Mora da pase travu
Nije mi bila upaljena kamera jer sam bio na 5 min do plaze ali idem magistralom gdje su dvije trake i idem lijevom. Sa desne strane je sporedna ulicica iz koje se prikljucuje neki debil od djeda u dvici i apsolutno i ne gleda dolazi li ko. Vidim ga ja i usporim ali nastavljam jer kontam da ce nastavit' u desnoj traci ali ne lezi vraze... poce da mota djedo u lijevu, opet bez gledanja. Da nisam usporio znacajno i skoro se popeo na trotoar, vratio bi ga u lijevu a onda ne znam sto bi mu cinio.
Elem, koja su pravila po nasem zakonu kad su u pitanju matori vozaci u pitanju kojima su cula na 1%? Koja je granica starosti za ucestvovanje u saobracaju i da li poslije odredjene dobi moraju opet da polazu ili makar potvrde psiho-fizicku sposobnost da ucestvuju u saobracaju?
--------------------------
Do Not Disturb.
Sve te starije generacije 50+ su jako drski i bezobrazni i ponašaju se kao da je njihova cijela Crna Gora.
Inace mi je svirao kao da sam ja nesto skrivio a pukom srecom ga nisam vratio odakle je dosao.
Nego mi jos fali sa djedom bez zuba da se svadjam po ulici.
Nece taj daleko.
Do Not Disturb.
Što zaključismo iz dosadašnjih generalizacija na ovoj termi - najgori vozači su starije žene iz Danilovgrada koje voze Renoa na taksi?
Sretoh jutros degenerika koji na zabjelo kod Lakovica/nasega diskonta mrtvo ladno promijeni traku/stranu bulevara i odveze se 20-30m i skrenu ka nasem diskontu - 0% obzira sto je bilo auta koja mu idu u susret
treba mijenjati ZOBS i uvesti psihijatrijsko promatranje za neke prekrsaje, nema vajde od kazni
Podrška za đedove u dvicama
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
U Njemačkoj postoji odavno, u slengu poznato kao "idiotentest"
https://en.wikipedia.org/wiki/Medica...ment_(Germany)
Je li ovo moguće da je čovjek zatvorio kružni tok.
https://www.facebook.com/reel/164872...ibextid=Nif5oz
Sad bi neko trebao da ih nadje parkirane i da im skine sve 4 gume i jos ponesto.
Cisto da se zadovoljni neka kosmicka pravda.
Do Not Disturb.
Jutro sam na putu od skole do posla posvjedocih dvije divne stvari:
1. Gospodja se parkirala u sred sredine raskrsnice kod Montenegropetrol pumpe (tako da je ne mozes zaobici) i SMINKA SE... cekaju kolone da je obidju suprotnom trakom - ona ni fuc
2. Druga gospodja je izvukla liniju na semafor i nastavila da ceka kao da se nista nije desilo - svudje me je put vodio i u Luku i Dragovoljice sto vele, ali ovo mi je prvi put
Od Gimnazije do Trgovinske min. 10 djevojaka sam zapazio da spavaju na tel i voze.
Nisam mogao da vjerujem.
Jednu kod SatKuke puštam da se uključi bijeli polo nista ona ne konstatuje me.
Vidim u lijevu ruku prica na tel i naslonila ga na tapacir.
Stvarno ne razumijem ljude poput danasnjih dvoje Rožajaca...
Idem prema Beranama motorom lagano 70kmh, iz suprotnog smjera iz čista mira crni Audi A4 na RO table krenuo da preticez srećom pa mi je koncetracija na max kad vozim motor jer znam da nas niko ne "vidi" pa moraš bit spreman na sve.
Druga situacija, Audi A3 crni isto RO table, od Berana prema Rožajama preteče mene a posle mene upao je u 3 makazice, poluđeo narod definitivn, malo udesa ima kod nas kako se vozi, tuga.
There are currently 27 users browsing this thread. (0 members and 27 guests)
Bookmarks