Znam![]()
Pa zasto da das 1000 eura? Uzmes sipku, cekas ga ispred ulaza, izbijes ga da ne moze majku zvat i izio vuk magarca.
aleksa111111, AR156, BiTrAtE, citizen pg..., crane_operator, Cydia, DadoMonte, Dasho, Emill, E_K_V, Laz, LUKA!, Montenegro87, MotobikeR, nexus4, outline, Randy Orton, stefke, TAKUMI, the Genius, Tico, Winamp
Stvar je u sistemu koji nema izgleda mehanizam da lijeci izlijeci i zastiti ljude, vidimo da covjek pokusava kulturno i ljudski da se ovo rijesi i nadoknadi steta.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Cydia, extravaganca, joni, LUKA!, Winamp
Razumije li iko ođe? U top 5 najluđih postova ikad da sam pročitao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
avet, citizen pg..., Cydia, Laz, MeDo_JE, Montenegro87, outline, Randy Orton, stefke, Winamp, wulfy
5 najludjih, coek godinama drzi g klasu ispred ulaza grade btw dje ne smije da se parkira...autom od 100-200 hiljada prkosi drugima koji mozda nemaju da plate racune i da se prehrane...i neko se cudi zasto mu je neko to uradio, umjesto da se ljudi cude zasto u drzavi imamo slucajeve kao sto je ovaj tip i sta treba uraditi povodom toga. Kako popraviti situaciju...
Meni je cudno sto to nije uradjeno jos ranije a ne tek sad.
Zamisli neko uhapsi aca djukanovica a vi se cudite zasto je on uhapsen...pravo pitanje je zasto nije uhapsen prije 10, 20 godina?
jesi ti razumio da ovaj bolesnik koji je momku nagrdio kola dolazi iz familije koja ima para kolko oćeš?
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Je li...pa sto ga ne tuze, znaju ko je i sta je, kako je to uradio...imaju dokaze pa neka ga tuze i neka se naplate. Sta je problem?
problem je jer živimo u Eritreju pa ovaj uništi kola ljudima a policija i bolnica đe se liječe ovakvi ga pušte i ostave ljude da se sami bore. ima tona ljudi koji žive loše u CG pa ne idu okolo pa ne rade ovo
Nadam se da ces sa drugim vlasnicima auta koja su ostecena ,da ga tuzite za sve,jer ce te ga presudom poslat u zatvor ,a ako nema da plati obestecenje onda da ostane u zatvor duzi period
Koja je fora sa cetvorotockasima kroz PG?
Znaci prelijecu preko svega, idu suprotnom trakom i ponasaju se kao totalni degenerici...
--------------------------
Do Not Disturb.
nije sa cetvorotockasima fora no sa vlasnicima/vozacima, sto bi rekli "utripuju se"
Sto je činio jedan prije neki dan, popne se na “trotoar” pa skoci na ulicu i sve tako
hahahahah Zhuangzi brate da ti ne grebes ova kola i cijepas gume?
Ja sam ih neki dan u grupama gledao, vise puta u istom danu.
Jure trakom gdje je iz suprotnog smjera za skretanje... samo sam cekao da neko naleti da ih pokupi.. ne bi im sva ona zastitna oprema pomogla da zastite i to malo mozga sto imaju.
Do Not Disturb.
ne vjerujete kakvih kuvanih glava ima po gradu . Drug mi zivi u ulaz dje zivi momak koji ima dijagnozu , presrijece ih po ulazu i maltretira, cak je jednog momka izbo nozezm. Policija ga uhapsi i pritvori i nakon par dana pusti jer je LUD ... inace su mu ugasili struju i sve sto se moze ugasit, nalaze parket i grije vodu i kupa se na sred stana a ovome liku ispod njega je haos jer mu toci kroz plafon a ne moze nista da uradi (tj. zvao je i socijalnu sluzbu i komunalnu i policiju ali sve to macku o rep) . E zamisli zivot kad moras da nosis noz ili palicu sa sobom da te ne sretne budala i ne napane u ulaz ... a policiju i ostale sluzbe to ne zanima ni malo ...
Sto je najgore i ovaj je mazguljan od dva metra i ima snage podosta, a da ga ne da boze napanes i da te prijavi zavrsio bi u zatvor jer si napao osobu sa posebnim potrebama ... bas neizlazna situacija do te mjere da su neki prodavali stan da idu odatle
Pa kad jedan dan takvom cvrcne u glavu pa napravi masakar i pobije 10-15 ljudi bice da se iscudjavaju svi sto se to desilo zaboga
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
da ga napadne neko javilo bi se 25 raznih NVO sa pričom njihovom standardnom kako ga eto biju samo jer psihičkih problema. al to što zagorčava život mnogima, nikom ništa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da je takumi ovdje naiŠo -> da ne pričam što bi sve bilo..
https://www.instagram.com/reel/Cz4lg...BmMjdhZWRiYQ==
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks