I svi stignu u Podgoricu sa razlikom od 5 minuta. Cudo ce ucinjeti se za tih 5 minuta.
Jedini put kad sam povjerovao nekom taksisti da govori istinu je kad me vozio PG-BD i rekao mi da se jednom takmicio sa nekim drugom. Drug letio do Budve, upadao u makazice gario ga kolko je mogao a ovaj vozio najnormalnije moguce, razlika u vremenu bila 7 minuta
PG-BD
Prosjecnom brzinom 60km/h ti treba oko 65 minuta da stignes
Prosjecnom brzinom 80km/h ti treba oko 50 minuta da stignes
e sad, ovo vazi za prazan put... prosjek od 65 se i moze drzati, ali bome od 80 bas bas treba da se gazi na momente i na prilicno mjesta da se krsi zakon jer nijesmo sami na putu
da se razumijemo, moze to da se odradi i za pola sata - samo treba staviti glavu u torbu i voziti neku azdaju
PG-BD je previše rizično da se vozi 70-80. Uhvati se kolona iza, pa onda pretiču, ulijeću...
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ja mislim da brzega od tebe nema bizbi
Zivo me zanima sta prolazi kroz glavu ljudima koji kada ja stanem nekome na pjesacki oni odma po gasu u drugu traku prolete. Nemoguce da se to toliko cesto desava i da niko ne stane i razmisli "hmm, sigurno postoji dobar razlog zasto je lik ispred mene zakocio na pjesackom, mozda neki pjesak prelazi?" Sad zamalo prisustvovah ubistvu troclane porodice na sred pjesackog, bolestina....
Vecina mozak ne koristi kad vozi, a i da udare nekog rekli bi taj je kriv, sto se mota tuda
Čitajte komentare.
https://www.instagram.com/reel/DLDHn...FpMDZodWxuY3pi
Krivica po pola. Nego zalud kad ni novi zakon o bezbjednosti saobracaja ne predvidja video zapise iz automobila da se koriste.
Last edited by hercules; 18-06-25 at 18:16.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Isprekidana linija, ovaj sa automobilom može da skrene, ovaj sa motociklom je kriv. Puna linija, ovaj sa automobilom ne može da skrene i kriv je. Nisam siguran koja je od ove dvije situacije, na snimku djeluje da je puna (isprekidana prema benzinskoj) i da je situacija dva.
P.S. imao sam istu ovu situaciju prije nekoliko godina, desnim koljenom sam udario u prednji lijevi blatobran automobila (nije skretao nego je pravio polukružno), pa ovo gore pišem iz ličnog iskustva.
Sent from my Motorola 8400
pjesma je ovo sta ce tak da bude kad prikljuce garaze od novih zgrada na isto to mjesto... tu se mora raditi neki zid da se zabrani skretanje pa kako znaju i umuju i jedni i drugi... ovi s pumpe neka zamisle da su na bulevar i da nema skretanja, ovi iz zgrade neka idu na kruzni
jer ta pumpa je pogibena 2x dnevno kad naidju komunalci da pune mehanizaciju pa krenu da se ukljucuju da idu nazad put Vrela
Onda je ovaj u automobilu krivac
Sent from my Motorola 8400
Ova su kriva.
https://www.instagram.com/reel/DIteK...hxbjlyb2dyN3ln primjer kako rijesiti buku motora i auta
nema potrebe za ovim - vrlo lako se provjerava ima li motor db killer ili nema, nema potrebe da im ista oduzmes, samo zarezes kaznu da sam proda motor da je plati
i rijesis problem i za svaki naredni motor koji moze da kupi, zapamtice...
ali bez veza, vezica i oprastanja... sta smo imali 80 decibela? 120 decibela - ide gaaas... 2000e kazna i top
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks