Da je srećne i sredjene države, ovaj bi vec u Dobrotu,Spuz mu ne treba.
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
NK DB699 , izio vuk magarca.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
hocete li jedan hot info - ali prava nevjerica
locirali su ko je ovaj pilot sa zlatice (ko zna kako su to mogli) ali nije u cg
zvali su ga na kafu u CB da se izjasni o vjerodostojnosti objavljenih snimaka
Vjerodostojnost objavljenih snimaka? Bješe li to sad zbog "snimak nije dokaz na sudu" ? Da je sreće SVAKI snimak bi bio vjerodostojan dokaz na sudu pa ti posle dokazuj da je montirano.
Svakako je mnogo veći procenat vjerodostojnih snimaka nego montiranih, a i ti montirani su uglavnom nesrećno montirani, pa ni ne treba vještačenje.
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
jesu ga zvali na telefon ili na vajber
E da je ovo činio u doba "mračnog" komunizma, spakovali bi ga bez tog snimka i osudili na koji mjesec zatvora. Istog dana. Još bi striko podržao to. A danas ipak imamo pravne procedure, koje prvenstveno štite ovakve ćuskije i njihova prava i slobode. To što je, sigurno pjan ili drogiran, mogao da udari neku avetinju koja prolazi kroz zeleno, to je druga priča.. rekli bi neki sudbina..
Kamion ispred mene danas, letve i metalne cijevi samo ubacene ocigledno, landaraju. Pade mu crvena krpa sa cijevi, letve se iskrivile preko ivica metar udesno. Sviram, masem, pokusavam da ga zaustavim da mu kazem, a-a.
Pozdrav za vozača tamnog golfa PGEZ... ne zapamtih, koji pretiče po Zabjelu iz trake za desno i ubacuje se između drugog auta i kamiona, daltonista izgleda po reakciji na semaforu, nadam se da će srećno stići kući.
Ja se nadam da ce stici do prvog stuba, on i svi takvi.
Povraca mi se od takvih.
Prekjuče idem iz Ko prema BD I malo prije lastve kolona i, naravno, kreće lik da pretiče s nekim hamerom. Kad je vidio da ja nailazim, pali onu rotaciju koja je ispod stakla. Ja se pomičem I kad je prošao vidim da je na zoll tablice.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
prije dvije noci setam sa suprugom, i dolazim na pjesacki kod vijesti, da predjem buelvar prema maksim gorki...pogledam lijevo, auto jedno prilazi i usporava, ja izlazim na pijesacki, kad auto koje je islo lijevom trakom nalijece sigurno 60-70km/h i ispred nas prelijece onu pjesacku platformu i nastavllja dalje i ne pokusavajuci da uspori.
vidio sam ga ja na vrijeme, pa sam stao, i ispratio pogledom....srpske tablice, a momak za volanom telefon u ruke i kuca poruke ili nesto gleda....
Da nije ML ili S klasa?
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
neki manji udes je na kruzni na zabjelo kod Lakovica/naseg diskonta... kolona od Zetatransa je do iza podvoznjaka
LAAADNO ima ljudi koji ukrkaju u suprotnu traku bulevara i opletu do kruznog suprotnom trakom bulevara
nacekah se sad fino, i prvo su poceli onamo sa polovine onih 300-400m, ali bome ima mudatih skroz od iza podvoznjaka, skoro kilometar da ukrkaju u suprotnu traku bulevara!!! eeeej
Doktor parkiranja
Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks