Od vocaka sadi po svaku sadnicu po 2x tresnje,kajsije,breskve,sljive,kruska,jabuka,manda rina,pomorandza,limun itd.
Pretpostavljam da nemas nista na placu od voca?
Ne znam sto ti porodica najvise voli jesti,jes da moras cekati 2-3 godine najmanje dok ne dodju plodovi al isplati se cekati.
Sve vocke koje sam napisao imas raznih sorti,pa pocinje da se konzumiraju od maja do kraja septembra. Tako gledaj da uzmes dvije sorte razlicite,pa koja ti se najbolje pokaze(ranu-kasnu).
Sto se tice povrca,luk trazi tuda po selu da kupis njihov domaci(ako ga nadjes vec je kasno),krompir moji su uzeli Ronaldo-crveni(nije cr7 iz juvea) i jerka i Kenebek -bijeli.
Kako ces rijesiti pitanje navodnjavanja? Dal imas bunar neki ili nesto slicno da mozes korostis da zalivas ?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Posadih danas 4 tresnje 2 visnje 2 kruske 2 kajsije i 2 sljive. sledece nedelje ide krompir luk i jos nesto od povrca.sve organsko i domace
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Zdravo ljudi . Interesuje me ima li neko da zna je li rano da se kalemi smokva na rascjep sa kalem grancicom ili da sacekam jos 20 dana da krene pupoljak ?
Послато са Mi A2 помоћу Тапатока
Imate li preporuku za nekog da mi ispala jedno 250- 300 m2.prevoz i hrana obezbijedjeni plus dnevnica.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks