Što je rođeno u Maju, umire u Jesen.
Da li vjerujete u horoskop…?
Ne mislim na one gluposti što prognoziraju oće li se dobit na kladionicu u mjesecu januaru i oće li ga neko umočit u maju, nego da li vjerujete u horoskopske znakove i njihove osobine…?
Ja sam bio jedan od onih koji bi, čim se spomene horoskop, odmah počeli da odmahuju glavom i podrugljivo gledaju sagovornika. Međutim, prije par mjeseci, moja prijateljica je preko jedne društvene mreže podijelila karakteristike njenog, a ujedno i mog, horoskopskog znaka.
Iz dosade sam počeo da čitam, misleći kako sam se zaj*bao oko te cure smatrajući je pametnom, kad ono…!!!
Znači, od nekih 50ak osobina koje su tu navedene pogođeno mi je njih 47-8… Prvo mi je na pamet palo da je to neka prevara, pa onda počeh da guglam, ali nijesam pronašao nikakve razlike…
Onda počeh da čitam o ostalim znakovima, smatrajući da je to kod svih manje- više isto, da svakome moraju nešto potrefit, ali sam se prevario, našao sam svega par zajedničkih osobina…
Pa, da li vjerujete u horoskopske znake, da li se vaše osobine poklapaju…?
Da li možda ocjenjujete druge ljude na osnovu njih, smiješno-da, ali imao sam drugaricu u srednjoj kojoj bi prva rečenica kad nekog upozna bila- koji si h.znak...
Paaaaa…???
Što je rođeno u Maju, umire u Jesen.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Koji si znak?
Kako mogu preko tog znaka doprijeti do tvog karaktera, sudbine, čega li sve ne?
Zar misliš da to ima smisla?
Ja sam nekog stanovišta, da predrasuda pronađe potvrdu na svakom ćošku. Tako da gataš u golublji izmet, našao bi iste odgovore kao u tim horoskopskim pamfletima.
Nekako je (na silu) izgrađen lažni autoritet oko horoskopa, pa jednostavno popuste ventili i lagano se vrše psihičke projekcije. Nešto kao placebo efekat, kad ubijediš primitivca da neka žena skida uroke i mađije, i on pođe tamo, ona malo baulja,baja, rastopi malo kalaja, i reče mu da će mu biti bolje i zaista mu i bude bolje.
Ufatila ga nervoza i sad mu je bolje, puštila ga je...i tako, evo već po godine manje tuče ženu i đecu.
Ajde da pogađamo znakove jednim drugima kada je to tako drastično i očigledno.
Last edited by gaul; 21-12-12 at 03:23.
nemam pojma....ono što ne razumijem ne bih da odričem, ali pravo da ti kažem više sam sklona nevjerovanju da raspored zvijezda prilikom rođenja utiče na moj životni put i karakter...činjenica da ne bih voljela da mi neko napravi natalnu kartu (strah me je, preciznije) govori o tome da nije da sam baš potpuno "nevjerujuća" jer onda bi mi bilo svejedno.
Činjenica je da onaj opšti horoskop (kako se ono zove "životni" ili tako nekako) ima dosta podudarnosti sa mojim karakternim osobinama, sklonostima, navikama, ali opet...interesantno je da su mi privlačni muškarci određenog znaka i da je to UVIJEK tako bilo...kad skontam koji su znak šokiram sepušti bogoti neću da razmišljam
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
U horoskop vjerujem kao sto vjerujem u danasnji smak svijeta, znaci ama bas nimalo. Kao neka zabava, razbibriga, ima nekog smisla ali vise od toga...
Evo, gaule...
Ne brišite mi post, Smaka vam Svijeta.
funestis
Hrvat, Lav u horoskopu.
NK je Lav u horoskopu.
CG zastava - Lav.
Iako je NiKšić gađao Njegov DubrovNiK, on odoljet ne može Cgorskom Lavu. Inače bi zapalio za Hrvatsku.
Ovako mu svašta radim ovuda, on ne odustaje. Ja sam iz Nk. CGorka. Bikna (Majska zora, i Država je nezavismost šinula u Maju).
Kolike su šanse da sve to nema veze jedno s drugim?
On je Meni neodoljiv. A još ima i crvenu kosu (ko CG zastava).
A uprkos tome što sam Bikna i što me se, dakle, ne treba izazivat Crvenim ničim, nikad se Crvenog nisam plašila. Niti On(o) Mene. Prolazila sam kroz crveno, pa i na semaforu, ne stajala. A volim i Cecu (Svetlana, majska zora), da se ne lažemo. I ne bi se reklo da to Crveno proburazih, jošte. Iako prolazim kroz njega. I obrnuto.
Red Bull, daje ti krila.
???
Ha!!
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ne mozes bit' bikna nikako. Jedino kjava![]()
U horoskop ne vjerujem. Potrafi mi se par puta godisnje, ali to nije nista bitno, na kraju krajeva to bi i baba potrafila samo da me vidi
Funestisu bjezi od ove bikjave kolko te noge nose![]()
Po horoskopu-tacne su samo osnovne karakterne osobine,ostalo.........nagadjanja pa ako se sto poklopi.:butterfly:
Ne vjerujem u astrologiju.
Ali ajde da vidimo moze li neko da pogodi koji je moj znak?
Look upon my works ye mighty and this pear...
Ja sam u horoskopu škorpija i vidim da neke opšte karakteristike škorpije poklapaju sa mojim.![]()
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
eee da sam dobila euro za svaku horoskop temu...
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Dobro. Zasto bas djevica? Ne znam nista o horoskopskim znacima tako da ne znam koje osobine bi koji znak trebao da ima.
vErujem i rado ga čitam.
:tongue:
Last edited by funestis; 21-12-12 at 15:32.
Iskreno ne vidim nikakav problem ako korisniku ne smeta da bude "analiziran". Meni ne smeta. Jer iskreno, vise govori o onome koji analizira, bar kad je u pitanju astrologija.
Vanja ovako po pisanju rekla bi da si blizanac u horoskop. m?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
phenix, iš iš šu šu
bavi li se ko ovim na ovom forumu ovija dana?
E, taj smoroskop me dotiče k'o novi hit Nede Ukraden. :biggrin:
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks