriju. Tako da, eto resenja
Moza li kako da se blokira na viber neki broj mrzni?
Sve je to na psihichkoj bazi ®
da nema dje instalacioni za BlackBerry , jer nasa drzava nije podrzana i nema sile da mogu nac instalacioni po netu
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Imam problem sa viberom.
U folder dje idu slike pojavljuju mi se crne slike koje ne mogu da otvorim jer su 0 kb a dnevno zna da mi se napuni I preko 7000.
I onda kad trazim neku sliku koja mi treba moram da listam po ure.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
This time next year we'll be millionaires
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks