preko haube... pa nece sledeci put...
A nasem narodu je "najteza osveta" postala da te okace na Podgoricki Vremeplov ili sto vec.
Realno tu ne bi trebalo da bude ni slikanja ni nista nego parcijalno lomljenje auta degenerika pa ides dalje... vremenom ce nekima doc' do glave. Ako u njoj ima ista.
--------------------------
Do Not Disturb.
BR*BU057
Neka je sugradjanka, neka vam je sestra, zena, moze bit' sto god ocete ali je i kvochka parekselans.
Znaci u sred spica sa djecom iz skole, djevojka ulazi u jednosmjeru ulicu (kontra smjer, of kors) bez obzira sto vidi da ne moze da prodje... zavlaci se i u parking da ne moze niko ni sa parkinga da izadje niti iko drugi da prodje. Uz to djelimicno blokira i pjesacki prelaz da ne mogu ni djeca normalno ulicu da predju.. I tako jedno 10-15 minuta a da je cijeli krug napravila i usla kao normalna osoba, u dozvoljeni smjer znatno mi manje cekala i nikakav haos ne bi pravila.
Ovako svakog dana bude koji degenerik koji ima vise srece nego pameti.
Last edited by Fidel Castro; 09-03-23 at 17:16.
Do Not Disturb.
Svaki dan je tako ispred Sutjeske u Podgorici. Žene posebno.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ono nisu degenerici. Ono su retardi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
.... No comment
Sent from my Mate 40 pro using Tapatalk
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
jutros na krzuzni kod atlasa.... taksista dzentlmen ima vrhunsku ideju.... dolazi od smjera vektre i staje preko pjesacog prelaza pali 4zmigavca da saceka stranku...znaci ladno blokira obije trake one od premijera prema kruznom..dje redovno par vozila pravi haos dok iskoce do bonele i sl.... kad smo poceli da mu sviramo...a covjek se cudi o cemu se radi, nije mu jasno... jos pokusavam da ukapiram kako mu je to palo na pamet...
mada smo stvarno smo kao narod poptuno prsli...slusam na sta se ljudi zale,....vele ne staje nam autobus ispred kuce...moramo da pjesacimo do stajalista...
Magla, autoput, vozi lijevom trakom (polako, manje od 60 km/h), nisu upaljena svjetla za maglu, nisu upaljeni ni žmigavci, nisu upaljena ni poziciona svijetla (samo dnevna)… to je degenerik tako da vozi i desnom trakom autoputa, ali za lijevu… tablice BD BL760. Sustigao sam to vozilo poslije petlje Pelev Brijeg. Sada sam sa puta gdje sam napravio oko 1.500 km, bilo je raznih situacija, ali ova gore opisana mi je na prvom mjestu.
Neka čuješ li
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
To su idioti. Izludim od tih parkiranja po ulici.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ja ne znam kako ja uvijek zavrsavam sve obaveze kroz grad a nikad se ne parkiram ovako...
JUSUF
Ni ja. Potpuni idiotluk.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Eh kad bi kod nas komunalci radili ovako:
https://vm.tiktok.com/ZMYH3n7KL/
Kod nas bi komunalci radili tako ali je besmisleno dok ja mogu kako ocu a tebe kaznjavaju....prvo treba da se iskorijeni zvanje kumova, braće, prijatelja i plemenika da ti "zavrse" pa onda lijepo sokolovo oko, ali ne ka ovo nase, cus ide ulico i cita jesu li parkirana vozila platila parking?" To sam cula!!! AKo je istina propalo se! Umjesto d ide i slika rendom sve nepropisno parkirane bulevarom Pera Ćetkovića. Stanka Drgojevića, i td i td
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Pogodite dje je ovo:
https://vm.tiktok.com/ZMY9pCg7U/
Hahhaahahaahahh. Nerealno.
Veli ovaj jedan "semafor je zbunjujuc".
E pa kakvih promaja u glavi ima, nevjerovatno.
Sve snimljeno, svakome se tablice vide.. treba doc' na cestitku sa kaznom pa nece sledeci put.
Do Not Disturb.
sretoh jutros na zoru jednoga brava koji je sa eko petrol pumpe (cetinjski put) laganini odlucio da se vrati suprotnijem smjerom do city kvarta...
ne znam bih li mu oduzeo zivot ili ga dozivotno osudio na neku kaznu tipa - cekanje na semaforu... 8h sjedi u kola na crveno npr... on ceka, svi prolaze
Jos jedna sugradjanka vrijedna pomena pa mi je puno pozdravite ako je znate...
BR*BT845
U nekog djipa (Nissan Qashqai po netu) pa onda ima pravo da je boli uvo za sve i svakog... Bez pojasa, u neku toliko duboku pricu na telefon da je prosla kroz puno crveno (znaci nije ni ono 'rano' nego crveno vec 5-6 sekundi najmanje) i samo roka/gazi.. Ostali neka cekaju, ukljucujuci i oni kojima je vec zeleno iz okomitog pravca.
Kako bi mi se takvi naucili pameti, vrlo ekspresno.
Last edited by Fidel Castro; Yesterday at 15:25.
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks