Može i dekant Tauera ili još nekog... za probu
Parfums de Marly-Herod 125ml
Nekoriscen, sa sve celofanom 150e
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Stigli su mi
givenchy gentlemandior fahrenheit
creed aventus
Stiglo nesto novo... Nesto se i obnovilo.
Portrait of a Lady, nakon Naxos-a drugi parfem u kolekciji da pravim zalihe istog
Napokon Baccarat Rouge540 extrait u kolekciji u punoj bocici.
Tu su jos tri ljetnje zvijeri.
Sampion u projekciji i trajnoscu tokom toplijih dana Acqva di Sale. Ovo je klasican “osvjezivac”... More, More, More...
Mefisto i APOM uzeti od brata [mention]Pasha [/mention] ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-Bez parfema nikad niste u potpunosti obučeni.
C. JoyBell C.
[mention]Whyyesnoo [/mention]
Prastaj kolega, cimanje mi je to da trazim kurira itd. Ako imas nekoga licno da preuzme, uvjeri se u mililitrazu itd mozemo se dogovoriti.
Inace parfem je full pack. Pozdrav i zivio.
Dje uzeti Prada L'Homme?
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
I ja se pitam :-)
Послато са SM-N950F помоћу Тапатока
A kakva su to ludila od profumum rome. Sve sto probah od njih je bolestina masna koja traje beskonacno. Na slijepo kod milosa narucih ambru aureu. Kaze milos da raznosi.
Kakav nam je pasha deda mraz. <3 Uzeh od njega Nio za smjesne pare. Nisam planirao ali mi je dao ponudu koju nisam mogao da odbijem
Inace sve bih dao da volim ruzu kao ti jer ovako jedan ogromni dio parfema propustam. Ali kad ne ide, ne ide. Meni ruza dominatori jesu zanimljivi ali me ubiju posle pola sata nosenja...
Jedina ruza koju ja mogu je Gallagher rose all dae i tu se prica sa ruzom zavrsava. Nazalost.
Hvala Mikeli, morao sam jedan dio kolekcije da ocistim jer stvarno mi stižu beštije i onda bas nema mjesta a necu da pravim prodavnicu od kolekcije.
Ostalo jos malo nekih stvarčica:
Black Afgano 21-22/30ml - 65€
Xerjoff Mefisto nov 100ml - 120€
Nishane Hundred Silent ways Extrait nov 50ml - 110€
Ko uzme Nishane i Xerjoff zajedno = 210€
Ko uzme sve zajedno = 270€
Da ne misle ljudi da kuliram ili nesto, jednostavno ne odgovaram na poruke jesu li original, moze li 5€ manje.
Jer stvarno na ove cijene treba imat' obraza trazit 5€ manje.
Djeca mi ne placu, nije cukar u vodu pa ko voli nek' izvoli.
Ja isto ruzu i vanilu prevashodno ne mogu da svarim nikako. Ali nikako. Urnisu ne... Ni kod sebe ni kod suprotnog spola...
@Pasha Stvarno su cijene abnromalne, a svi kojima je upitna originalnost, bolje da te ni ne kontaktiraju...
Last edited by Ben Dover; 30-01-21 at 08:44.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Rose all dae je gurmanluk cisti. Iako je jedna od glavnih nota ruza meni je ona tamo nebitna. Jabuka pecena, sljiva, viski-to ja osjecam tamo. Jedan od omiljenih parfema.
A ovaj nishane ti je dzabe. U bg kod najjeftinijih je 140 eura. Uzeo bih ga ali realno gospodja nije zasluzila
Ista stvar. Povraca mi se od vanile. Moze nedje da prodje kao dodatak, da zasladi malo stvari ali vanila dominatori pakao. Evo ovaj novi pegasus exclusif- da mi ga neko dzabe da, ne bih ga uzeo. Probicu sam proslijedio posle prvog prskanja.
Ruza mi toliko hebe mater da su meni skoro svi parfemi na foru oud ruza identicni. Jednostavno mi toliko bode nos...
koliko se krecu ovi roma ?
ima ki od 50mm?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Nema...
Samo 100-tke.
Od 220€ pa na vise.
Ako ih nadjes za 220€ prosao si vrhunski, 250€ dobro, sve vise od 250€ i prodjes kao ja. )))
Ne kazem da nisi.
Kazem da se na danasnji dan za tu cijenu ne moze u sred fabrike profumum ne moze kupit.
220-250-270 u nestasici kosta Acqva di Sale.
Sto onda ispada da smo mi avetinje sto toliko platimo
U torino nismo nego u Podgoricu.
[mention]dr_ivek [/mention]
Brate, jesi li ti lud ili bezobrazan ?
Ja te stvarno moram pitati.
Jer ako si lud onda kupi kartu za Italiju podji i kupi ga i sto se mene tice ne moras se ni vracat'.
Ako si bezobrazan, onda ne prosipaj bezobrazluk samo po forumu, ja ti dadoh priliku da pokazes taj bezobrazluk i na drugom mjestu cini mi se prije par mjeseci.
Izmedju svega ostalog nemoj mislit' da o tebi imaju pozitivno misljenje ni oni kod kojih kupujes parfeme, jer su me licno zvali (a do tad nisam ni br njihov imao) da mi kazu da ne ulazim u raspavke sa tobom.
A znas koji ? Isti oni kojima si prosipao pricu za manceru od 120ml = 70€.
Da ih ne prozivam odje, znas ti sam koji su.
Tako da brate, uzivaj malo, opusti se jbt. Nadovezujes se odje samo kad su cijene u pitanju, nerviras narod, 5 poruka mi je stiglo sa screenshot-om tvoga zadnjeg posta na forumu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks