Jbg, kamere rade…
Ako dobro ukapirah, za isti prekršaj (pojas) može te slikati više kamera i sve će ti kazne stići…
Onda su ih smirili nekim setom zakona koje su primijenjivali jer dok sam ja zivio tamo to je bila divljaka prava. Mada smo i mi gori sad nsgo prije neku god realno
nije nego je tamo neđe 09-10te onomad kad je pukla gazela sve otišlo dođavola i ljudi su silom prilika morali da se naviknu na tačka A - tačka B i da nauče da voze ili ih sama ulica izbaci iz saobraćaja.to sito i rešeto je trajalo par godina,dosta ljudi je i batalilo kola kroz grad i prešlo na gsp...
kazne su ultraredovne,pišu se svima za sve,kamere su samo čeri on top.
Jutros se komunalna kroz ulicu u Bloku 9 jedva provukla od parkiranih auta na ulici dok srknu kafu, i sta ocekivati dalje. Samo su nastavili svojim putem i pravili se da ne vide. Dok je tako, bice bolje u Tiranu a ne u Beograd.
Prelazim ja ulicu (na zebru) + prije zebre ležeći.
Predjem 1 traku i ovu drugu da preletim -> vidim ja približava se auto velikom brzinom ja se vratih malo i stade mi djevojka na metar od mene.
Razlog -> zapričala se nevjesta na telefon.
Konstatovala me nije.
Ne znam sto me ovaj snimak sa teme kruznog toka podsjeti na jednu situaciju sto vidjeh preko puta crvenog krsta prije dva dana, pa skretanje put Masinske skole.
Momak u auto-skolu na casove voznje u desnu traku koja ide pravo i desno put Masinske, oce pravo da ide. Do njega neki manji pickup, ako znam koja je firma u pitanju, u lijevu traku koja ide samo za pravo. Znaci samo ta dva auta stoje i jedan iza njih polako pristize, total tri auta, nidje saobracaja, sve pusto... Krece momak koji uci da vozi pravo, a ovaj do njega isto krece, al mu momentalno sijece put da bi skrenuo desno put masinske??? i zamalo ga ovaj bocno klepi. E ako sam to moga razumjet, znaci nidje guzve, nidje nicega, iz cista mira...
A sto se tice parkinga u blok 5 kod DZ hahaha, ao, onamo jedino covjek da ostavi auto i da racuna sto posto da ce ga neko malo zakacit, znaci to je neminovno sto se cini onamo sa trpanjem auta.
Poprilicno sam lagan u saobracaju, ali jedna stvar me izuje od nervoze. Sleperi koji idu tako da se napravi kolona od 15-20 kola, da bi na pravac ili tri trake dali po gasu 90-100
To i mene nervira, ali ne koliko ovi sto voze u branik.
E jbg, s losijim autom brake-check pa ce se odmac
Hahah molim te, otkrij tajnu tvog rukopisa? Koristis li neki specijalni font?
Iсti je фont a дva пiсma, сamo нapрavиh пroгraм da мi koнveрuje сvako дrуgo пrekлapajуće сloвo u дrуgo пiсmo
Zabavno, vaistinu.
It's a funeral we're going to
Death, death of darkness.
Ozbiljno je shvacen clan ustava koji se tice ravnopravnosti pisma, i svidja mi se!
Imala nas dići na pješački nevjesta iz hipotekarne koja je logično pričala na telefon.
U zadnji sekund ukoči
PG015HB sivi polo.
Ali niko kao kamioni (z)drvima nedjeljom ka Niksicu od Vilusa kad se svi sa vikenda vracaju. Uglavnom bez svjetala, dime, i krecu se kao puz.
There are currently 3 users browsing this thread. (2 members and 1 guests)
Bookmarks