A kako je losa ova kamera na iPhone 5 ....sto je ovooooo .....
And so much more to come...
TAKUMI
A kako je losa ova kamera na iPhone 5 ....sto je ovooooo .....
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
pfffff ocaj od kamere ne vide se slova na pikup-u kediu.....
Sta kenjate? Jel' vidite da je zoomirana i kropirana?
TAKUMI
treca slika najjaca epic!
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Svi ovi sto si postavio oce da izbjegnu placanje parkinga, nista cudno
za ove sto parkiraju na trotoar treba smisliti posebne kazne... narocitoa kad parkiraju tako da ne moze niko proci, pa se moras spustiti na ulicu... tako je cesto od solitera prema malom brdu.... i onim novim dijelom od "cercilovoga mosta" prema zlatici... parkira se covjek ispred dvorista...na trotoar.... nema sanse da se moze proci bez preko ulice koja je svi znamo kako prometna...
Last edited by E_K_V; 15-02-13 at 07:52.
Ovo je sve normalno... znaci moze se proc a ovaj zadnji... ja mislim tuda niko ne ide... Ovaj prvi se ovako parkirao jer se ovo mjesto placa a isto i da ne zagradi ovoga sto oce da plati ... ja sam za to da se parkira dje god moze
Kralj ispred suda je pobijedio! Hahhaha.
A inače parkiranje po trotoarima ispred stambenih zgrada je neminovnost. Em što svi parkiraju tako da zauzmu dva mjesta em što je parking mjesta manje nego stanova.
nekoliko puta sam bio u garazu u bazar (ova sa clnak vijesti) i svaki put sam se cudio da ljudi moraju da se parkiraj na mjesta oznacena za invalide... a jedini je razlog sto su najbiliza liftu... jer mejsta falit ne moze... jedva da ima 15tak kola u garazi koja ima par stotina mjesta...
time priznaju da su invalidi. u glavu. ali ako je invalid u glavu, ko mu dade da vozi ? :dejection:
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
ja nedje i razumijem ove ljude što se cimaju da ne bi platili parking, ili ako nema mjesta pa dižu auta na trotoare i slično, ne podržavam ali razumijem. Ali nikako ne razumijem ljude ( da se ne služim pogrdnim izrazima ) kao što je ovaj iz swiss osiguranja, zašto onemogućiti i da se neko pored tebe parkira, ovo je jako čest slučaj i kroz grad, i u delti pogotovo, da jedno vozilo zauzme dva parking mjesta.
Cus razumijem ih sto se cimaju da ne plate parking?
Imase po 20k za auto a nema se platit parking?
Vazi...Neka kurcenja onda...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ovaj Fabija nema prečeg posla, nego tako šeta po gradu, aparat u ruke i slika... Opušti se prijatelju, neka radi narod što hoće. Postoje službe za to.
Kad bi, sluzbe radile svaka svoj posao, umjesto prebacivanja odgovornosti, mi ne bismo zapeli ovako kao sto smo zapeli.
@Shone: neko je od vas dvoje bio na sluzbenom zadatku ? ili ti ili plavci
Imam komša klasičnog irvasa žabljačkih tablica, pretpostavljam da je "otole"
Znači nisam ga vidio da je ikad auto parkirao normalno. Vazda ima ovaj performans "zabodi ga đe bilo i kako goj"
Nema veze koliko kome kosta auto i koliko ko para ima sa ovim.
Do prije godinu smo zivjeli bez naplate parkinga svi zivi i zdravi i sad su nas naucili kako se to po svijetu rad a?
Malo im je sto nas deru na svaku mogucu stranu nego ce jos i parking da naplacuju koji inace nije parking nego ulica. Da svaka zgrada ima svoj parking pa i ajde, ali u gradu koji ima 5 puta manje mijesta obezbijedjenih da se naplacuje ovo malo sto je ostalo onda je to stvarno bezobrazluk.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
http://www.vijesti.me/vijesti/parkir...alerija-114007
fabia evo te kopirase na vijesti
Slazem se za naplacivanje parkinga u strogom centru grada, ili oko strogog centra, ali brate, privatni parking zgrade preko puta Elektrokovina ne bi trebalo da bude jedan od njih, ili ulica kod ispred ruskih kula. Ono je sramota.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks